ot i cała prawda w tym temacielucass pisze:Riffy na Till Death... sa bardziej Deicide niz na Stench... ale to zdaje sie na nic gdyz konstrukcje numerów sa poprostu nudne i w konfrontacji TILL DEATH versus STENCH... nowa plyta srogo przegrywa.
DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- karabin
- zaczyna szaleć
- Rattlehead
- Aron
- postuje jak opętany!
Aż tak bardzo krytyczny w stosunku do nich nie jestem. Powinni się rozpaść po odejściu Hoffmanów i nie plugawić moich uszu melodyjkami pana Santolli.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Gore_Obsessed
Nie powinni "dawać sobie spokoju". Mam nadzieję zobaczyć ich jeszcze kilka razy na żywca!
Nadal dzielnie paraduję w ich koszulce:
http://youtube.com/watch?v=2kZcPosa-pU
;)
;)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Melepeta
- w mackach Zła
Hahahaha Maniek przechuj - prawdziwy wojownik koncertowy.Gore_Obsessed pisze:Nie powinni "dawać sobie spokoju". Mam nadzieję zobaczyć ich jeszcze kilka razy na żywca!
Six o clock.
-
- postuje jak opętany!
Opinia Nergala nie zmienia faktu, że Deicide to jedna z najbardziej przereklamowanych kapel deathmetalowych. Dla mnie to jest od dawna plastikowy produkt amerykańskiego rynku muzycznego, a Benton to totalny błazen sprzedający swój image podekscytowanym pseudosatanizmem młodzieńcom. Gdyby nie "Dechristianize" to ssałby całkowicie. A na czole to sobie powinien wypalić $, a nie krzyż.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ostro powiedziane, ale jakże prawdziwearyman pisze:Opinia Nergala nie zmienia faktu, że Deicide to jedna z najbardziej przereklamowanych kapel deathmetalowych. Dla mnie to jest od dawna plastikowy produkt amerykańskiego rynku muzycznego, a Benton to totalny błazen sprzedający swój image podekscytowanym pseudosatanizmem młodzieńcom. Gdyby nie "Dechristianize" to ssałby całkowicie. A na czole to sobie powinien wypalić $, a nie krzyż.

- witchmaster
- zaczyna szaleć
- rob
- w mackach Zła
hahahaha, sorry stary ale nie mam siły tego skomentować, może późniejaryman pisze:Opinia Nergala nie zmienia faktu, że Deicide to jedna z najbardziej przereklamowanych kapel deathmetalowych. Dla mnie to jest od dawna plastikowy produkt amerykańskiego rynku muzycznego, a Benton to totalny błazen sprzedający swój image podekscytowanym pseudosatanizmem młodzieńcom. Gdyby nie "Dechristianize" to ssałby całkowicie. A na czole to sobie powinien wypalić $, a nie krzyż.

jebać frajerów