Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Nie wiem dokładnie ale będzie coś koło 60zł za opcje do 600mb/s
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jebana alergia 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Mental
- weteran forumowych bitew
Bierz, nie zastanawiaj się, chociażby dla komfortu użytkowania.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
SamborWilk
- Żułek
u mnie niemal cały rok (dużo rzeczy), wg netu teraz pylą głównie grzyby Cladosporium i Alternaria
na szczescie atak był tylko w czwartek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
SamborWilk
- Lukass
No gdzie Panie. To pleśnie w zasadzie, mikroskopijne grzyby, wszechobecne w naszym środowisku. Las jest akurat dość bezpiecznym miejscemSamborWilk pisze: ↑03-10-2026, 21:51O cholera, o alergii na grzyby mało się słyszy. Czyli lasy jesienią omijasz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żułek
chyba że się jest uczulonym na prawie wszystko co kwitnie to tak średnio raczejLukass pisze: ↑03-10-2026, 22:03No gdzie Panie. To pleśnie w zasadzie, mikroskopijne grzyby, wszechobecne w naszym środowisku. Las jest akurat dość bezpiecznym miejscemSamborWilk pisze: ↑03-10-2026, 21:51O cholera, o alergii na grzyby mało się słyszy. Czyli lasy jesienią omijasz.![]()
-
mocny2_3
Wkurwia mnie to co sie dzieje z naszymi tatrami.W niedziele na zakopiance zobaczyłem tyle aut co nigdy w życiu nie widziałem.Przez social media popularyzacja wyjazdów w tatry sprawiła, że obecnie nie ma żadnej przyjemności chodzenia po nich.Nawet po stronie słowackiej juz jest przejebane głównie za sprawą polaczków rzecz jasna.Obecnie albo chodzisz poza szlakiem i jesteś sam jednocześnie z ryzykiem upadku dwukrotnie większym albo spotykasz od zajebania ludzi, często przypadkowych ludzi.I możesz sobie wstać nawet o północy, o 5 już jest masakra.
Z grzybami jest to samo, przez jakąś chorą mode zbierania grzybów, nagłaśnianą na facebooku i inych social mediach w lesie jest od zajebania ludzi, ludzi którzy właściwie nie wiedzą po chuj tam są.To oczywiście sprawia że śmieci jest 2x więcej.Juz nie spotykasz tylko małpek, puszek po januszach chcących sie zaprawić by lepiej widzieć grzyby ale są różne inne śmieci.
Z grzybami jest to samo, przez jakąś chorą mode zbierania grzybów, nagłaśnianą na facebooku i inych social mediach w lesie jest od zajebania ludzi, ludzi którzy właściwie nie wiedzą po chuj tam są.To oczywiście sprawia że śmieci jest 2x więcej.Juz nie spotykasz tylko małpek, puszek po januszach chcących sie zaprawić by lepiej widzieć grzyby ale są różne inne śmieci.
- DST
W Słowacji nie ma tragedii. Zależy od szlaku pewnie.mocny2_3 pisze: ↑06-10-2026, 11:28Wkurwia mnie to co sie dzieje z naszymi tatrami.W niedziele na zakopiance zobaczyłem tyle aut co nigdy w życiu nie widziałem.Przez social media popularyzacja wyjazdów w tatry sprawiła, że obecnie nie ma żadnej przyjemności chodzenia po nich.Nawet po stronie słowackiej juz jest przejebane głównie za sprawą polaczków rzecz jasna.Obecnie albo chodzisz poza szlakiem i jesteś sam jednocześnie z ryzykiem upadku dwukrotnie większym albo spotykasz od zajebania ludzi, często przypadkowych ludzi.I możesz sobie wstać nawet o północy, o 5 już jest masakra.
-
backslifer
- w mackach Zła
W tatrach byłem dwa tygodnie temu i też było spoko, nawet na strążyskiej było w miarę. Na czerwonych wierchach większe zgrupowania tylko na tych najostrzejszych podejściach na górze, ale w sumie wspólne cierpienie unoszące się w powietrzu jakoś tak niosło do przodu. Reszta szlaku to jakieś pojedyncze osoby. 
-
Nasum
mocny2_3 pisze: ↑06-10-2026, 11:28
Z grzybami była ciekawa moda jakiś rok temu na czerwone muchomory. Jaka moc z nich płynie, po odpowiedniej dawce można mieć haluny, można nawet otworzyć teleport do krainy rtęcią i stopionym uranem płynącej, a jaka korzyść z wpierdalania tych grzybów była, ło jezu! Nagle okazało się, że wyśledzono spisek farmaceutów, którzy nie dopuszczają ludowej mądrości do głosu, która to z kolei prawi, że wszelakie lekarstwa na uwiąd prącia, koklusz, raka odbytu i wszawicę można z tych czerwonych kapeluszy uzyskać. Doszło nawet do tego, że widziałem filmiki gdzie jeden pojeb z drugim nagrywali filmik jedząc go zaraz po zerwaniu by pokazać, że nie jest szkodliwy....Nie wiem co gorsze. Ale niech już łażą sobie po tym lesie, złapią kleszcza to im się odechce. Za rok wszystko wróci do normy.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
POLETZam jadać, podobno pyszny MUhomor SROMotnikowy, jadalny tylko rast. Po nim jeno podróż BrałnowokonfedoruSSka w dżumę jakucko. Xd
Muchomor sromotnikowy (Amanita phalloides) fur all !!!!!
Mikko"Pysznynnen.
w zalewie OTctovej, dwa tygodnie trzymannen, potem tylko zajadać. Można przegryzać fiolkami z rezerw materiałowych na COŁvid. xd

Muchomor sromotnikowy (Amanita phalloides) fur all !!!!!
Mikko"Pysznynnen.
w zalewie OTctovej, dwa tygodnie trzymannen, potem tylko zajadać. Można przegryzać fiolkami z rezerw materiałowych na COŁvid. xd

Ostatnio zmieniony 06-10-2026, 21:19 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 1 raz.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=TFDS5dh ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=TFDS5dh ... rt_radio=1
- Żwirek i Muchomorek
Jacyś amatorzy. Trzeba wysuszyć żeby klepało, inaczej można się zatruć
Wkurwia mnie, że od wczoraj lata mi po mieszkaniu mucha i uporczywie siada na monitorze, co w czasie pracy jest absolutnie nieznośne. Ani suki ubić, ani nic - ucieka, znika, a potem znowu wraca. Kupiłem nawet lep na muchy. Przez noc złapał kilka owocówek, o których nie wiedziałem nawet że żyją w moim mieszkaniu, a to tłuste bydle dalej gdzieś tu jest. Kurwa, dwa koty w domu i żadnego z nich nie ma pożytku. Nawet przyniosłem jedną do komputera, żeby pokazać muchę - masz, mucha łazi, łap ją do cholery - na co kot się pogapił, pogapił i poszedł
Teraz gdzieś zniknęła, ale jak jutro dalej będzie latać to...
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
-
Nasum
Znam gościa który ma wiele wspólnego z szurią mówiąc ogólnie i jadał swego czasu muchomora czerwonego , ususzonego co jakiś czas. Gryzł te kawałeczki grzyba i czuł się jak mówił, wyluzowany i odprężony.... nie wiem, nie próbowałem, widziałem na własne oczy aczkolwiek chyba bym nie polecał. Twierdził, jakoby kiedys zjadł kawałek sromotnikowego i miał lepszy odjazd, ale w tą bujdę to już mu nie wierzę. Ogólnie mówiąc - jak ktoś ma ochotę, to może łazić nago po lesie, zjadać muchomory, biczować się pokrzywami, taplać w runie leśnym, siadać gołą dupą na mrowisko - jednym słowem, ogranicza go tylko wyobraźnia, ale niech nie kręci filmików o tym jak to dobrze wpływa na cerę czy krążenie, bo w dzisiejszych czasach myślenie u ludzi to towar deficytowy. A zwłaszcza jak zobaczy to jakiś dzieciak. No przecież mówili że jedzenie muchomorów to nic złego...
-
Nasum
Żwirek i Muchomorek pisze: ↑06-10-2026, 21:16Jacyś amatorzy. Trzeba wysuszyć żeby klepało, inaczej można się zatruć![]()
Wkurwia mnie, że od wczoraj lata mi po mieszkaniu mucha i uporczywie siada na monitorze, co w czasie pracy jest absolutnie nieznośne. Ani suki ubić, ani nic - ucieka, znika, a potem znowu wraca. Kupiłem nawet lep na muchy. Przez noc złapał kilka owocówek, o których nie wiedziałem nawet że żyją w moim mieszkaniu, a to tłuste bydle dalej gdzieś tu jest. Kurwa, dwa koty w domu i żadnego z nich nie ma pożytku. Nawet przyniosłem jedną do komputera, żeby pokazać muchę - masz, mucha łazi, łap ją do cholery - na co kot się pogapił, pogapił i poszedł![]()
Teraz gdzieś zniknęła, ale jak jutro dalej będzie latać to...![]()
Koty widzę rządzą
Bez obaw, prędzej zdechnie ze starości. Ja ostatnio ubiłem kątnika który łaził po ścianie. Skąd to bydlę przywędrowało? Zima idzie to każde takie monstrum szuka suchego i ciepłego schronienia.
- Hatefire
Po co? Ani to agresywne, ani jadowite. Natomiast redukuje populację owadów w mieszkaniu. Pożyteczny gość.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
może i pożyteczny ale to nie powód że ma se łazić gdzie mu sie podoba
z racji posiadania ogródka, piwnicy (takiej prawdziwej a nie w bloku) oraz strychu mam tego i innego dziadostwa pełno
z racji posiadania ogródka, piwnicy (takiej prawdziwej a nie w bloku) oraz strychu mam tego i innego dziadostwa pełno
- tabaluga
mialem kiedys kątnika za kibelkiem przez pare lat , siedział sobie i nikomu nie wadził , latem mu muchy rzucałem na pajęczynkee jak udalo mi sie coś zlapac . Miał nawet kokon ze dwa razy ale nie widziałem zeby coś sie wykluło , ani rozlazlo po mieszkaniu. Ale pare lat wcześniej zlapalem kątnika i trzymalem w pudelku to odrazu odjebal kokon i z jego sie wyklulo mnustwo mlodych , wyjebalem to pudelko na balkon niech ida w swiat . Ogulem trzeba być kurwą żeby zabijać pająki . Tylko komary i kleszcze można zabijać 
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- Żułek
uważaj bo ci wpierdzielą wszystkie pawełki