Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Nie wiem dokładnie ale będzie coś koło 60zł za opcje do 600mb/s
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jebana alergia 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Mental
- weteran forumowych bitew
Bierz, nie zastanawiaj się, chociażby dla komfortu użytkowania.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
SamborWilk
- Żułek
u mnie niemal cały rok (dużo rzeczy), wg netu teraz pylą głównie grzyby Cladosporium i Alternaria
na szczescie atak był tylko w czwartek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
SamborWilk
- Lukass
No gdzie Panie. To pleśnie w zasadzie, mikroskopijne grzyby, wszechobecne w naszym środowisku. Las jest akurat dość bezpiecznym miejscemSamborWilk pisze: ↑03-10-2026, 21:51O cholera, o alergii na grzyby mało się słyszy. Czyli lasy jesienią omijasz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żułek
chyba że się jest uczulonym na prawie wszystko co kwitnie to tak średnio raczejLukass pisze: ↑03-10-2026, 22:03No gdzie Panie. To pleśnie w zasadzie, mikroskopijne grzyby, wszechobecne w naszym środowisku. Las jest akurat dość bezpiecznym miejscemSamborWilk pisze: ↑03-10-2026, 21:51O cholera, o alergii na grzyby mało się słyszy. Czyli lasy jesienią omijasz.![]()
-
mocny2_3
Wkurwia mnie to co sie dzieje z naszymi tatrami.W niedziele na zakopiance zobaczyłem tyle aut co nigdy w życiu nie widziałem.Przez social media popularyzacja wyjazdów w tatry sprawiła, że obecnie nie ma żadnej przyjemności chodzenia po nich.Nawet po stronie słowackiej juz jest przejebane głównie za sprawą polaczków rzecz jasna.Obecnie albo chodzisz poza szlakiem i jesteś sam jednocześnie z ryzykiem upadku dwukrotnie większym albo spotykasz od zajebania ludzi, często przypadkowych ludzi.I możesz sobie wstać nawet o północy, o 5 już jest masakra.
Z grzybami jest to samo, przez jakąś chorą mode zbierania grzybów, nagłaśnianą na facebooku i inych social mediach w lesie jest od zajebania ludzi, ludzi którzy właściwie nie wiedzą po chuj tam są.To oczywiście sprawia że śmieci jest 2x więcej.Juz nie spotykasz tylko małpek, puszek po januszach chcących sie zaprawić by lepiej widzieć grzyby ale są różne inne śmieci.
Z grzybami jest to samo, przez jakąś chorą mode zbierania grzybów, nagłaśnianą na facebooku i inych social mediach w lesie jest od zajebania ludzi, ludzi którzy właściwie nie wiedzą po chuj tam są.To oczywiście sprawia że śmieci jest 2x więcej.Juz nie spotykasz tylko małpek, puszek po januszach chcących sie zaprawić by lepiej widzieć grzyby ale są różne inne śmieci.
- DST
W Słowacji nie ma tragedii. Zależy od szlaku pewnie.mocny2_3 pisze: ↑06-10-2026, 11:28Wkurwia mnie to co sie dzieje z naszymi tatrami.W niedziele na zakopiance zobaczyłem tyle aut co nigdy w życiu nie widziałem.Przez social media popularyzacja wyjazdów w tatry sprawiła, że obecnie nie ma żadnej przyjemności chodzenia po nich.Nawet po stronie słowackiej juz jest przejebane głównie za sprawą polaczków rzecz jasna.Obecnie albo chodzisz poza szlakiem i jesteś sam jednocześnie z ryzykiem upadku dwukrotnie większym albo spotykasz od zajebania ludzi, często przypadkowych ludzi.I możesz sobie wstać nawet o północy, o 5 już jest masakra.
-
backslifer
- w mackach Zła
W tatrach byłem dwa tygodnie temu i też było spoko, nawet na strążyskiej było w miarę. Na czerwonych wierchach większe zgrupowania tylko na tych najostrzejszych podejściach na górze, ale w sumie wspólne cierpienie unoszące się w powietrzu jakoś tak niosło do przodu. Reszta szlaku to jakieś pojedyncze osoby.