Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
-
HCDamage
- w mackach Zła
Re: Panowie! Wracajcie!
Wiem że temat o samcach ale mam pytanie. W sumie czytam forume już bardzo długo i nie kojarzę sytuacji żebym czytał tutaj jakiś post napisany przez płeć piękną. Były kiedyś takie czasy że kobiety tutaj pisały na przykład że boli je życie albo że się oddawały swoim konkubentom przy dżwiękach Slayera? A może jak Was czytają to się po prostu boją? Taka sytuacja od zawsze ma miejsce? Czy może widziały tylko odpowiedzi w stylu "Poka cyce"? 
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
Było kilka regularnie piszących kobiet i nawet spotykały się z takim w miarę poważnym traktowaniem, ale w końcu pouciekały z forume (nie mam pojęcia dlaczego, przecież to miejsce spotkań kulturalnych ludzi). Random Apex, mothra - te chyba pisały najwięcej, tzn. dużo, regularnie i posty szły w setki sztuk, jeśli nie w tysiące.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
- Szalony Opos
- w mackach Zła
Czy zwrot "Poka cyce" to na stałe był w żargonie? Pamietam, że takie teksty leciały już jakieś 20 lat temu na (nie)sławnym CP/DP 
Punki to chuje
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
Nie pamiętam. Ale przypomniała mi się jeszcze z bardzo zamierzchłej przeszłości (2006-2008 rok jakoś, wtedy zacząłem tu zaglądać, ale sami userzy byli wcześniej) użytkowniczka Mara i oczywiście jej facet, czyli Stary - o którym pamiętam przede wszystkim to, że wrzucał swoje zdjęcia w różowej koszuli (na forum był temat gdzie użytkownicy wrzucali swoje zdjęcia, można by reaktywować
). Myślę, że było ich więcej, zanim forume zamieniło się w ślepą kiszkę metalowego Internetu.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
- empir
- zahartowany metalizator
Asia Tuchaj-Bejowicz tu piszeHCDamage pisze: ↑31-08-2026, 09:36Wiem że temat o samcach ale mam pytanie. W sumie czytam forume już bardzo długo i nie kojarzę sytuacji żebym czytał tutaj jakiś post napisany przez płeć piękną. Były kiedyś takie czasy że kobiety tutaj pisały na przykład że boli je życie albo że się oddawały swoim konkubentom przy dżwiękach Slayera? A może jak Was czytają to się po prostu boją? Taka sytuacja od zawsze ma miejsce? Czy może widziały tylko odpowiedzi w stylu "Poka cyce"?![]()
-
HCDamage
- w mackach Zła
Ja kojarzę to pytanie właśnie z tamtego forumSzalony Opos pisze: ↑31-08-2026, 10:32Czy zwrot "Poka cyce" to na stałe był w żargonie? Pamietam, że takie teksty leciały już jakieś 20 lat temu na (nie)sławnym CP/DP![]()
- Sgt. Barnes
- mistrz forumowej ceremonii
Jeszcze kojarzę takie panie jak Evil_Woman i Dypsychia. Pisały z sensem. Nawet większym niż niejeden facet 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.