DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
-
długopisyyyyyyyyyy
Morph, kategoryzowanie właśnie tego w ten sposób (Canibale maja taka sama wartość jak Slipknot) jest w gruncie rzeczy drogą na skróty. To że Cannibale są obok Slipknota reklamowane w jakimś tam Metal Hammerze mi akurat lata koło chuja i zwracam uwagę tylko na wartość muzyki. Każdy zespół to inny byt. A taki 'Vile' jest dla mnie absolutnym arcydziełem...
Co to Ambient jesteSS? muzyka jaką lubi Morph
Co to Ambient jesteSS? muzyka jaką lubi Morph
Ostatnio zmieniony 03-05-2008, 14:46 przez długopisyyyyyyyyyy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jesterSS
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deicidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80. 
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
jesterSS
Luuuuuzik, nie wiedziałem że się wkurwisz. Po prostu mnie ciekawią kryteria, według których niektórzy dobierają muzykę i cenię bardzo tych, co wlaśnie stawiają się takim "żelaznym pozycjom". Sam ...szczerze przyznam... nie lubię Incantation, a Immolation to już wogóle bez kofeiny nie wejdzie nawet raz na ruski rok i śmieszy mnie, gdy tacy różni z góry wiedzą, jaka będzie deathmetalowa płyta roku, bo akurat Dolan na XXX year zapowiedział nowe cd. Po prostu się dziwię, że Cię niektórzy za nie jeszcze nie zjedli żywcem.Morph pisze:Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deicidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80.
- Morph
- Kontakt:
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Wiekszosc leje na Wasze wywody dotyczace amerykanskiej sceny death i tyle.jesterSS pisze:Luuuuuzik, nie wiedziałem że się wkurwisz. Po prostu mnie ciekawią kryteria, według których niektórzy dobierają muzykę i cenię bardzo tych, co wlaśnie stawiają się takim "żelaznym pozycjom". Sam ...szczerze przyznam... nie lubię Incantation, a Immolation to już wogóle bez kofeiny nie wejdzie nawet raz na ruski rok i śmieszy mnie, gdy tacy różni z góry wiedzą, jaka będzie deathmetalowa płyta roku, bo akurat Dolan na XXX year zapowiedział nowe cd. Po prostu się dziwię, że Cię niektórzy za nie jeszcze nie zjedli żywcem.Morph pisze:Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deicidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80.
-
jesterSS
-
jesterSS
-
kakademona
- weteran forumowych bitew
na tym forum za nazywanie nudnym Immolation nudnym zbiera sie baty.ja twierdze od dawna ,ze jest nudne i do bólu przewidywalne.słucham tylko demos i pierwsze płyty.Incantation bez komentarza.Cannibal Corpse to najlepszy przykład morderstwa na gatunku.Nile -para w gwizdek, nadmuchany balon, nie dziwie sie ,ze Darski popierdalał w koszulce Nile-to ta sama pólka z tym ,ze Behemoth jest lepszy heheh , bo czasami zaskakuje,Morph pisze:Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deicidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80.