żadne tam "też". No nie bierze mnie to granie po prostu, wole już to "korozyjne przybrudzenie" na The Black niż Twoją "akustykę" na Orcustus.twoja_stara_trotzky pisze:tobie też się chyba coś pomyliło, przecież Orcustus brzmi najbardziej akustycznie, naturalnie z wszystkich tych wymienionych rzeczy. zero triggerów, zero studyjnej techniki, czysta moc z garażu.Skaut_Kwatermaster pisze: The Black - może inne granie, ale właśnie ja ową TRANSOWOŚĆ znajduje właśnie tutaj no i brzmienie nie jest takim hmm 'produkcyjniakiem' jak w Orcustus - dla mnie za bardzo 'wypolerowane'. I jeszcze jedno: gdyby wszystkie kawałki brzmiały podobnie do ostatniego: "Asphyxiokenisis" byłbym bardziej niż zadowolony.
Svartsyn - owszem jest przeciętnie, ale brzmieniowo więcej tutaj czarciej smoły.
ORCUSTUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- Skaut
Skaut_Kwatermaster pisze:litości!twoja_stara_trotzky pisze:http://www.myspace.com/helldarkness666So_It_Is_Done pisze:Epeczka Hell Darkness zjada te wszystkie The Blacki i Orcustusy i wysrywa na rzadko.SIID, oni Tobie chyba płacą za promocje
Edyta: a może Ty im logówkę po prostu zrobiłeś
buhahaha bingo!
http://www.insanelogos.prv.pl/images/logos/ll31.jpg
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: ORCUSTUS
Zaplułeś sie jak tania dzifka, tylko nie wiem dlaczego, bo to ogarnięte chłopaki które wiedzą jak grać takie przytupy. Naturalne pijackie granie, a nie jakieś plastikowe bzdury.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
- Adrian696
- zahartowany metalizator
byłem pewien, ze kiedys robiłes z nim jakis handelek, wiec wiesz co to za misio-górnisiotwoja_stara_trotzky pisze: dobra, przyznać się, czyje alter-ego stanowi SIID? bo po prostu nie wierzę, że tacy kretyni istnieją.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
twoja_stara_trotzky pisze:http://www.myspace.com/helldarkness666So_It_Is_Done pisze:Epeczka Hell Darkness zjada te wszystkie The Blacki i Orcustusy i wysrywa na rzadko.

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
spoko, gosc ma Bathory w kieszeni wiec na pewno musi byc zajebisty.
KURWA, kto nosi plyty cd w kieszeniach?
KURWA, kto nosi plyty cd w kieszeniach?
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
u mnie po całym dniu słuchania Orcustus dołączył dziś do ścisłej czołówki BM w tym roku, czyli do Funeral Mist, Cobalt i Wolves In The Throne Room.
- Only_True_Believers
Wymień jeszcze pare swoich typów, od razu będzie wiadomo czego nie słuchać.twoja_stara_trotzky pisze:u mnie po całym dniu słuchania Orcustus dołączył dziś do ścisłej czołówki BM w tym roku, czyli do Funeral Mist, Cobalt i Wolves In The Throne Room.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Maleficio
- Kontakt:
he he, Wolves In The Throne room się nie da słuchać, niestety. A tak dobrze się zapowiadali na początku. Kiedyś miałem z nimi mały biznes i zapamiętam ich do końca życia ha ha gwiazdy:)Nif pisze:Wymień jeszcze pare swoich typów, od razu będzie wiadomo czego nie słuchać.twoja_stara_trotzky pisze:u mnie po całym dniu słuchania Orcustus dołączył dziś do ścisłej czołówki BM w tym roku, czyli do Funeral Mist, Cobalt i Wolves In The Throne Room.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Same byznesmeny i gwiazdy na tym forum. A Orcustus oprócz ciekawej okładki nie ma nic. Niech ktoś mi wskaże jakieś momenty na tej płycie bo całości nie zdzierżę. Ostatnie podejście bo ile razy można ściągać i kasować mp3.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Posluchaj, podskoczy na... 4/10Riven pisze:nie, 2/10

- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
banda abnegatów 

Jakbym był złośliwcem to bym napisał, że ci, którzy twierdzą, że to marna płyta, nie potrafią odróżnić ziarna od plewu
No, ale mniejsza z tym. Dla mnie jedna z lepszych płyt BM ostatnio wydanych.

- Morph
- Kontakt:
Jak się jest fanem disco metalu to tak jestWarcrimer pisze:Jakbym był złośliwcem to bym napisał, że ci, którzy twierdzą, że to marna płyta, nie potrafią odróżnić ziarna od plewuNo, ale mniejsza z tym. Dla mnie jedna z lepszych płyt BM ostatnio wydanych.

Kradziona okładka w oryginale jednak lepsza.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Włączyć to komuś i nie pokazać nazwy to by w życiu nie odgadł co to za kapela. Motłoch i tyle, może mają jakieś tam umiejętności i umieją nagrywać i miksować, tylko co z tego. Rytmy to ma takie, że można by Twista tańczyć, a przy przytupach pokroju Hell Darkness właśnie zaczyna chodzić bańka.
- Skaut
a jakie to ma znaczenie?So_It_Is_Done pisze:Włączyć to komuś i nie pokazać nazwy to by w życiu nie odgadł co to za kapela.
może już skończ z tym skrytym uwielbieniem i powiedz wprost, że jednak coś się Tobie tam podoba. Podobnież było u Ciebie z Maranatha...So_It_Is_Done pisze:Motłoch i tyle, może mają jakieś tam umiejętności i umieją nagrywać i miksować, tylko co z tego.
So_It_Is_Done pisze: a przy przytupach pokroju Hell Darkness właśnie zaczyna chodzić bańka.

Coś tam było! Człowiek!