Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nesh
- zaczyna szaleć
Mi sie ostatnio snilo, ze bylem jednym z dowodcow sekty finansowanej przez rzad rasy bialej. Uzbrojeni po zeby biali ludzie rozpierdalali glowy muzydom, ciapatym i innym brudasom....az do momentu, kiedy te kurwie syny pracowaly na nas...bialy rzecz jasna... XDXDXD....piekny sen....szkoda, ze to tylko sen....
'Kirkebranner - er glimrende'
Anno Serpenti 2K6
Anno Serpenti 2K6
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ależ miałem dziś chujowy sen!! Śniło mi się(poważnie) że wujkiem i z bratem ciotecznym się widziałem i twierdzili że Left Hend Path (Orias) z tego forum jest zajebiście silny psychicznie i twierdzi ,że wątroba u człowieka to sprawka większości problemów i nieszczęść w tym przede wszystkim picia
Ja nie wiem... śnią mi się takie chujozy co dzień praktycznie :/
Ja nie wiem... śnią mi się takie chujozy co dzień praktycznie :/
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez NifelheiM[/i]
Bo ty masz bałagan w głowie
[/quote]
No wiem :/ przed wczoraj mi się śniło że grałem mecz w drużynie Chelsea na jakimś dziwnym boisku i na ławce rezerwowych był kumpel - i nagle przerwali grę bo z tego kumpla zrobiło sie mięso w worku plastikowym-przezroczystym. Póżniej się okazało, że został obdarty ze skóry przez jakieś duchy. W tym samym momencie kiedy został obdarty zniknęło jego nazwisko ze wszystkich dokumentów gdzie widniało. To było naprawde straszne. Jak się obudziłem to bałem się wyjść do kibla. Leżałem z pół godziny w bezruchu przykryty kołdrą.
Innym razem mi się sniło że byłem w jakiś piwnicach i odprawiały się tam egzorcyzmy
Jeszcze innym, że razem z bratem byłem torturowany w jakimś autobusie. Ja uciekłem, ale brat znalazł się dopiero po dwóch dniach. Znależliśmy go z matką. Siedział przy jakimś brudnym zielonym bajorze - ruszał na boki kończynami, trząsąc głową z obwisłym językiem patrząc się w jakiś martwy punkt
Zdałem sobie wtedy sprawe ,że zachorował psychicznie. Matka zaczęła go tulić itp. ale to nic nie dawało
Bo ty masz bałagan w głowie

No wiem :/ przed wczoraj mi się śniło że grałem mecz w drużynie Chelsea na jakimś dziwnym boisku i na ławce rezerwowych był kumpel - i nagle przerwali grę bo z tego kumpla zrobiło sie mięso w worku plastikowym-przezroczystym. Póżniej się okazało, że został obdarty ze skóry przez jakieś duchy. W tym samym momencie kiedy został obdarty zniknęło jego nazwisko ze wszystkich dokumentów gdzie widniało. To było naprawde straszne. Jak się obudziłem to bałem się wyjść do kibla. Leżałem z pół godziny w bezruchu przykryty kołdrą.
Innym razem mi się sniło że byłem w jakiś piwnicach i odprawiały się tam egzorcyzmy
Jeszcze innym, że razem z bratem byłem torturowany w jakimś autobusie. Ja uciekłem, ale brat znalazł się dopiero po dwóch dniach. Znależliśmy go z matką. Siedział przy jakimś brudnym zielonym bajorze - ruszał na boki kończynami, trząsąc głową z obwisłym językiem patrząc się w jakiś martwy punkt
Zdałem sobie wtedy sprawe ,że zachorował psychicznie. Matka zaczęła go tulić itp. ale to nic nie dawało
- Mental
- weteran forumowych bitew
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Dzisiaj śniło mi się , że byłem królem sali przedszkolnej. Pani przedszkolanka była moją żoną - nie lubiła mnie jednak i nie chciała się ze mną pieprzyć. Dlatego razem z moim synkiem (oczywiście nie mam żadnego syna) przytrzymywaliśmy ją i próbowałem ją zgwałcić. Ponieważ nie mogła się ruszyć to jej cipa zaczęła uciekać przemieszczając się na jej ciele coraz wyżej. W końcu dopadłem ją - na szyji pod lewym uchem. Gdy tylko wetknąłem w nią swojego rozpalonego wojownika, zbudziłem się i poczułem, że chce mi się lać jak diabli.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- north
- zaczyna szaleć
dzisiaj mi się sniło, że razem ze mna jechała kobieta w ciazy razem ze swoim mężęm. nagle autobus gwałtownie zachamował i z kobiety wyskoczylo dziecko, które wylądowało gdzies przy drzwiach. mamusia i tatuś szybko pobiegli po małego, poczym stwierdzili ze jest martwe i dali sobie spokoj. asekuracyjnie podszedlem do dziecka i ku mojemu zdziwieniu dziecko było wielkosci połowy palca wskazujacego. postanowilem dokonac reanimacji.nie wiem skad ale nagle koło mnie znalzala sie szklanka goracej wody i kapsel od vodki, a dziecko było jeszcze mniejsze. wiec swobodnie włozylem je do kapsla od vódki a anstpenie do szklanki z goraca wodą i dzieciaczek ozył! tyle ze nie oddcyhał.
- Impious
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Olo[/i]
Dzisiaj śniło mi się , że byłem królem sali przedszkolnej. Pani przedszkolanka była moją żoną - nie lubiła mnie jednak i nie chciała się ze mną pieprzyć. Dlatego razem z moim synkiem (oczywiście nie mam żadnego syna) przytrzymywaliśmy ją i próbowałem ją zgwałcić. [b]Ponieważ nie mogła się ruszyć to jej cipa zaczęła uciekać przemieszczając się na jej ciele coraz wyżej. W końcu dopadłem ją - na szyji pod lewym uchem.[/b] Gdy tylko wetknąłem w nią swojego rozpalonego wojownika, zbudziłem się i poczułem, że chce mi się lać jak diabli. [/quote]
Umarłem 6 razy
Dzisiaj śniło mi się , że byłem królem sali przedszkolnej. Pani przedszkolanka była moją żoną - nie lubiła mnie jednak i nie chciała się ze mną pieprzyć. Dlatego razem z moim synkiem (oczywiście nie mam żadnego syna) przytrzymywaliśmy ją i próbowałem ją zgwałcić. [b]Ponieważ nie mogła się ruszyć to jej cipa zaczęła uciekać przemieszczając się na jej ciele coraz wyżej. W końcu dopadłem ją - na szyji pod lewym uchem.[/b] Gdy tylko wetknąłem w nią swojego rozpalonego wojownika, zbudziłem się i poczułem, że chce mi się lać jak diabli. [/quote]
Umarłem 6 razy

- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Mieszkam w bloku, śniło mi się, że w klatce obok grał Behemoth, ale nikt nie był o tym poinformawoany, więc bawiło się tylko kilka osób, na podwórku za to grało Cannibal Corpse, tyle, że w 3 osoby i bez sprzętu, a ja byłem jedynym widzem. Jeszcze kiedyś mi się śniło, że na stadionie( lol ) w moim mieście grał Iron Maiden, a jako support Cannibal Corpse.
Najlepiej pamiętam sen w którym występował Leatherface z Teksańskiej Masakry. Otóż, człowiek ten zamieszkał w bloku mojej babci, w którym mieszka cała moja rodzina, a blok ten w środku wyglądał jak Młodzieżowy Dom Kultury w Lęborku. Lf był po resocjalizacji, sam byłem przekonany, że jest już niegroźny i dobry z niego chłopak. Wbloku zaczęło dochodzić do okrutnych mordów, podejrzanym był oczywiście Lf, ja byłem jednak przekonany o jego niewinności. To że to on mógł mordować dotarło do mnie dopiero po opowieści mojego kuzyna, kiedy to wg niego Lf chciał go zaatakować piłą, ale w ostatnim momencie ją odrzucił, tak jakby toczył wew. spór ze sobą. Szybko zawiadomiliśmy policję, kuzyn poszedł podłożyć w piwnicy ładunki wybuchowe, co by na 100% wyeliminować Lf. Kazałem ludziom opuszczać mieszkania, niestety wszyscy uciekli do piwnicy. Ja sam wiedząc o trotylu spieprzałem na dwór, gdzie już czekał radiowóz. Schowałem się pod samochód i ujrzałem w oknie Lf, poleciłem policjantom żeby do niego strzelali. W pokoju w którym stał Lf wybuchł pożar, policjanci niepomni moich słów odnośnie wybychu weszli do budynku, a ja dałem w długą i wszedłem na płot w "rolniczaku", żeby lepiej widzieć czy goni mnie Lf. Niewiadomo jak znalazłem się po chwili koło śmietnika i zauważyłem przezz żywopłot, że Lf biegnie po mnie z piłą. W moich rękach też nagle się jakaś zjawiła i stawiłem czoło Lf, nie wiem co się potem działo.
Najlepiej pamiętam sen w którym występował Leatherface z Teksańskiej Masakry. Otóż, człowiek ten zamieszkał w bloku mojej babci, w którym mieszka cała moja rodzina, a blok ten w środku wyglądał jak Młodzieżowy Dom Kultury w Lęborku. Lf był po resocjalizacji, sam byłem przekonany, że jest już niegroźny i dobry z niego chłopak. Wbloku zaczęło dochodzić do okrutnych mordów, podejrzanym był oczywiście Lf, ja byłem jednak przekonany o jego niewinności. To że to on mógł mordować dotarło do mnie dopiero po opowieści mojego kuzyna, kiedy to wg niego Lf chciał go zaatakować piłą, ale w ostatnim momencie ją odrzucił, tak jakby toczył wew. spór ze sobą. Szybko zawiadomiliśmy policję, kuzyn poszedł podłożyć w piwnicy ładunki wybuchowe, co by na 100% wyeliminować Lf. Kazałem ludziom opuszczać mieszkania, niestety wszyscy uciekli do piwnicy. Ja sam wiedząc o trotylu spieprzałem na dwór, gdzie już czekał radiowóz. Schowałem się pod samochód i ujrzałem w oknie Lf, poleciłem policjantom żeby do niego strzelali. W pokoju w którym stał Lf wybuchł pożar, policjanci niepomni moich słów odnośnie wybychu weszli do budynku, a ja dałem w długą i wszedłem na płot w "rolniczaku", żeby lepiej widzieć czy goni mnie Lf. Niewiadomo jak znalazłem się po chwili koło śmietnika i zauważyłem przezz żywopłot, że Lf biegnie po mnie z piłą. W moich rękach też nagle się jakaś zjawiła i stawiłem czoło Lf, nie wiem co się potem działo.
I AM MORBID
- madmaxia
- rozkręca się
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez madmaxia[/i]
A mi sie kiedyś śniło,że otrzymałam pięknie opakowany list polecony. Treść listu: wygrana 1000000 złotych, podpisano ROMAN GIERTYCH \m/
Jak sie obudziłam to się prawie poryczałam ;D [/quote]
no, tez tak mam czasem, ale głównie chodzi o to , że jestem dominatorem globu i dzierżę potęgę. A po obudzeniu taaaki chuuuj...
A mi sie kiedyś śniło,że otrzymałam pięknie opakowany list polecony. Treść listu: wygrana 1000000 złotych, podpisano ROMAN GIERTYCH \m/
Jak sie obudziłam to się prawie poryczałam ;D [/quote]
no, tez tak mam czasem, ale głównie chodzi o to , że jestem dominatorem globu i dzierżę potęgę. A po obudzeniu taaaki chuuuj...
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt: