ONDSKAPT

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: ONDSKAPT

02-11-2008, 14:57

So_It_Is_Done pisze: Niestety, obnoszenie się z tym nic ci nie pomorze,
chodzi o Lasy Pomorza???
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
aryman
postuje jak opętany!

02-11-2008, 14:58

So_It_Is_Done pisze:Nie podoba mi się to, że twoje uwielbienie mnie przeszło w manię i zacząłeś nosić ciuchy z moim nikiem. Niestety, obnoszenie się z tym nic ci nie pomorze, nie zapodam ci do ryja ani nie wydymam, nie masz o czym marzyć cwelu. Zwróć się w tym celu do długopisa.
Na coś się zdecyduj - albo Pomorze, albo pomoże. True black metal(owcy) nienawidzą zapewne zasad ortograficznych? Bunt totalny?
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

02-11-2008, 15:07

Popiszesz dłużej na necie to sam zaczniesz robić błędy baranie jeden z drugim.
Jak zwykle, big gay Adrian nie może nic konstruktywnego o muzyce napisać to sie przyjebał do detali. Huczący cwel z tajskiej dziwki, internetowy bohater i ślepi naśladowcy.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

02-11-2008, 15:10

So_It_Is_Done pisze:Porównujesz VT do Craft a to zupełnie inny BM. Craft przynudzają, mało w tym emocji i grają oklepane patenty. Piszesz, że w kilku sekundach osiągają pewien klimat, może i racja, ale po kilku minutach słychać, że dalej z tym nic nie robią, ciągle klepią te same motywy, jak na siłe. VT wypracowali swój styl, nie do podrobienia, szaleńczy i wampiryczny. Craft taki postnuklearny jakby, ale ogólnie jebią emo.
wampiryzm = EMO
postnuklearny = zaprzecznei EMO
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

02-11-2008, 15:10

jester pisze:Skoro już temat upadł na mordę, to lepiej go pokierować w inną stronę... Możemy np. powklejać fajne dupy. Fajna dupa to Agnieszka Wagner.
o tak pchnąć ją przy Götterdämmerung to by było dopiero trv!
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

02-11-2008, 15:13

longinus696 pisze:
So_It_Is_Done pisze:Wszyscy z kutasami w dłoniach przy ostatnim, a zanim on wyszedł to o Leviathan sie nie pisało, albo jebało na twórczość Wresta. Poprzednie albumy są lepsze od nowego.
Poprzednie albumy to niesłuchalna chujnia.
ty też się w głowę puknij :lol:
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

02-11-2008, 15:17

So_It_Is_Done pisze: Huczący cwel z tajskiej dziwki, internetowy bohater i ślepi naśladowcy.
nie, nie, nie - my nie jesteśmy braćmi... moja rodzicielka jest Polka... ale twoje tajskie pochodzenie wiele tłumaczy...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

02-11-2008, 15:20

Szerloku, węszysz za mną jak pies, wynajdujesz moje stare posty, włazisz na myspace, to i dobrze znasz moje pochodzenie.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

02-11-2008, 15:24

So_It_Is_Done pisze:węszysz za mną jak pies, wynajdujesz moje stare posty,
nie schlebiaj sobie, zwyczajnie w świecie piętnuję twój prymitywizm intelektualny, podobnie jak kilku innych forumowiczów...
widzisz - takie życie - najgłupszy w gronie zawsze będzie, obiektem polewania...
na muzyce pozerze sie nie znasz, to dostarczaj nam dalej uśmiechu swoją agonia umysłowa...
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

02-11-2008, 15:27

Adrian696 pisze:na muzyce pozerze sie nie znasz
ja się nie zna?! wystarczy, że spojrzy na okładkę i już wie ze to "śmierdzące gówno"...
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

02-11-2008, 15:29

W BM często wystarczy spojrzeć na okładkę by wiedzieć, że coś jest gównem. Po co to pierdolenie farmazonów w takim razie?
Ostatnio zmieniony 02-11-2008, 15:34 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

02-11-2008, 15:33

Adrian696 pisze:
So_It_Is_Done pisze:węszysz za mną jak pies, wynajdujesz moje stare posty,
nie schlebiaj sobie, zwyczajnie w świecie piętnuję twój prymitywizm intelektualny, podobnie jak kilku innych forumowiczów...
widzisz - takie życie - najgłupszy w gronie zawsze będzie, obiektem polewania...
na muzyce pozerze sie nie znasz, to dostarczaj nam dalej uśmiechu swoją agonia umysłowa...
To po co zaczynasz głupie gadki jak masz świadomość, że twój dziadek wypasał świnie mojego dziadka a ty mógłbyś mi czyścić buty?

Piętnowane zawsze jest coś co wychodzi ponad normy/standardy itd. Ja leje na wasz 'gust' muzyczny i dlatego się krzywicie. Ale ktoś musi was uświadomić, liczę się z konsekwencjami. Przecież już dostaje pogróżki;)

Rada dla ciebie szefie - wróć słuchać Slayer, tylko mocno zagryź zęby bo pewnie bardzo cie boli, że Araya to katolik.
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

02-11-2008, 15:42

So_It_Is_Done pisze:W BM często wystarczy spojrzeć na okładkę by wiedzieć, że coś jest gównem. Po co to pierdolenie farmazonów w takim razie?
ja tak sobie czytam twoje posty mądralo i mam propozycję. weź załóż wątek z tutorialem "jak rozpoznać gówniany black metal for dummies" i będzie zrobione i nikt nie będzie się ciebie czepiał po innych topikach. może ...
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

02-11-2008, 15:45

Xapapote pisze:
So_It_Is_Done pisze:W BM często wystarczy spojrzeć na okładkę by wiedzieć, że coś jest gównem. Po co to pierdolenie farmazonów w takim razie?
ja tak sobie czytam twoje posty mądralo i mam propozycję. weź załóż wątek z tutorialem "jak rozpoznać gówniany black metal for dummies" i będzie zrobione i nikt nie będzie się ciebie czepiał po innych topikach. może ...

Przecież ja się nie wymądrzam, nie wypisuje całych list, nikomu nic nie polecam, nie wymuszam, piszę jedynie o oczywistych rzeczach. Znający się na rzeczy słuchać BM jak zobaczy na okładce/wkładce klaunów jak z Dimmu Borgir to odrazu to odrzuca, podobnie się ma sprawa z marnymi okładkami komputerowymi. Powtarzam pytanie, po co w takim razie te wszystkie złośliwe docinki?
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

02-11-2008, 15:51

So_It_Is_Done pisze:
Xapapote pisze:

Przecież ja się nie wymądrzam, nie wypisuje całych list, nikomu nic nie polecam, nie wymuszam, piszę jedynie o oczywistych rzeczach. Znający się na rzeczy słuchać BM jak zobaczy na okładce/wkładce klaunów jak z Dimmu Borgir to odrazu to odrzuca, podobnie się ma sprawa z marnymi okładkami komputerowymi. Powtarzam pytanie, po co w takim razie te wszystkie złośliwe docinki?
bo zwyczajnie pieprzysz od rzeczy. jest cała masa zajebistych płyt z chujowymi okładkami. można by wymieniać i wymieniać. tylko po co? jakie to ma przełożenie na muzykę? i czym są te "oczywiste rzeczy" bo już któryś raz pojawia sięta magiczna fraza, ale nic za tym nie idzie ... czy oczywistą rzeczą jest las na okładce, brzmienie z dupy i skrzeczenie zarzynanej żaby?
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

02-11-2008, 15:56

Oczywistą rzeczą jest, że jak na okładce/wkładce widnieje wypudrowany pajac to nawet jeśli muzyka sama w sobie się broni, to nie ma dla mnie większego znaczenia. Jak się nie szanuje muzyka za frajerstwo, to nieważne czy jego twórczość jest fajna czy niefajna. BM jest nierozerwalny z ideologią, stylem życia i ludźmi którzy go tworzą, tym samym, jeśli Ci ludzie są pizdami to ich muzyka jest pozerska. Zawsze tak było i zawsze tak będzie w tym gatunku, każdy to wie, ale mało kto się z tym zgadza, bo ludzie mają tendencje do 'luzowania' i 'poszerzania' horyzontów. Tym sposobem dzieje się to co się dzieje - szerzy się pedalstwo w gatunku i nikt nie reaguje. Natomiast jak ktoś chciałby zareagować to jest wyśmiewany. Paranoja.
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

02-11-2008, 16:02

So_It_Is_Done pisze:Oczywistą rzeczą jest, że jak na okładce/wkładce widnieje wypudrowany pajac to nawet jeśli muzyka sama w sobie się broni, to nie ma dla mnie większego znaczenia.
dla ciebie. dobrze że to napisałeś. bo ja np lubię posłuchać sobie KISS i uważam że to zajebista kapela.
So_It_Is_Done pisze:BM jest nierozerwalny z ideologią, stylem życia i ludźmi którzy go tworzą, tym samym, jeśli Ci ludzie są frajerami to i muzyka taka jest.
i dlatego ci ludzie mają tak popierdolone we łbach
So_It_Is_Done pisze:Zawsze tak było i zawsze tak będzie w tym gatunku, każdy to wie, ale mało kto się z tym zgadza, bo ludzie mają tendencje do 'luzowania' i 'poszerzania' horyzontów. Tym sposobem dzieje się to co się dzieje - szerzy się pedalstwo w gatunku i nikt nie reaguje. Natomiast jak ktoś chciałby zareagować to jest wyśmiewany. Paranoja.
na czym ma polegać "reakcja".

i jeszcze powiedz mi jakie nadleśnictwo wydaje legitymacje TRV blakmetalowca?
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

02-11-2008, 16:03

ten mentorski ton jest zajebisty. przyszlo ci chodziaz przez chwile do glowy ze moze to ty nie masz racji?
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

02-11-2008, 16:08

Xapapote pisze:dla ciebie. dobrze że to napisałeś. bo ja np lubię posłuchać sobie KISS i uważam że to zajebista kapela.
Piszemy tutaj wyłącznie o BM.
Xapapote pisze:i dlatego ci ludzie mają tak popierdolone we łbach
Otóż to, trzeba mieć popierdolone we łbie żeby słuchać BM, robią to pojebani ludzie dla pojebanych ludzi. To jest kryterium.
Xapapote pisze: na czym ma polegać "reakcja".
Na działaniu, przyjeżdzają Shining do Polski - wpierdolić jak kozie za obierki, zarejestrować, puścić w obieg, niech wiedzą, że bm to nie pedalstwo.
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

02-11-2008, 16:14

So_It_Is_Done pisze:przyjeżdzają Shining do Polski - wpierdolić jak kozie za obierki, zarejestrować, puścić w obieg, niech wiedzą, że bm to nie pedalstwo.
no tak zapomniałem, że black metal to wojna...

ale nie odpowiedziałeś na najważniejsze pytanie w moim poście ...
ODPOWIEDZ