Panowie! Wracajcie!

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
mistrzsardu
zahartowany metalizator

Re: Panowie! Wracajcie!

31-08-2026, 06:56

Brawo!
Celem życia nie jest przeżycie.
HCDamage
w mackach Zła

31-08-2026, 09:36

Wiem że temat o samcach ale mam pytanie. W sumie czytam forume już bardzo długo i nie kojarzę sytuacji żebym czytał tutaj jakiś post napisany przez płeć piękną. Były kiedyś takie czasy że kobiety tutaj pisały na przykład że boli je życie albo że się oddawały swoim konkubentom przy dżwiękach Slayera? A może jak Was czytają to się po prostu boją? Taka sytuacja od zawsze ma miejsce? Czy może widziały tylko odpowiedzi w stylu "Poka cyce"? :nerd:
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
weteran forumowych bitew

31-08-2026, 09:54

Było kilka regularnie piszących kobiet i nawet spotykały się z takim w miarę poważnym traktowaniem, ale w końcu pouciekały z forume (nie mam pojęcia dlaczego, w końcu to miejsce spotkań kulturalnych ludzi). Random Apex, mothra - te chyba pisały najwięcej, tzn. dużo, regularnie i posty szły w setki sztuk, jeśli nie w tysiące.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
ODPOWIEDZ