Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nesh
zaczyna szaleć

12-10-2006, 20:17

Mi sie ostatnio snilo, ze bylem jednym z dowodcow sekty finansowanej przez rzad rasy bialej. Uzbrojeni po zeby biali ludzie rozpierdalali glowy muzydom, ciapatym i innym brudasom....az do momentu, kiedy te kurwie syny pracowaly na nas...bialy rzecz jasna... XDXDXD....piekny sen....szkoda, ze to tylko sen....
'Kirkebranner - er glimrende'

Anno Serpenti 2K6
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

13-10-2006, 20:11

piekne, zaiste..
Obrazek
Awatar użytkownika
Nesh
zaczyna szaleć

13-10-2006, 20:37

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
piekne, zaiste.. [/quote]

Dziekuje za uznanie....
Czy chcesz o tym porozmawiac ?

Anno Serpenti 2K6
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

14-10-2006, 00:35

czytalo sie niezle ale mam wazniejsze rzeczy na glowie.
nie bierz tego do siebie hehe.
Obrazek
długopisyyyyyyyyyy

30-12-2006, 08:18

Ależ miałem dziś chujowy sen!! Śniło mi się(poważnie) że wujkiem i z bratem ciotecznym się widziałem i twierdzili że Left Hend Path (Orias) z tego forum jest zajebiście silny psychicznie i twierdzi ,że wątroba u człowieka to sprawka większości problemów i nieszczęść w tym przede wszystkim picia

Ja nie wiem... śnią mi się takie chujozy co dzień praktycznie :/
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

30-12-2006, 13:29

Bo ty masz bałagan w głowie :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
długopisyyyyyyyyyy

30-12-2006, 13:45

[quote][i]Wysłane przez NifelheiM[/i]
Bo ty masz bałagan w głowie :) [/quote]
No wiem :/ przed wczoraj mi się śniło że grałem mecz w drużynie Chelsea na jakimś dziwnym boisku i na ławce rezerwowych był kumpel - i nagle przerwali grę bo z tego kumpla zrobiło sie mięso w worku plastikowym-przezroczystym. Póżniej się okazało, że został obdarty ze skóry przez jakieś duchy. W tym samym momencie kiedy został obdarty zniknęło jego nazwisko ze wszystkich dokumentów gdzie widniało. To było naprawde straszne. Jak się obudziłem to bałem się wyjść do kibla. Leżałem z pół godziny w bezruchu przykryty kołdrą.
Innym razem mi się sniło że byłem w jakiś piwnicach i odprawiały się tam egzorcyzmy
Jeszcze innym, że razem z bratem byłem torturowany w jakimś autobusie. Ja uciekłem, ale brat znalazł się dopiero po dwóch dniach. Znależliśmy go z matką. Siedział przy jakimś brudnym zielonym bajorze - ruszał na boki kończynami, trząsąc głową z obwisłym językiem patrząc się w jakiś martwy punkt
Zdałem sobie wtedy sprawe ,że zachorował psychicznie. Matka zaczęła go tulić itp. ale to nic nie dawało
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

30-12-2006, 19:19

Nie wiem co wy cpacie, ale ja nie pamietam zadnych snow, tak dawno mi sie nic nie snilo. Moze po prostu chodze spac zbyt zmeczony...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
north
zaczyna szaleć

30-12-2006, 21:05

mi sie sniło ze strzelałem pistoletem na czekoladowe groszki, i wygralem rejs na łodzi po oceanie. jak płynałem rekin zezarł mi noge i wyladowałem pod spozywczakiem z metalowa protezą.
Obrazek
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

31-12-2006, 15:55

o kurwa ;)

ja niestety ostatnio nie pamietam zadnych snow
Obrazek
Awatar użytkownika
Nesh
zaczyna szaleć

31-12-2006, 20:27

e tam....mnie sie snil sex z dwudziestoma wspanialymi kobietami z wytworni PRIVATE...

Anno Serpenti 2K6
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

02-01-2007, 10:12

Dzisiaj śniło mi się , że byłem królem sali przedszkolnej. Pani przedszkolanka była moją żoną - nie lubiła mnie jednak i nie chciała się ze mną pieprzyć. Dlatego razem z moim synkiem (oczywiście nie mam żadnego syna) przytrzymywaliśmy ją i próbowałem ją zgwałcić. Ponieważ nie mogła się ruszyć to jej cipa zaczęła uciekać przemieszczając się na jej ciele coraz wyżej. W końcu dopadłem ją - na szyji pod lewym uchem. Gdy tylko wetknąłem w nią swojego rozpalonego wojownika, zbudziłem się i poczułem, że chce mi się lać jak diabli.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
north
zaczyna szaleć

06-01-2007, 12:02

dzisiaj mi się sniło, że razem ze mna jechała kobieta w ciazy razem ze swoim mężęm. nagle autobus gwałtownie zachamował i z kobiety wyskoczylo dziecko, które wylądowało gdzies przy drzwiach. mamusia i tatuś szybko pobiegli po małego, poczym stwierdzili ze jest martwe i dali sobie spokoj. asekuracyjnie podszedlem do dziecka i ku mojemu zdziwieniu dziecko było wielkosci połowy palca wskazujacego. postanowilem dokonac reanimacji.nie wiem skad ale nagle koło mnie znalzala sie szklanka goracej wody i kapsel od vodki, a dziecko było jeszcze mniejsze. wiec swobodnie włozylem je do kapsla od vódki a anstpenie do szklanki z goraca wodą i dzieciaczek ozył! tyle ze nie oddcyhał.
Obrazek
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

06-01-2007, 12:29

[quote][i]Wysłane przez Olo[/i]
Dzisiaj śniło mi się , że byłem królem sali przedszkolnej. Pani przedszkolanka była moją żoną - nie lubiła mnie jednak i nie chciała się ze mną pieprzyć. Dlatego razem z moim synkiem (oczywiście nie mam żadnego syna) przytrzymywaliśmy ją i próbowałem ją zgwałcić. [b]Ponieważ nie mogła się ruszyć to jej cipa zaczęła uciekać przemieszczając się na jej ciele coraz wyżej. W końcu dopadłem ją - na szyji pod lewym uchem.[/b] Gdy tylko wetknąłem w nią swojego rozpalonego wojownika, zbudziłem się i poczułem, że chce mi się lać jak diabli. [/quote]

Umarłem 6 razy :D
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

07-01-2007, 16:06

co wy cpacie przed snem?
Obrazek
Mort
rasowy masterfulowicz

07-01-2007, 17:48

Mieszkam w bloku, śniło mi się, że w klatce obok grał Behemoth, ale nikt nie był o tym poinformawoany, więc bawiło się tylko kilka osób, na podwórku za to grało Cannibal Corpse, tyle, że w 3 osoby i bez sprzętu, a ja byłem jedynym widzem. Jeszcze kiedyś mi się śniło, że na stadionie( lol ) w moim mieście grał Iron Maiden, a jako support Cannibal Corpse.

Najlepiej pamiętam sen w którym występował Leatherface z Teksańskiej Masakry. Otóż, człowiek ten zamieszkał w bloku mojej babci, w którym mieszka cała moja rodzina, a blok ten w środku wyglądał jak Młodzieżowy Dom Kultury w Lęborku. Lf był po resocjalizacji, sam byłem przekonany, że jest już niegroźny i dobry z niego chłopak. Wbloku zaczęło dochodzić do okrutnych mordów, podejrzanym był oczywiście Lf, ja byłem jednak przekonany o jego niewinności. To że to on mógł mordować dotarło do mnie dopiero po opowieści mojego kuzyna, kiedy to wg niego Lf chciał go zaatakować piłą, ale w ostatnim momencie ją odrzucił, tak jakby toczył wew. spór ze sobą. Szybko zawiadomiliśmy policję, kuzyn poszedł podłożyć w piwnicy ładunki wybuchowe, co by na 100% wyeliminować Lf. Kazałem ludziom opuszczać mieszkania, niestety wszyscy uciekli do piwnicy. Ja sam wiedząc o trotylu spieprzałem na dwór, gdzie już czekał radiowóz. Schowałem się pod samochód i ujrzałem w oknie Lf, poleciłem policjantom żeby do niego strzelali. W pokoju w którym stał Lf wybuchł pożar, policjanci niepomni moich słów odnośnie wybychu weszli do budynku, a ja dałem w długą i wszedłem na płot w "rolniczaku", żeby lepiej widzieć czy goni mnie Lf. Niewiadomo jak znalazłem się po chwili koło śmietnika i zauważyłem przezz żywopłot, że Lf biegnie po mnie z piłą. W moich rękach też nagle się jakaś zjawiła i stawiłem czoło Lf, nie wiem co się potem działo.
I AM MORBID
Awatar użytkownika
madmaxia
rozkręca się

07-01-2007, 20:00

A mi sie kiedyś śniło,że otrzymałam pięknie opakowany list polecony. Treść listu: wygrana 1000000 złotych, podpisano ROMAN GIERTYCH \m/
Jak sie obudziłam to się prawie poryczałam ;D
юзал читы в CS хоть раз, пошел нахуй с ресурса-
ты пидорас!!!

Obrazek
Awatar użytkownika
Menel
postuje jak opętany!
Kontakt:

07-01-2007, 20:19

Od czasu do czasu śni mi się ,iż kradnę autobus a jak już nim sobie pojeżdżę to nie wiem co z nim zrobić. Ot, taki pijacki sen.
Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

07-01-2007, 22:26

[quote][i]Wysłane przez madmaxia[/i]
A mi sie kiedyś śniło,że otrzymałam pięknie opakowany list polecony. Treść listu: wygrana 1000000 złotych, podpisano ROMAN GIERTYCH \m/
Jak sie obudziłam to się prawie poryczałam ;D [/quote]

no, tez tak mam czasem, ale głównie chodzi o to , że jestem dominatorem globu i dzierżę potęgę. A po obudzeniu taaaki chuuuj...
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

07-01-2007, 23:24

KelThuz przeciez ty zawsze dzierzysz potege.
Obrazek
ODPOWIEDZ