Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Blackult
- rasowy masterfulowicz

Pomału:
[quote][i]wysłane przez mrozik[/i]
i pomyslec ze jak o podbnych rzeczach opowiadaja kawalki metalowe to nikomu to jakos nie przeszkadza.... dziwne, zaprawde[/quote]
[quote][i]moja odp[/i]
Jakie metalowe kawałki? Coś mieszasz chyba.
[/quote]
Pokolenie emot (~ja) wyraziło się nieprecyzyjnie i miało na myśli, jakoby teksty o sraniu w maliny i szczaniu w pierzynę nie pasowały do metalu - mieszanie odnosi się do pomylenia pojęć "metal" i "-core" czy jakoś tam. Nie wiem, jak to można było inaczej zrozumieć ale jak wiesz jak, to napisz. A jak fikasz, to wpierdol Twoja Stara. Co do przewagi intelektualnej tekstów gore nad postami d., to nie zgadzam się.
(litery w słowie "quote" są jakieś pojebane)
[i]Edit rano[/i]
Po przeczytaniu przy większych zdolnościach umysłowych niż wczoraj wieczorem proponuję cytowanie jak się ktoś chce odnieść do czyjejś wypowiedzi, a nie pisze bezpośrednio pod nią, bo potem kurwa nie rozumiem kurwa co się dzieje.
Wczoraj mieliśmy niezłe ognisko. Kumpel z Niemiec przyjechał i stawiał. Poszliśmy wcześniej do sklepiku i powykupowaliśmy prawie wszystkie piwa jakie były. Kiełbase każdy sam se miał przynieść. Jeeeeezu, co to się działo w tym lesie. Policjant aż z pistoletem przyszedł w nocy bo takie były krzyki i darcia, że we wsi myśleli że kogoś zarzynają. Ten kumpel co przyjechał z Niemiec (Sławek) chciał bić tego plicjanta ale żesmy go jakoś powstrzymali (jak popije to dostaje niesamowitej korby) Nad ranem jak się obudziłem to leżało też dwóch zgaśniętych kumpli i jeden był bez buta. Jak wracałem to natknołem się na ów buta(chyba nim rzucał w nocy) i nie wiem, coś mi odjebało... wziołem go, wróciłem pod ognisko, wsadziłem do jego środka spory kawał niedojedzonej, upieczonej kiełbasy i patykiem ta kiełbase rozwalałem w tym bucie na miazge. Odłożyłem go i w końcu poszedłem do domu.
- Husar
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Wczoraj mieliśmy niezłe ognisko. Kumpel z Niemiec przyjechał i stawiał. Poszliśmy wcześniej do sklepiku i powykupowaliśmy prawie wszystkie piwa jakie były. Kiełbase każdy sam se miał przynieść. Jeeeeezu, co to się działo w tym lesie. Policjant aż z pistoletem przyszedł w nocy bo takie były krzyki i darcia, że we wsi myśleli że kogoś zarzynają. Ten kumpel co przyjechał z Niemiec (Sławek) chciał bić tego plicjanta ale żesmy go jakoś powstrzymali (jak popije to dostaje niesamowitej korby) Nad ranem jak się obudziłem to leżało też dwóch zgaśniętych kumpli i jeden był bez buta. Jak wracałem to natknołem się na ów buta(chyba nim rzucał w nocy) i nie wiem, coś mi odjebało... wziołem go, wróciłem pod ognisko, wsadziłem do jego środka spory kawał niedojedzonej, upieczonej kiełbasy i patykiem ta kiełbase rozwalałem w tym bucie na miazge. Odłożyłem go i w końcu poszedłem do domu. [/quote]
jestem dlugopis i jestem najwiekszym bajkopisarzem na tym forum...
Wczoraj mieliśmy niezłe ognisko. Kumpel z Niemiec przyjechał i stawiał. Poszliśmy wcześniej do sklepiku i powykupowaliśmy prawie wszystkie piwa jakie były. Kiełbase każdy sam se miał przynieść. Jeeeeezu, co to się działo w tym lesie. Policjant aż z pistoletem przyszedł w nocy bo takie były krzyki i darcia, że we wsi myśleli że kogoś zarzynają. Ten kumpel co przyjechał z Niemiec (Sławek) chciał bić tego plicjanta ale żesmy go jakoś powstrzymali (jak popije to dostaje niesamowitej korby) Nad ranem jak się obudziłem to leżało też dwóch zgaśniętych kumpli i jeden był bez buta. Jak wracałem to natknołem się na ów buta(chyba nim rzucał w nocy) i nie wiem, coś mi odjebało... wziołem go, wróciłem pod ognisko, wsadziłem do jego środka spory kawał niedojedzonej, upieczonej kiełbasy i patykiem ta kiełbase rozwalałem w tym bucie na miazge. Odłożyłem go i w końcu poszedłem do domu. [/quote]
jestem dlugopis i jestem najwiekszym bajkopisarzem na tym forum...
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
[quote][i]Wysłane przez Husar[/i]
Raz widzialem "Zlotopolskich" to nudno bylo na tej polskiej wsi:| [/quote]
bo to był tylko film, napewno masz jakąś rodzine gdzieś na wsi, babcie, dziadka, ciotke, kuzynke - każdy ma. Proponuje odwiedzić, pójść na piwo do karczmy z chłopami lub na zabawe . Chłopy ze wsi to może i prości ale naprawde fajni ludzie.
Dzięki za bużke prostą
jakoś mi się wydaje, że jesteś bardzo wrażliwy 
Raz widzialem "Zlotopolskich" to nudno bylo na tej polskiej wsi:| [/quote]
bo to był tylko film, napewno masz jakąś rodzine gdzieś na wsi, babcie, dziadka, ciotke, kuzynke - każdy ma. Proponuje odwiedzić, pójść na piwo do karczmy z chłopami lub na zabawe . Chłopy ze wsi to może i prości ale naprawde fajni ludzie.
Dzięki za bużke prostą

- Husar
Nie dla ciebie ona.Nie zaprzestane teraz robic mojej ulubionej mordy bo cie ona podnieca:|.mam rodzine na wsi i fakt sa to bardzo sympatyczni ludzie, ale za to nie idioci tacy jak ty i twoi znajomi z opisu.nikt po lasach nie chodzi i papy nie drze:|Ty to chyba jestes z ekipy tego gorala co se chuja odcial:| albo moze ty to on?
Nie dla ciebie ona.Nie zaprzestane teraz robic mojej ulubionej mordy bo cie ona podnieca:|.mam rodzine na wsi i fakt sa to bardzo sympatyczni ludzie, ale za to nie idioci tacy jak ty i twoi znajomi z opisu.nikt po lasach nie chodzi i papy nie drze:|Ty to chyba jestes z ekipy tego gorala co se chuja odcial:| albo moze ty to on? [/quote]
Owszem, mam czasem dziwne wyskoki z kumplami ale każdy ma coś tam na sumieniu
Można wiedzieć na jakiej wsi masz rodzine? często tam bywasz? może gdzies na lubelszczyżnie, odwiedził bym ich. Ten góral co sobie obciął to jeden z moich faworytów a może nawet i idoli.
Nie dla ciebie ona.Nie zaprzestane teraz robic mojej ulubionej mordy bo cie ona podnieca:|.mam rodzine na wsi i fakt sa to bardzo sympatyczni ludzie, ale za to nie idioci tacy jak ty i twoi znajomi z opisu.nikt po lasach nie chodzi i papy nie drze:|Ty to chyba jestes z ekipy tego gorala co se chuja odcial:| albo moze ty to on? [/quote]
Owszem, mam czasem dziwne wyskoki z kumplami ale każdy ma coś tam na sumieniu

Mam w gorach rodzine i watpie bys ich odwiedzil bo pogonili by pedala siekiera:D [/quote]
zastanawiam się ciągle czemu u ciebie i lsc taka wrogość do inności. Jeszcze może być tak że będziesz chciał w zyciu tego spróbować, także się nie zarzekaj
Ci co się tak bardzo zarzekają często póżniej wchodzą na tą inną drogę, wiem to z autopsji i od innych. A ja bym tam cię przyjął w domu dobrze jak byś mnie odwiedził. Jeść bym ci zrobił np. ciepłego bigosu - u mnie praktycznie zawsze jest bigos, pościelał w pokoju, pierzyne czystą przyniósł, pooprowadzał po wsi...
Mam w gorach rodzine i watpie bys ich odwiedzil bo pogonili by pedala siekiera:D [/quote]
zastanawiam się ciągle czemu u ciebie i lsc taka wrogość do inności. Jeszcze może być tak że będziesz chciał w zyciu tego spróbować, także się nie zarzekaj

- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Husar
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Ci co się tak bardzo zarzekają często póżniej wchodzą na tą inną drogę, wiem to z autopsji i od innych. A ja bym tam cię przyjął w domu dobrze jak byś mnie odwiedził. Jeść bym ci zrobił np. ciepłego bigosu - u mnie praktycznie zawsze jest bigos, pościelał w pokoju, pierzyne czystą przyniósł, pooprowadzał po wsi... [/quote]
adres daj:) sie na redwatcha wrzuci:)

adres daj:) sie na redwatcha wrzuci:)
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć