SHINING

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: SHINING

29-03-2009, 17:30

ostatnio widziałem, jak ktoś lubi patrzeć na liżących się facetów to w sumie może być :lol:
chociaż był pod sceną taki chłopaczek, nieświadomy chyba co to się dzieje na koncertach shining, fan wielki shining i metalu w ogóle, bo kocha shining, i słuchać. aż jakoś tak przyjemnie mi się patrzyło jak go kvarforth wziął w obroty:) gdzieś tam go lizać zaczął, przytulać, czapkę kaszkietówkę mu strącił na glebę, to chłopaczyna bidny ukradkiem się po nią nachylał tak, żeby nikt nie widział. zamiast zajebać w pysk hehe. później, jak już chłopaczka niklas oswoił totalnie (bo zrobił sobie z niego - umówmy się - szmatę :D ) to w ogóle przegięcie, zaczął czymś na niego wymiotować, krwią pluć, woskiem lać. a młodzian stał twardo pod sceną bo mu głupio było spierdolić, że niby taki jest twardy :lol: heh, ośmiałem się.
a i jeszcze jeden był widok ciekawy, jak jaśnie pan scaarph ruszy leniwą dupę z kanapy po aparat to wklei zdjęcie, bo uwiecznił różne takie.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

29-03-2009, 17:50

Scaarph pisze:ostatnio widziałem, jak ktoś lubi patrzeć na liżących się facetów to w sumie może być :lol:
chociaż był pod sceną taki chłopaczek, nieświadomy chyba co to się dzieje na koncertach shining, fan wielki shining i metalu w ogóle, bo kocha shining, i słuchać. aż jakoś tak przyjemnie mi się patrzyło jak go kvarforth wziął w obroty:) gdzieś tam go lizać zaczął, przytulać, czapkę kaszkietówkę mu strącił na glebę, to chłopaczyna bidny ukradkiem się po nią nachylał tak, żeby nikt nie widział. zamiast zajebać w pysk hehe. później, jak już chłopaczka niklas oswoił totalnie (bo zrobił sobie z niego - umówmy się - szmatę :D ) to w ogóle przegięcie, zaczął czymś na niego wymiotować, krwią pluć, woskiem lać. a młodzian stał twardo pod sceną bo mu głupio było spierdolić, że niby taki jest twardy :lol: heh, ośmiałem się.
a i jeszcze jeden był widok ciekawy, jak jaśnie pan scaarph ruszy leniwą dupę z kanapy po aparat to wklei zdjęcie, bo uwiecznił różne takie.
Hehe, no coz niczego wiecej od klaunow wymagac nie mozna ale jak widac maja swoich fanow :wink:
Mimo to zobacze najwyzej wyjde :D
DCI Hunt

29-03-2009, 17:54

Scaarph pisze:ostatnio widziałem, jak ktoś lubi patrzeć na liżących się facetów to w sumie może być :lol:
Niezłe :lol: Jak ja ostatnio widziałem Shining to jedynie mieszał sobie w gaciach ręką, a potem jakieś szmaty pod sceną po twarzach zaczął gładzić. A niech ich nawet osra ze sceny, ja jestem za.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

29-03-2009, 18:01

To wstyd, żeby płacić im za tą błazenadę i obciach dla Polski, że porządne kapele typu Hate dzielą scenę z takimi Marylinami Mansonami. Ktoś naprawde mógłby zrobić dobry uczynek i zdjąć tego klauna. W tym przypadku to nawet durni skini by się przydali.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

29-03-2009, 19:52

Czlowieku kurrrrwa:) Rusz dupe na koncert i zrob to, bo badzmy szczerzy. Nikt tego za ciebie nie zrobi:)
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

29-03-2009, 21:39

So_It_Is_Done pisze:To wstyd, żeby płacić im za tą błazenadę i obciach dla Polski, że porządne kapele typu Hate dzielą scenę z takimi Marylinami Mansonami. Ktoś naprawde mógłby zrobić dobry uczynek i zdjąć tego klauna. W tym przypadku to nawet durni skini by się przydali.
wez ty kurwa pajacu skoncz juz w koncu pierdolic :)
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

29-03-2009, 21:42

Zamknij pysk czarnuchu i zapierdalaj ciągnąć wacka Szwedowi.
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

29-03-2009, 21:54

:*
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

29-03-2009, 22:49

Husar pisze:Czlowieku kurrrrwa:) Rusz dupe na koncert i zrob to, bo badzmy szczerzy. Nikt tego za ciebie nie zrobi:)
diabeł zrobi, jak się ładnie pomodli ;)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

29-03-2009, 23:03

So_It_Is_Done pisze:To wstyd, żeby płacić im za tą błazenadę i obciach dla Polski
no właśnie, kto to widział w katolickim kraju takie szopki. matka boska zakrywa twarz ze wstydu, a dżejpitu przewraca się w grobie... poza tym, jakbyś miał jaja, to byś sam "zdjął tego klauna", ale ty mientkim chujem robiony jesteś, tyle ci powiem.
poza tym Marilyn a nie Marylin cieciu.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

29-03-2009, 23:31

Lepszy każdy inny bożek niż ten ze Szwecji, ale jedź i najlepiej aby was obrzucał gównem, jak małpy w klatce.
violencer
rozkręca się

30-03-2009, 08:14

So_It_Is_Done pisze:...obciach dla Polski, że porządne kapele typu Hate dzielą scenę z takimi Marylinami Mansonami...
Frontmani porządnych kapel typu Hate wymieniają wśród swoich ulubionych wykonawców M. Mansonów więc musisz zdecydować czy M. Manson też jest porządny czy Hate już nie jest porządny ( http://hatesatanic.org/ ). Mocno się zastanów. :lol:
DCI Hunt

30-03-2009, 12:12

Ależ oczywiście. Ta trywialność odnosiła się do jednozdaniowej odpowiedzi na pytanie ;)
DCI Hunt

30-03-2009, 12:25

Drone pisze:
Warcrimer pisze:Ależ oczywiście. Ta trywialność odnosiła się do jednozdaniowej odpowiedzi na pytanie ;)
Tak, tak, wiem ;) Chciałem tylko podkreślić, że naprawdę trywialne jest wyśmiewanie się z tego, że diabeł może być czymś realnym.
Do utraty wiary w ateizm też trzeba dorosnąć :lol:
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

30-03-2009, 17:38

ateizm to, jak sama nazwa wskazuje, forma wiary. tyle, że dość zabawna. można powiedzieć, że wiara w absolut zawsze da się jakoś obronić, bo nie ma takiej lunety, która by go uchwyciła swoim okiem. natomiast ateizm jest niczym innym, jak wiarą w lunetę. tyle tylko, że ateista zapomina, że to luneta i wstawia ją na miejscu absolutu.
Awatar użytkownika
Skaut

30-03-2009, 17:51

Warcrimer pisze:
Drone pisze:
Warcrimer pisze:Ależ oczywiście. Ta trywialność odnosiła się do jednozdaniowej odpowiedzi na pytanie ;)
Tak, tak, wiem ;) Chciałem tylko podkreślić, że naprawdę trywialne jest wyśmiewanie się z tego, że diabeł może być czymś realnym.
Do utraty wiary w ateizm też trzeba dorosnąć :lol:
hehe, generalnie strasznie uprościłeś stawiając warunek: trywializowanie diabła = ateizm (poza tym, tłumaczyłem Tobie na privie o co mnie chodziło ;) ). A ja zapytam: "to tylko takie ścieżki są do wyboru?"
Coś tam było! Człowiek!
DCI Hunt

Re:

30-03-2009, 18:22

Skaut_Kwatermaster pisze: hehe, generalnie strasznie uprościłeś stawiając warunek: trywializowanie diabła = ateizm
Ależ skąd, to był raczej taki skrót myślowy odnoszący się do ateizmu w ogóle. Trywializowanie diabła samo w sobie nie jest równoznaczne z ateizmem, ale sam ateizm z definicji trywializuje lub wręcz neguje istnienie wielu rzeczy.

To co napisałem w żądnym razie nie odnosiło się do tego o czym pisaliśmy na gg.
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

30-03-2009, 19:42

Drone pisze: Generalizując, ateista to taki uboższy w duchu chrześcijanin :lol:
Czy to oznacza, ze lzejszy o tego ducha? Bo jesli tak, to sie zgadza, ja taki podejrzanie lekki jestem. :D
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

30-03-2009, 20:57

Czyli ta lekkosc nie od tego :?
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

30-03-2009, 22:27

Jak dla mnie to zajebista sprawa obejrzeć takie coś, wyśmienity dodatek do show, a ze gościu dał się tak potraktować jak dał, to widać na to zasłużył, być mSprawi to ze przemyśli swoją postaw i pomorze mu to nie być szmatą… wszyscy zyskują :P

Swoją drogą trzeba być debilem aby stanąć pod sceną na shining ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
ODPOWIEDZ