i "Serpents Of The Light" ale wracajac do ostatniej płyty to w wywiadzie na Masterfulu jest cała prawda o niej ze praktycznie jest to krążek Asheima robiony na kolanie także nic nie mogło z tego dobrego wyjść, tym bardziej ze jest on obecnie jedynym muzykiem Deicide bo Benton, Owen a w szczególnosci Santolla sa tylko obecni duchem w kapeliMort pisze:cale szczescie ze sie nie rozwiazali, bo kto by nagral Once Upon the Cross?
DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: DEICIDE
In a world of compromise...some don't
no kurwa wiedzialem ,ze cos spierdoliłem pisząc po pijaku ale dopiero teraz doszukalem się gdzie. Masz rację ,mialem na mysli SOTL!!!!Mort pisze:cale szczescie ze sie nie rozwiazali, bo kto by nagral Once Upon the Cross?

- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Wbrew obiegowym opiniom na Serpents jest bardzo dużo bardzo dobrych momentów, tylko brzmienie jest mocno zjebane.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Bastard Of Christ, Blame It On God, Slave To The Cross, Serpents Of The Light bardzo dobre kawałki, płytka mi sie podoba i to bardzo mam do niej sentymentMajor pisze:Wbrew obiegowym opiniom na Serpents jest bardzo dużo bardzo dobrych momentów, tylko brzmienie jest mocno zjebane.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
The Truth Above to mój ulubiony numer z tej płyty.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Kurwa i pomyslec ze taka kapela tak nisko upadła, jeszcze tylko "Scars..." daje rade
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jak wyszło 'Scars..' to już myślałem, że wrócili na właściwy tor. A tu psikus....
-
- rasowy masterfulowicz
mnie też najbardziej kręci, bardzo chwytliwyMajor pisze:The Truth Above to mój ulubiony numer z tej płyty.
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
Massive Music organizuje im europejska trase w pazdzierniku, moze po 6 latach wpadna do Polski.
I AM MORBID
A o czym tu w ogóle rozmawiać. Ten zespół już nie istnieje. Olać to i zapomnieć. Przecież wiadomo, że po "Once..." ten zespół się już nie liczy i liczył nie będzie.
-
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie ostatnia plyta jest OK, a koncercie i tak beda grali glownie material z 3 pierwszych krazkow. Nie przegapie jezeli przyjada.
I AM MORBID
Tylko ciekawe czy mister Benton pofatyguje na ów koncert swoje tłuste dupsko... przyjadą z jakimś młodym, amerykańśkim szczawiem na wokalu, który będzie udawał bardzo złego swymi grożnymi minami. Na gitare najprawdopodobniej załapie się Santolla jak będzie czasowy oczywiście. he... Zaorać!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Ja równiez najbardziej lubię właśnie ten, na równi z "Creatures Of Habit".Mort pisze:mnie też najbardziej kręci, bardzo chwytliwyMajor pisze:The Truth Above to mój ulubiony numer z tej płyty.
Jak Benton w tym ostatnim drze mordę:
Creatures of habit, I daydream you dead
Choking the life from you with my bare hands!!!
to ja mu, cholera, wierzę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- rasowy masterfulowicz
Benton zapowiedzial ze bedzie obecny, tu mozesz przeczytac: http://www.massive-music.pl/news.htmldługopisyyyyyyyyyy pisze:Tylko ciekawe czy mister Benton pofatyguje na ów koncert swoje tłuste dupsko...
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
no z racjie tego ze jeszcze Deicide na zywo nie widziałem to pewno wbiłbym na ten koncert chociaż irytuje mnie że podczas koncertów Benton i spółka tak mało sięgaja po kawałki z "Legion"
-
- rasowy masterfulowicz
po odejsciu Hoffmanow oprocz obowiazkowego Dead but Dreaming grali Trifixition.
I AM MORBID
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
no ale chyba w zamain za Dead But Dreaming, dla mnie to nieporozumienie jak można grac tylko jeden kawałek z takiej płytki to tak jakby Morbid Angel zagrał tylko jeden wałek z "Covenant"