Brawo.Wysłane przez stary
bardzo.
bardzo.
Brawo.
yhyhyhy
Właśnie widzę.Wysłane przez stary
zapomniałes zapytac jak bardzo mam to w dupie.
bardzo.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
W takim, że temat ten polega na wypowiedzi albo osób skrajnie uwielbiających CC albo skrajnie nienawidzących. I to jest logiczne, że z tego nie wyjdzie nic więcej, niżeli obrzucanie się błotem.Wysłane przez Gore_ObsessedW jakim sensie?Wysłane przez antigod
To już jest przechodzenie ze skrajności w skrajność ;)
idź do mechanika z głosnikami.albo ze soba do laryngologa.
Stary po chuj tu piszesz skoro nie masz juz zupelnie nic ciekawego do powiedzenia? Popisales troche, stwierdziles ze Kanibale to dla Ciebie dno - ok, ale po co te bezsensowne docinki? Nie wiem po co robic burdel z tego forum, powysylajcie sobie u2u lub pokloccie sie na gg, a nie zasmiecajacie tematy, ktore wbrew temu co napisal Brzachwo wcale nie jest chujowy, gdyby dotyczyl lubianej przez was kapeli to bylby swietny? W sumie ja tu sie bardzo rzadko pojawiam i nie powinno mnie to obchodzic, ale chyba przyznacie, ze poziom forum spadl i duza czesc wypowiedzi mozna by przeniesc do tematu "Twoja stara i inne ścierwa czyli masterfulowy hyde park dla wtórnie ograniczonych i uzależnionych" i nikt by nie zauwazyl roznicy. Dlatego tez w pelni popieram Manka, ktory tu porzadkuje, bo jaki sens ma wypisywanie wciaz tych samych debilizmow zamiast ciekawych rozmow o muzyce?jakie to bardzo ubogie i uproszczone.i jak bardzo ukazuje stosunek mańka do innych zespolow.
Resztka włosów na mojej głowie się zjeżyła, gdy w opisie zabrakło "The Bleeding" (najlepsza w ogóle, obok "Buczera") i "Vile" (najlepsza z Fiszerem).Wysłane przez Mort
jeden z moich ulubionych, wszystkich płyt nie znam
bylo juz gdziesWysłane przez Bonny
http://youtube.com/watch?v=fc-V3NYckOI" onclick="window.open(this.href);return false;
hehehe dobre
Moim zdaniem to jest właśnie inteligentny metal. Może nie koniecznie w kwestii liryków i oprawy graficznej, ale jest to dość trudna do zagrania muza, z pewnością przemyślana i wyróżniająca się na tle innych zespołów. Z pierwszych pięciu płyt każda jest zupełnie inna, pod względem brzmienia, aranżacji czy nawet samego wokalu. Później było już bardziej jednorodnie i nie zawsze chciało mi się słuchać tych płyt w całości, ale i tak dają radę, zwłaszcza "Gallery of Suicide". Można nie lubić, ale żeby zaraz "knot"? Nie przesadzajmy, takie teksty świadczą tylko o nieznajomości tematu.Wysłane przez Brzachwo Wój
czy to ta nudna kapelka od przeraźliwie nudnych płyt ?
tylko pytam, bo z reguły nie zarzucam sobie głowy podobnymi gównami, słucham te pozostałe 5% inteligentnego metalu(...)otóż kanibale to największy knot jaki mógł zdarzyć się death metalowi...