TERRESTRIAL HOSPICE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Re: TERRESTRIAL HOSPICE
Płyta nie wychodzi z mojego odtwarzacza w aucie od miesiąca, w domu zaś placek też kurzu nie łapie, choć może go jednak sprzedam. Mierzi mnie zbędne kolekcjonerstwo. Jeden nośnik zazwyczaj starcza.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Zostaw oba. Za jakiś czas skierujesz się do jednego z tych nośników i będzie on tym właściwym, który z wyjątkowym pietyzmem będziesz kolekcjonowal.
-
mistrzsardu
Oto słowa prawdy. Ja odszedłem tylko od kaset. Trzy nośniki to dla mnie za dużo.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Jest lekko, sprawnie i może nawet przyjemnie. Nic co by nie było setki razy przemielone przez ostatnie trzy dekady. Pozycja Kaesem nadal pozostaje niezagrożona.
- masterful
- Kontakt:
List do forumowiczów (Najprzewielebniejszy 21,37)Najprzewielebniejszy pisze: ↑11-09-2026, 06:02Zostaw oba. Za jakiś czas skierujesz się do jednego z tych nośników i będzie on tym właściwym, który z wyjątkowym pietyzmem będziesz kolekcjonować.
- Żwirek i Muchomorek
Dokładnie tak.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-09-2026, 08:31Jest lekko, sprawnie i może nawet przyjemnie. Nic co by nie było setki razy przemielone przez ostatnie trzy dekady. Pozycja Kaesem nadal pozostaje niezagrożona.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
- DST
Niby tak jak piszecie, ale z jakąś taką dojrzałą świadomością jest zagrany ten black metal. Słychać, że kombinują rytmicznie a nie tylko blast-stopa-blast-stopa, pięknie bas też wychodzi w pierwszym numerze. Słucham właśnie i ma się wrażenie tej dojrzałości i mnogości środków, którymi świadomie dysponują. Nie wiem jak to inaczej opisać. Na razie słucha się wybornie, choć to nie jest odkrywanie koła na nowo.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Forumian!masterful pisze: ↑11-09-2026, 08:47List do forumowiczów (Najprzewielebniejszy 21,37)Najprzewielebniejszy pisze: ↑11-09-2026, 06:02Zostaw oba. Za jakiś czas skierujesz się do jednego z tych nośników i będzie on tym właściwym, który z wyjątkowym pietyzmem będziesz kolekcjonować.
Guilty of being right
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
W perkusji często wieje Mrozem.DST pisze: ↑11-09-2026, 11:17Niby tak jak piszecie, ale z jakąś taką dojrzałą świadomością jest zagrany ten black metal. Słychać, że kombinują rytmicznie a nie tylko blast-stopa-blast-stopa, pięknie bas też wychodzi w pierwszym numerze. Słucham właśnie i ma się wrażenie tej dojrzałości i mnogości środków, którymi świadomie dysponują. Nie wiem jak to inaczej opisać. Na razie słucha się wybornie, choć to nie jest odkrywanie koła na nowo.
Jest słynne wpuszczanie powietrza, trochę łagodności, klimatu, a tak naprawdę otworzenie się na kibiców skoków narciarskich.
- Raagoon
Kto by opychał pamiątkę sprzed miesiąca z Bergen i to w dodatku w limicie 25! hehNajprzewielebniejszy pisze:Zostaw oba. Za jakiś czas skierujesz się do jednego z tych nośników i będzie on tym właściwym, który z wyjątkowym pietyzmem będziesz kolekcjonowal.
Ale pora ograniczyć zabawy z pocztylionami i innymi złodziejami. Only zakupy stacjonarne are real. A i rozpędzam się kasetowo. Co do samego albumu to zgoda, ta dojrzałość i zbalansowanie wszystkiego sprawia, że nie chce mi się ona znudzić i nie ginie w tłumie
- tomder
- zaczyna szaleć
Rozczarowałem się tym wydawnictwem. Zbyt ułożone i łagodne jest to wszystko.