co jak co, ale na 100 proc. nie jest to ich najbardziej przystępny krążek.AroHien pisze:Calkiem niezla plyta. Az sam sie sobie dziwie, ze ich najlagodniesze i najbardziej przystepne dokonanie jest rownoczesnie pierwszym ktore mi sie podoba, chyba sie starzeje... Fanem tego zespolu moze po tym krazku nie zostane ale na pewno bede do niego wracal.
MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MASTODON
- twoja_stara_trotzky
Scaarph pisze:to jest akurat kapela, do zapoznania się z którą wszystko mnie zniechęca - nazwa, okładki, wygląd członków, rodzaj muzyki, nawet twoja stara. no wszystko, jestem wybitnie uprzedzony. raz miałem okazję ich zobaczyć na żywo, przed slayerem jakoiś chyba, ale przesiedziałem cały ich występ na ogródku piwnymale skoro się tak podniecacie jak gówniarz catsem to chyba jednak sprawdzę co to za popierdółka ten mastodon.

źle wyglądają?

- Scaarph
- zahartowany metalizator
co najmniej niepoważnie 
widziałem kiedyś teledysk jakiegoś ścierwa o nazwie blink sto ileśtam i oni tam wyglądali podobie, od tamtej pory nie dotykam muzyki produkowanej przez oszołomów takiego pokroju
właściwie to nigdy nie dotykałem takiej muzyki

widziałem kiedyś teledysk jakiegoś ścierwa o nazwie blink sto ileśtam i oni tam wyglądali podobie, od tamtej pory nie dotykam muzyki produkowanej przez oszołomów takiego pokroju

właściwie to nigdy nie dotykałem takiej muzyki

- twoja_stara_trotzky
IMO wyglądają poważniej niż 99 proc. black metalowców - konkretnie wydziarani, widać morze wypitego alkoholu i torby wypalonego zielska, z rodzicami raczej nie mieszkają 

- Scaarph
w sumie masz rację, tylko ja po prostu nie lubię takiego akurat imidżu, ciężko mi to wytłumaczyć. nie lubię kolorowych tatuaży i nie lubię ćpunów, o 

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
To mnie pocieszyles, bo balem sie, ze miekne-hehetwoja_stara_trotzky pisze:co jak co, ale na 100 proc. nie jest to ich najbardziej przystępny krążek.AroHien pisze:Calkiem niezla plyta. Az sam sie sobie dziwie, ze ich najlagodniesze i najbardziej przystepne dokonanie jest rownoczesnie pierwszym ktore mi sie podoba, chyba sie starzeje... Fanem tego zespolu moze po tym krazku nie zostane ale na pewno bede do niego wracal.
- hcpig
Czyli nie lubisz rockowego image'u, a w każdym razie przedkładasz go na malowanych bm-clownów?Scaarph pisze:w sumie masz rację, tylko ja po prostu nie lubię takiego akurat imidżu, ciężko mi to wytłumaczyć. nie lubię kolorowych tatuaży i nie lubię ćpunów, o

Yare Yare Daze
- longinus696
Ale kiedy w końcu przestaniesz z siebie robić wielkiego, zdystansowanego wobec metalu znawcę, który wie, co jest najwłaściwsze i zna na wylot pryncypia muzyki rockowej? Kiedy zrozumiesz, że przesiadłeś się tylko z jednej szopki na drugą?jester pisze:Czyli nie lubisz rockowego image'u, a w każdym razie przedkładasz go na malowanych bm-clownów?Wszyscy się teraz podjarali CTS (co słuszne jest), tyle że ciekawe co będzie jak zaczną klipy na co dzień w MTV lecieć, bo potencjał ku temu już jest...
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
Re:
a Longi jaki sie ostatnio zrobił INKWIZYTORlonginus696 pisze:Ale kiedy w końcu przestaniesz z siebie robić wielkiego, zdystansowanego wobec metalu znawcę, który wie, co jest najwłaściwsze i zna na wylot pryncypia muzyki rockowej? Kiedy zrozumiesz, że przesiadłeś się tylko z jednej szopki na drugą?jester pisze:Czyli nie lubisz rockowego image'u, a w każdym razie przedkładasz go na malowanych bm-clownów?Wszyscy się teraz podjarali CTS (co słuszne jest), tyle że ciekawe co będzie jak zaczną klipy na co dzień w MTV lecieć, bo potencjał ku temu już jest...

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- longinus696
Ee... To tylko przypadkowe sytuacje, które się skupiły w krótkim odstępie czasu.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
Jeszcze kilka dni i i ja posłucham
W sumie to czekam na tą płytę bardziej niż na większość stricte metalowych rzeczy (w sumie to niektórych z tych niby-oczekiwanych metalowych płyt nawet nie chce mi się słuchać).

- Skaut
ale racje chłop maAdrian696 pisze:a Longi jaki sie ostatnio zrobił INKWIZYTORlonginus696 pisze:Ale kiedy w końcu przestaniesz z siebie robić wielkiego, zdystansowanego wobec metalu znawcę, który wie, co jest najwłaściwsze i zna na wylot pryncypia muzyki rockowej? Kiedy zrozumiesz, że przesiadłeś się tylko z jednej szopki na drugą?jester pisze:Czyli nie lubisz rockowego image'u, a w każdym razie przedkładasz go na malowanych bm-clownów?Wszyscy się teraz podjarali CTS (co słuszne jest), tyle że ciekawe co będzie jak zaczną klipy na co dzień w MTV lecieć, bo potencjał ku temu już jest...

Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
lubię rockowy image, napisałem, że nie lubię ćpunów i kolorowych tatuaży. nie rozumiem do czego pijesz. chyba, że dla ciebie każdy rockers musi mieć na łapach i plecach jebane delfinki czy inne słoneczniki i być ćpunem, ale wtedy to tylko pozostanie mi pogratulować.jester pisze:Czyli nie lubisz rockowego image'uScaarph pisze:w sumie masz rację, tylko ja po prostu nie lubię takiego akurat imidżu, ciężko mi to wytłumaczyć. nie lubię kolorowych tatuaży i nie lubię ćpunów, o
- twoja_stara_trotzky
no generalnie to nie wyobrażam sobie rockersa, który nie ćpa 

- Scaarph
ja natomiast z wyobrażeniem sobie takiego nie mam najmniejszych problemów.
- twoja_stara_trotzky
daj przykład. wymień mi jakąś ikonę rocka, która nigdy nie ćpała.
- Scaarph
ojej, ale ja napisałem, że bez problemu mogę sobie rockersa takiego wyobrazić
no i czemu od razu z ikonami wyskakujesz?
a tak w ogóle to nie chce mi się o tym dyskutować
zaraz wyjdzie, że jak komuś się nie podoba wydziabana morda wokalisty mastodon to jest pedzio i wcale, ale to wcale nie lubi metalu czy tam rocka a tylko mu się wydaje
edit: i jeszcze. czemu piszesz "która nigdy nie ćpała"? napisałem, że nie lubię ćpunów, a nie ex-ćpunów. sam kiedyś jarałem zielsko

no i czemu od razu z ikonami wyskakujesz?
a tak w ogóle to nie chce mi się o tym dyskutować

zaraz wyjdzie, że jak komuś się nie podoba wydziabana morda wokalisty mastodon to jest pedzio i wcale, ale to wcale nie lubi metalu czy tam rocka a tylko mu się wydaje

edit: i jeszcze. czemu piszesz "która nigdy nie ćpała"? napisałem, że nie lubię ćpunów, a nie ex-ćpunów. sam kiedyś jarałem zielsko

- hcpig
Sam sobie przeczyszScaarph pisze:lubię rockowy image, napisałem, że nie lubię ćpunów i kolorowych tatuaży.

Yare Yare Daze
preferujesz atramentowe kotwice?Scaarph pisze: napisałem, że nie lubię ćpunów i kolorowych tatuaży..