POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Tomaszm3
zaczyna szaleć

Re: POlitykowanie

12-08-2026, 09:33

7 lat temu jeszcze byli kontrolerzy z organów państwowych i pojawiali się- na szkoleniach,eventach, na co idą środki- na kolanach uzupełnialiśmy wnioski pod salą konferencyjną przed kontrolą a jedna osoba stała przed hotelem i czyhała czy ktoś nie wchodzi w postaci kontrolera. Dzisiaj jest totalna wyjebka. Nie ma nikogo. Czysta samowola.

W czsach pandemi covid kiedy hotele powinni być zamknięte robiłem imprezy na 200 osób. Dotowanie z środków unijnych w czasie pandemii covidowej. Wyobraź sobie że bez względnu na nakładane kary kiedy był lockdown hotelowi opłacało się moje imprezy prowadzić.

Kto kurwa o zdrowych zmysłach przyznaje fundusze na eventy w trakcie padnemii covidowej? Fundusze unijne.
olgims
rasowy masterfulowicz

12-08-2026, 09:50

Nerwowy pisze:
11-08-2026, 20:47
O kurwa - mamy największe, polityczne złote wary w historii forume :hehehe: :hehehe: :hehehe:

Jednak na tego rozhisteryzowanego debila zawsze można liczyć :youcan:
ja pierdole schizma morawicka dostarczac będzie jeszcze wiele dobrego z obozu rozmodlonych kutasiarzy :lol:
złoto kurwa! Od kilku tygodni mam taką bekę z tych upośledów jak w czasach kiedy umarła bestia z wadowic i katolickie przyglupy manifestowały swoją wielką kurwa wiarę :lol:
madzia kurwo niedojebana rozmodlona kiedy obajtek odda Polakom kasę za sztuczne zęby????
:lol: :lol:
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen

I laugh as I cast the first stones at Christ
NoGodsNoMasters
w mackach Zła

12-08-2026, 09:58

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
12-08-2026, 09:22
Wszedłem do tematu z myślą, że może być śmiesznie, bo mad coś pisze, a on zawsze dostaje histerii. Ale jak przeczytałem ten temat, to nie jest mi wcale do śmiechu, bo ktoś prawdopodobnie z nim żyje na co dzień, i poza tekstem musi przeżywać codziennie takie wybuchy, z całą ich intensywnością emocjonalną, językiem ciała i wybałuszonymi oczyma, a to już nie jest zabawne i szkoda mi tych ludzi. Mada też mi trochę szkoda, ale może dojdzie kiedyś do miejsca, w którym zrozumie, że ześwirował, i zacznie coś z tym robić, a wtedy odzyska utraconych w swoim życiu ludzi.
Tak. Z tą różnicą, że mi ich w ogóle nie szkoda. Wszyscy do jednego wagonu.
ODPOWIEDZ