Wysłane przez ultravox
Chyba dawno nie słuchaliście ani "Deicide", ani "Legion", ani nawet "Once...".
Faktycznie, kilka tygodni będzie. ;)
Wysłane przez ultravox
Po pierwsze - riffy, po drugie - wokal, po trzecie - perkusja, po czwarte - brzmienie.
Po piąte jakość papieru na którym drukowano książeczki.
Wysłane przez ultravox
Każda z wymienionych rzeczy wymiata AD w kąt pokoju.
E tam. Jak dla mnie sprawa nie jest wcale tak oczywista.
Wysłane przez ultravox
Nie twierdzę, że Anima to syf, wręcz przeciwnie, ale dajcie spokój i nie porównujcie ich do najlepszych
Dlaczego nie? Ja robię to bez większych zahamowań już od premiery "Agonizing Journey...". Dla mnie ten album to arcydzieło satanistycznego Death Metalu na miarę XXI wieku. Ludzi chyba krępuje fakt, że to polska kapela, której płyt nie trzeba sprowadzać z najbardziej egzotycznych zakątków świata i jakoś głupio ich tak chwalić. Ja o to nie dbam.
Wysłane przez ultravox
Nawet pod względem ekstremalności Benton przebija chłopaków z Animy. Teraz możecie się z niego śmiać, ale kiedyś był to najbardziej bluźnierczy(nie twierdzę, ze inteligentny) koleś na całej scenie.
Z tym nie trafiłeś, bo zwracasz się głównie do mnie, a ja jestem jednym z najgorliwszych obrońców tego Pana na Masterfulu.
Wysłane przez ultravox
Daleko za nim było Blasphemy, Impaled Nazarene
Tak jak Kanadyjczycy i Finowie (w początkach działalności) nikt nie bluźnił i nikt nie będzie.
Wysłane przez ultravox
No i przynajmniej nie wyjeżdżał z tekstami o stolcu (= mega wiocha
Co ludziom ten stolec przeszkadza? Ja nie wiem. Wszak zasiadali na nim królowie, książęta i inni dostojnicy w przeszłości. AD potrafi o tym pisać w na tyle sensowny sposób, że czytam to bez zażenowania.
Wysłane przez ultravox
tylko Autopsy może robic to z klasą).
Tu sporo u mnie nadrabiasz, bo ten zespół uwielbiam od zawsze. ;)Bogowie obsceny.