chodzi o Lasy Pomorza???So_It_Is_Done pisze: Niestety, obnoszenie się z tym nic ci nie pomorze,
ONDSKAPT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: ONDSKAPT
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Na coś się zdecyduj - albo Pomorze, albo pomoże. True black metal(owcy) nienawidzą zapewne zasad ortograficznych? Bunt totalny?So_It_Is_Done pisze:Nie podoba mi się to, że twoje uwielbienie mnie przeszło w manię i zacząłeś nosić ciuchy z moim nikiem. Niestety, obnoszenie się z tym nic ci nie pomorze, nie zapodam ci do ryja ani nie wydymam, nie masz o czym marzyć cwelu. Zwróć się w tym celu do długopisa.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Popiszesz dłużej na necie to sam zaczniesz robić błędy baranie jeden z drugim.
Jak zwykle, big gay Adrian nie może nic konstruktywnego o muzyce napisać to sie przyjebał do detali. Huczący cwel z tajskiej dziwki, internetowy bohater i ślepi naśladowcy.
Jak zwykle, big gay Adrian nie może nic konstruktywnego o muzyce napisać to sie przyjebał do detali. Huczący cwel z tajskiej dziwki, internetowy bohater i ślepi naśladowcy.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
wampiryzm = EMOSo_It_Is_Done pisze:Porównujesz VT do Craft a to zupełnie inny BM. Craft przynudzają, mało w tym emocji i grają oklepane patenty. Piszesz, że w kilku sekundach osiągają pewien klimat, może i racja, ale po kilku minutach słychać, że dalej z tym nic nie robią, ciągle klepią te same motywy, jak na siłe. VT wypracowali swój styl, nie do podrobienia, szaleńczy i wampiryczny. Craft taki postnuklearny jakby, ale ogólnie jebią emo.
postnuklearny = zaprzecznei EMO
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
o tak pchnąć ją przy Götterdämmerung to by było dopiero trv!jester pisze:Skoro już temat upadł na mordę, to lepiej go pokierować w inną stronę... Możemy np. powklejać fajne dupy. Fajna dupa to Agnieszka Wagner.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ty też się w głowę puknijlonginus696 pisze:Poprzednie albumy to niesłuchalna chujnia.So_It_Is_Done pisze:Wszyscy z kutasami w dłoniach przy ostatnim, a zanim on wyszedł to o Leviathan sie nie pisało, albo jebało na twórczość Wresta. Poprzednie albumy są lepsze od nowego.

- Adrian696
nie, nie, nie - my nie jesteśmy braćmi... moja rodzicielka jest Polka... ale twoje tajskie pochodzenie wiele tłumaczy...So_It_Is_Done pisze: Huczący cwel z tajskiej dziwki, internetowy bohater i ślepi naśladowcy.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Szerloku, węszysz za mną jak pies, wynajdujesz moje stare posty, włazisz na myspace, to i dobrze znasz moje pochodzenie.
- Adrian696
nie schlebiaj sobie, zwyczajnie w świecie piętnuję twój prymitywizm intelektualny, podobnie jak kilku innych forumowiczów...So_It_Is_Done pisze:węszysz za mną jak pies, wynajdujesz moje stare posty,
widzisz - takie życie - najgłupszy w gronie zawsze będzie, obiektem polewania...
na muzyce pozerze sie nie znasz, to dostarczaj nam dalej uśmiechu swoją agonia umysłowa...
- Xapapote
ja się nie zna?! wystarczy, że spojrzy na okładkę i już wie ze to "śmierdzące gówno"...Adrian696 pisze:na muzyce pozerze sie nie znasz
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
W BM często wystarczy spojrzeć na okładkę by wiedzieć, że coś jest gównem. Po co to pierdolenie farmazonów w takim razie?
Ostatnio zmieniony 02-11-2008, 15:34 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
To po co zaczynasz głupie gadki jak masz świadomość, że twój dziadek wypasał świnie mojego dziadka a ty mógłbyś mi czyścić buty?Adrian696 pisze:nie schlebiaj sobie, zwyczajnie w świecie piętnuję twój prymitywizm intelektualny, podobnie jak kilku innych forumowiczów...So_It_Is_Done pisze:węszysz za mną jak pies, wynajdujesz moje stare posty,
widzisz - takie życie - najgłupszy w gronie zawsze będzie, obiektem polewania...
na muzyce pozerze sie nie znasz, to dostarczaj nam dalej uśmiechu swoją agonia umysłowa...
Piętnowane zawsze jest coś co wychodzi ponad normy/standardy itd. Ja leje na wasz 'gust' muzyczny i dlatego się krzywicie. Ale ktoś musi was uświadomić, liczę się z konsekwencjami. Przecież już dostaje pogróżki;)
Rada dla ciebie szefie - wróć słuchać Slayer, tylko mocno zagryź zęby bo pewnie bardzo cie boli, że Araya to katolik.
- Xapapote
ja tak sobie czytam twoje posty mądralo i mam propozycję. weź załóż wątek z tutorialem "jak rozpoznać gówniany black metal for dummies" i będzie zrobione i nikt nie będzie się ciebie czepiał po innych topikach. może ...So_It_Is_Done pisze:W BM często wystarczy spojrzeć na okładkę by wiedzieć, że coś jest gównem. Po co to pierdolenie farmazonów w takim razie?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Xapapote pisze:ja tak sobie czytam twoje posty mądralo i mam propozycję. weź załóż wątek z tutorialem "jak rozpoznać gówniany black metal for dummies" i będzie zrobione i nikt nie będzie się ciebie czepiał po innych topikach. może ...So_It_Is_Done pisze:W BM często wystarczy spojrzeć na okładkę by wiedzieć, że coś jest gównem. Po co to pierdolenie farmazonów w takim razie?
Przecież ja się nie wymądrzam, nie wypisuje całych list, nikomu nic nie polecam, nie wymuszam, piszę jedynie o oczywistych rzeczach. Znający się na rzeczy słuchać BM jak zobaczy na okładce/wkładce klaunów jak z Dimmu Borgir to odrazu to odrzuca, podobnie się ma sprawa z marnymi okładkami komputerowymi. Powtarzam pytanie, po co w takim razie te wszystkie złośliwe docinki?
- Xapapote
bo zwyczajnie pieprzysz od rzeczy. jest cała masa zajebistych płyt z chujowymi okładkami. można by wymieniać i wymieniać. tylko po co? jakie to ma przełożenie na muzykę? i czym są te "oczywiste rzeczy" bo już któryś raz pojawia sięta magiczna fraza, ale nic za tym nie idzie ... czy oczywistą rzeczą jest las na okładce, brzmienie z dupy i skrzeczenie zarzynanej żaby?So_It_Is_Done pisze:Xapapote pisze:ja tak sobie czytam twoje posty mądralo i mam propozycję. weź załóż wątek z tutorialem "jak rozpoznać gówniany black metal for dummies" i będzie zrobione i nikt nie będzie się ciebie czepiał po innych topikach. może ...So_It_Is_Done pisze:W BM często wystarczy spojrzeć na okładkę by wiedzieć, że coś jest gównem. Po co to pierdolenie farmazonów w takim razie?
Przecież ja się nie wymądrzam, nie wypisuje całych list, nikomu nic nie polecam, nie wymuszam, piszę jedynie o oczywistych rzeczach. Znający się na rzeczy słuchać BM jak zobaczy na okładce/wkładce klaunów jak z Dimmu Borgir to odrazu to odrzuca, podobnie się ma sprawa z marnymi okładkami komputerowymi. Powtarzam pytanie, po co w takim razie te wszystkie złośliwe docinki?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Oczywistą rzeczą jest, że jak na okładce/wkładce widnieje wypudrowany pajac to nawet jeśli muzyka sama w sobie się broni, to nie ma dla mnie większego znaczenia. Jak się nie szanuje muzyka za frajerstwo, to nieważne czy jego twórczość jest fajna czy niefajna. BM jest nierozerwalny z ideologią, stylem życia i ludźmi którzy go tworzą, tym samym, jeśli Ci ludzie są pizdami to ich muzyka jest pozerska. Zawsze tak było i zawsze tak będzie w tym gatunku, każdy to wie, ale mało kto się z tym zgadza, bo ludzie mają tendencje do 'luzowania' i 'poszerzania' horyzontów. Tym sposobem dzieje się to co się dzieje - szerzy się pedalstwo w gatunku i nikt nie reaguje. Natomiast jak ktoś chciałby zareagować to jest wyśmiewany. Paranoja.
- Xapapote
dla ciebie. dobrze że to napisałeś. bo ja np lubię posłuchać sobie KISS i uważam że to zajebista kapela.So_It_Is_Done pisze:Oczywistą rzeczą jest, że jak na okładce/wkładce widnieje wypudrowany pajac to nawet jeśli muzyka sama w sobie się broni, to nie ma dla mnie większego znaczenia.
i dlatego ci ludzie mają tak popierdolone we łbachSo_It_Is_Done pisze:BM jest nierozerwalny z ideologią, stylem życia i ludźmi którzy go tworzą, tym samym, jeśli Ci ludzie są frajerami to i muzyka taka jest.
na czym ma polegać "reakcja".So_It_Is_Done pisze:Zawsze tak było i zawsze tak będzie w tym gatunku, każdy to wie, ale mało kto się z tym zgadza, bo ludzie mają tendencje do 'luzowania' i 'poszerzania' horyzontów. Tym sposobem dzieje się to co się dzieje - szerzy się pedalstwo w gatunku i nikt nie reaguje. Natomiast jak ktoś chciałby zareagować to jest wyśmiewany. Paranoja.
i jeszcze powiedz mi jakie nadleśnictwo wydaje legitymacje TRV blakmetalowca?
- brb
- postuje jak opętany!
ten mentorski ton jest zajebisty. przyszlo ci chodziaz przez chwile do glowy ze moze to ty nie masz racji?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Piszemy tutaj wyłącznie o BM.Xapapote pisze:dla ciebie. dobrze że to napisałeś. bo ja np lubię posłuchać sobie KISS i uważam że to zajebista kapela.
Otóż to, trzeba mieć popierdolone we łbie żeby słuchać BM, robią to pojebani ludzie dla pojebanych ludzi. To jest kryterium.Xapapote pisze:i dlatego ci ludzie mają tak popierdolone we łbach
Na działaniu, przyjeżdzają Shining do Polski - wpierdolić jak kozie za obierki, zarejestrować, puścić w obieg, niech wiedzą, że bm to nie pedalstwo.Xapapote pisze: na czym ma polegać "reakcja".
- Xapapote
no tak zapomniałem, że black metal to wojna...So_It_Is_Done pisze:przyjeżdzają Shining do Polski - wpierdolić jak kozie za obierki, zarejestrować, puścić w obieg, niech wiedzą, że bm to nie pedalstwo.
ale nie odpowiedziałeś na najważniejsze pytanie w moim poście ...