TERRESTRIAL HOSPICE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Re: TERRESTRIAL HOSPICE
Płyta nie wychodzi z mojego odtwarzacza w aucie od miesiąca, w domu zaś placek też kurzu nie łapie, choć może go jednak sprzedam. Mierzi mnie zbędne kolekcjonerstwo. Jeden nośnik zazwyczaj starcza.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Zostaw oba. Za jakiś czas skierujesz się do jednego z tych nośników i będzie on tym właściwym, który z wyjątkowym pietyzmem będziesz kolekcjonowal.
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Oto słowa prawdy. Ja odszedłem tylko od kaset. Trzy nośniki to dla mnie za dużo.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Jest lekko, sprawnie i może nawet przyjemnie. Nic co by nie było setki razy przemielone przez ostatnie trzy dekady. Pozycja Kaesem nadal pozostaje niezagrożona.
- masterful
- Kontakt:
List do forumowiczów (Najprzewielebniejszy 21,37)Najprzewielebniejszy pisze: ↑11-09-2026, 06:02Zostaw oba. Za jakiś czas skierujesz się do jednego z tych nośników i będzie on tym właściwym, który z wyjątkowym pietyzmem będziesz kolekcjonować.
- Żwirek i Muchomorek
Dokładnie tak.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-09-2026, 08:31Jest lekko, sprawnie i może nawet przyjemnie. Nic co by nie było setki razy przemielone przez ostatnie trzy dekady. Pozycja Kaesem nadal pozostaje niezagrożona.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie