MUSICK MAGAZINE!!!

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: MUSICK MAGAZINE!!!

11-08-2026, 20:22

Tomaszm3 pisze:
11-08-2026, 20:15
No z fryza tak jakby. Najważniejsze że jesteś ostoją mądrości i wiesz kiedy zawinąć towarzystwo na koncercie jak się robi gorąco :) i windy hotelowe zatrzymujesz na kopa :)

Podobieństwo > Tak samo ma ostatnio spuchnięta facjatę jak moja. Ja na jego miejscu bym sprawdził pikawę xD (tak, tak, spuchnięty ryj, po lewej choćby stronie, to oznaka, że trzeba odstawić tiktaka)

-----

Windy, zbieranie i zaganianie towarzystwa - Stare dzieje.

-----

Co do sedna sprawy.

Jedno ale, ale. No z tym, no, z tym, zajawkowaniem. Jakby nie patrzeć w def metylu, to ni ma huja we wsi. OK, jest może ze 200 takich hui w PL, może ze 250 z moją znajomością def metylu (współczesnego)*. Dotyczy to też, post punka, deathrocka, glammetalu, psychobilly itd. itp. Zakładam, że tak jeszcze kilka styli mógłbym wymienić, gdzie na uje można by było się zmierzyć, i nie raz nie dwa bym wygrał. A takich jak jak w bleku, czy innym skrzeku są kolejne setki. I w czymś tam jeszcze kolejne.

Tak wiem, nie jestem celebrytą.

Tak wiem, że se mogę popierdolić, a ten co założy koszulinę Mdłej, będzie wodził i się rozwodził w temacie.

Piszę po prostu o tym, że słabo, że moim zdaniem, dość taki letni metalowiec, a bardziej moim zdaniem rockowiec, jest jako jeden z niewielu pokazywany jako przedstawiciel naszej grupy "niezawodowej".

Do tego fakt, mam do gościa jakąś awersję. Kiedyś mi leżał jego żart, luz, generalnie w tej spiętej tvnowej wszawskiej bufonadzie wydawało się, że to ten z tych, "spoko koleś". Ostatnimi czasy odbijam się od niego, choć przyznam, że akurat te autorskie produkcje - jak ta z podróży po Ameryce, co robi chyba z bratem, są do ogarnięcia dla mnie bez żenady. Tam potrafi rozmawiać, i wydaje się, że po mojemu widzi, ocenia świat. W tvn-owskich wykwitach to już nie moja baja.

*Dobra. Jest ich 300-400. Wszyscy stawiają się na DiNtE.
08.07.2026
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

11-08-2026, 20:49

^ tak, podróż po Stanach, bdb oceniam i może stond, te moje ogólne wrażenie Prokopu. W tym projekcie TvNowym/bratnim, tam był ten luz ukazany, możliwe, że złapał wyżyn swojego bytu, właśnie w tej podróży. Co się stanęło z Nim zaś, później, nie wiem, nie śledzę nekroPOFILI, społem-cznościowych.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-08-2026, 20:53

SODOMOUSE pisze:
11-08-2026, 20:49
^ tak, podróż po Stanach, bdb oceniam i może stond, te moje ogólne wrażenie Prokopu. W tym projekcie TvNowym/bratnim, tam był ten luz ukazany, możliwe, że złapał wyżyn swojego bytu, właśnie w tej podróży. Co się stanęło z Nim zaś, później, nie wiem, nie śledzę nekoPOFILI, społem-cznościowych.
Faktycznie. Tutaj jest OK. Na luzie, z poszanowanie, z ciekawością świata. Bez oceniania zbytniego i beki dla beki.

W tych śniadaniówkach (choć tutaj mam mniej obczajone, bo sporadycznie to widziałem), talentach (na tym przede wszystkim bazuję w ocenie), to jak wcześniej. Jakiś quasi-troll mu się włącza (może starszemu Panu się wydaje, że to zabawne jest w grupie odbiorców co to g-no ogląda?).
08.07.2026
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

11-08-2026, 21:21

Tomaszm3 pisze:
11-08-2026, 19:31
dzik pisze:
11-08-2026, 17:16
No widzisz. Mieszkam 10 km od Piotrka.
Normalny. Ja lubię normalnych ludzi, bo też nie należę do zbyt skomplikowanych. Z innego magazynu poznając ludzi wiedziałem że nic z tego nie będzie.
Wiem. Ja znam Piotrka przecież. Chodziliśmy do jednego liceum.
Będziesz u niego zajrzyj i do mnie jak da radę.
dobry kościół to kościół spalony
Tomaszm3
zaczyna szaleć

11-08-2026, 21:40

Pewnie. Zawsze raźniej w gronie.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

11-08-2026, 22:12

Jakby co dogadamy się.