Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

10-04-2007, 19:57

Grunt to czytac ze zrozumieniem...Pokolenie mp3 gg i innych emotek...
Mrozik

10-04-2007, 20:00

standardowy tekst gore metalowy nie wiele jest madrzejszy od wywodow dlugopisa
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

10-04-2007, 20:51

Jutro sprawdzę czy to do mnie i jak tak to się spróbuje jakoś bronić, bo dzisiaj nie da rady.
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

10-04-2007, 21:15

Eee to chyba do mnie, ale ja od razu się poddaję, z takimi ripostami człowiek jest bez szans.
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

10-04-2007, 21:29

:)

Pomału:
[quote][i]wysłane przez mrozik[/i]
i pomyslec ze jak o podbnych rzeczach opowiadaja kawalki metalowe to nikomu to jakos nie przeszkadza.... dziwne, zaprawde[/quote]

[quote][i]moja odp[/i]
Jakie metalowe kawałki? Coś mieszasz chyba.
[/quote]
Pokolenie emot (~ja) wyraziło się nieprecyzyjnie i miało na myśli, jakoby teksty o sraniu w maliny i szczaniu w pierzynę nie pasowały do metalu - mieszanie odnosi się do pomylenia pojęć "metal" i "-core" czy jakoś tam. Nie wiem, jak to można było inaczej zrozumieć ale jak wiesz jak, to napisz. A jak fikasz, to wpierdol Twoja Stara. Co do przewagi intelektualnej tekstów gore nad postami d., to nie zgadzam się.

(litery w słowie "quote" są jakieś pojebane)

[i]Edit rano[/i]
Po przeczytaniu przy większych zdolnościach umysłowych niż wczoraj wieczorem proponuję cytowanie jak się ktoś chce odnieść do czyjejś wypowiedzi, a nie pisze bezpośrednio pod nią, bo potem kurwa nie rozumiem kurwa co się dzieje.
długopisyyyyyyyyyy

15-04-2007, 13:37

Wczoraj mieliśmy niezłe ognisko. Kumpel z Niemiec przyjechał i stawiał. Poszliśmy wcześniej do sklepiku i powykupowaliśmy prawie wszystkie piwa jakie były. Kiełbase każdy sam se miał przynieść. Jeeeeezu, co to się działo w tym lesie. Policjant aż z pistoletem przyszedł w nocy bo takie były krzyki i darcia, że we wsi myśleli że kogoś zarzynają. Ten kumpel co przyjechał z Niemiec (Sławek) chciał bić tego plicjanta ale żesmy go jakoś powstrzymali (jak popije to dostaje niesamowitej korby) Nad ranem jak się obudziłem to leżało też dwóch zgaśniętych kumpli i jeden był bez buta. Jak wracałem to natknołem się na ów buta(chyba nim rzucał w nocy) i nie wiem, coś mi odjebało... wziołem go, wróciłem pod ognisko, wsadziłem do jego środka spory kawał niedojedzonej, upieczonej kiełbasy i patykiem ta kiełbase rozwalałem w tym bucie na miazge. Odłożyłem go i w końcu poszedłem do domu.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

15-04-2007, 13:42

[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Wczoraj mieliśmy niezłe ognisko. Kumpel z Niemiec przyjechał i stawiał. Poszliśmy wcześniej do sklepiku i powykupowaliśmy prawie wszystkie piwa jakie były. Kiełbase każdy sam se miał przynieść. Jeeeeezu, co to się działo w tym lesie. Policjant aż z pistoletem przyszedł w nocy bo takie były krzyki i darcia, że we wsi myśleli że kogoś zarzynają. Ten kumpel co przyjechał z Niemiec (Sławek) chciał bić tego plicjanta ale żesmy go jakoś powstrzymali (jak popije to dostaje niesamowitej korby) Nad ranem jak się obudziłem to leżało też dwóch zgaśniętych kumpli i jeden był bez buta. Jak wracałem to natknołem się na ów buta(chyba nim rzucał w nocy) i nie wiem, coś mi odjebało... wziołem go, wróciłem pod ognisko, wsadziłem do jego środka spory kawał niedojedzonej, upieczonej kiełbasy i patykiem ta kiełbase rozwalałem w tym bucie na miazge. Odłożyłem go i w końcu poszedłem do domu. [/quote]

jestem dlugopis i jestem najwiekszym bajkopisarzem na tym forum...
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
długopisyyyyyyyyyy

15-04-2007, 13:47

[quote][i]Wysłane przez Husar[/i]
jestem dlugopis i jestem najwiekszym bajkopisarzem na tym forum... [/quote]
Husar, zrób tą prosta bużkę ty mój niewinny :) Po prostu do twojej główki nie dochodzi że tak można robić i się robi i jest całkiem ciekawie na polskiej wsi.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

15-04-2007, 13:49

Raz widzialem "Zlotopolskich" to nudno bylo na tej polskiej wsi:|
długopisyyyyyyyyyy

15-04-2007, 13:54

Raz widzialem "Zlotopolskich" to nudno bylo na tej polskiej wsi:| [/quote]
bo to był tylko film, napewno masz jakąś rodzine gdzieś na wsi, babcie, dziadka, ciotke, kuzynke - każdy ma. Proponuje odwiedzić, pójść na piwo do karczmy z chłopami lub na zabawe . Chłopy ze wsi to może i prości ale naprawde fajni ludzie.
Dzięki za bużke prostą :) jakoś mi się wydaje, że jesteś bardzo wrażliwy :)
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

15-04-2007, 14:00

Nie dla ciebie ona.Nie zaprzestane teraz robic mojej ulubionej mordy bo cie ona podnieca:|.mam rodzine na wsi i fakt sa to bardzo sympatyczni ludzie, ale za to nie idioci tacy jak ty i twoi znajomi z opisu.nikt po lasach nie chodzi i papy nie drze:|Ty to chyba jestes z ekipy tego gorala co se chuja odcial:| albo moze ty to on?
długopisyyyyyyyyyy

15-04-2007, 14:11

Nie dla ciebie ona.Nie zaprzestane teraz robic mojej ulubionej mordy bo cie ona podnieca:|.mam rodzine na wsi i fakt sa to bardzo sympatyczni ludzie, ale za to nie idioci tacy jak ty i twoi znajomi z opisu.nikt po lasach nie chodzi i papy nie drze:|Ty to chyba jestes z ekipy tego gorala co se chuja odcial:| albo moze ty to on? [/quote]
Owszem, mam czasem dziwne wyskoki z kumplami ale każdy ma coś tam na sumieniu ;) Można wiedzieć na jakiej wsi masz rodzine? często tam bywasz? może gdzies na lubelszczyżnie, odwiedził bym ich. Ten góral co sobie obciął to jeden z moich faworytów a może nawet i idoli.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

15-04-2007, 14:14

Mam w gorach rodzine i watpie bys ich odwiedzil bo pogonili by pedala siekiera:D
długopisyyyyyyyyyy

15-04-2007, 14:24

Mam w gorach rodzine i watpie bys ich odwiedzil bo pogonili by pedala siekiera:D [/quote]
zastanawiam się ciągle czemu u ciebie i lsc taka wrogość do inności. Jeszcze może być tak że będziesz chciał w zyciu tego spróbować, także się nie zarzekaj ;) Ci co się tak bardzo zarzekają często póżniej wchodzą na tą inną drogę, wiem to z autopsji i od innych. A ja bym tam cię przyjął w domu dobrze jak byś mnie odwiedził. Jeść bym ci zrobił np. ciepłego bigosu - u mnie praktycznie zawsze jest bigos, pościelał w pokoju, pierzyne czystą przyniósł, pooprowadzał po wsi...
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

15-04-2007, 16:31

Husar bo i ciebie spedali
Obrazek
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

15-04-2007, 17:23

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
Husar bo i ciebie spedali [/quote]

O to sie nie boj:) ZNAJDZIE SIE KIJ NA PEDALSKI RYJ!!!! jak to sie krzyczalo:P
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

15-04-2007, 17:24

[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Mam w gorach rodzine i watpie bys ich odwiedzil bo pogonili by pedala siekiera:D [/quote]
zastanawiam się ciągle czemu u ciebie i lsc taka wrogość do inności. Jeszcze może być tak że będziesz chciał w zyciu tego spróbować, także się nie zarzekaj ;) Ci co się tak bardzo zarzekają często póżniej wchodzą na tą inną drogę, wiem to z autopsji i od innych. A ja bym tam cię przyjął w domu dobrze jak byś mnie odwiedził. Jeść bym ci zrobił np. ciepłego bigosu - u mnie praktycznie zawsze jest bigos, pościelał w pokoju, pierzyne czystą przyniósł, pooprowadzał po wsi... [/quote]

adres daj:) sie na redwatcha wrzuci:)
Awatar użytkownika
Boją_się_nawet_jego_koni
zaczyna szaleć

15-04-2007, 17:29

Buźki miałeś proste dawać, ty pedale ty, jak cie długopisyyyyyyyyyyyy ładnie prosił.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

15-04-2007, 17:35

[quote][i]Wysłane przez Boją_się_nawet_jego_koni[/i]
Buźki miałeś proste dawać, ty pedale ty, jak cie długopisyyyyyyyyyyyy ładnie prosił. [/quote]

ciagnij druta i sie nie wpierdalaj
długopisyyyyyyyyyy

15-04-2007, 19:51

Jak dajesz te proste bużki Husar to jesteś jakiś taki niewinny i jakby nigdy niebrany, taki grzeczny ale zarazem troche rozkapryszony, taki nie do końca pewny siebie... jeszcze nieukształtowany, także jak najczęściej proszę.
ODPOWIEDZ