DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Morph, kategoryzowanie właśnie tego w ten sposób (Canibale maja taka sama wartość jak Slipknot) jest w gruncie rzeczy drogą na skróty. To że Cannibale są obok Slipknota reklamowane w jakimś tam Metal Hammerze mi akurat lata koło chuja i zwracam uwagę tylko na wartość muzyki. Każdy zespół to inny byt. A taki 'Vile' jest dla mnie absolutnym arcydziełem...
Co to Ambient jesteSS? muzyka jaką lubi Morph
Co to Ambient jesteSS? muzyka jaką lubi Morph

Ostatnio zmieniony 03-05-2008, 14:46 przez długopisyyyyyyyyyy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deicidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80. 

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Luuuuuzik, nie wiedziałem że się wkurwisz. Po prostu mnie ciekawią kryteria, według których niektórzy dobierają muzykę i cenię bardzo tych, co wlaśnie stawiają się takim "żelaznym pozycjom". Sam ...szczerze przyznam... nie lubię Incantation, a Immolation to już wogóle bez kofeiny nie wejdzie nawet raz na ruski rok i śmieszy mnie, gdy tacy różni z góry wiedzą, jaka będzie deathmetalowa płyta roku, bo akurat Dolan na XXX year zapowiedział nowe cd. Po prostu się dziwię, że Cię niektórzy za nie jeszcze nie zjedli żywcem.Morph pisze:Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deicidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80.
- Morph
- Kontakt:
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Wiekszosc leje na Wasze wywody dotyczace amerykanskiej sceny death i tyle.jesterSS pisze:Luuuuuzik, nie wiedziałem że się wkurwisz. Po prostu mnie ciekawią kryteria, według których niektórzy dobierają muzykę i cenię bardzo tych, co wlaśnie stawiają się takim "żelaznym pozycjom". Sam ...szczerze przyznam... nie lubię Incantation, a Immolation to już wogóle bez kofeiny nie wejdzie nawet raz na ruski rok i śmieszy mnie, gdy tacy różni z góry wiedzą, jaka będzie deathmetalowa płyta roku, bo akurat Dolan na XXX year zapowiedział nowe cd. Po prostu się dziwię, że Cię niektórzy za nie jeszcze nie zjedli żywcem.Morph pisze:Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deicidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80.
-
- weteran forumowych bitew
na tym forum za nazywanie nudnym Immolation nudnym zbiera sie baty.ja twierdze od dawna ,ze jest nudne i do bólu przewidywalne.słucham tylko demos i pierwsze płyty.Incantation bez komentarza.Cannibal Corpse to najlepszy przykład morderstwa na gatunku.Nile -para w gwizdek, nadmuchany balon, nie dziwie sie ,ze Darski popierdalał w koszulce Nile-to ta sama pólka z tym ,ze Behemoth jest lepszy heheh , bo czasami zaskakuje,Morph pisze:Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deicidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80.