Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
02-06-2026, 19:02
jezd candy'dead, na prezydęta w Krakowie.... w dupie szerszy, niż Szydło w cycACH....XD
Michał Drewnicki, grubo ciosany klotz na sterydACH z Mc'DonaldUSA.

-
Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
02-06-2026, 20:31
Chłopak wygląda jak syn Czarnka i Tarczyńskiego.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
02-06-2026, 20:36
Sybir pisze: ↑02-06-2026, 20:31
Chłopak wygląda jak syn Czarnka i Tarczyńskiego.
dość traVna hybryda, VersACE lubi to ! XD
-
trup
02-06-2026, 20:49
NoGodsNoMasters pisze: ↑02-06-2026, 17:37
trup pisze: ↑02-06-2026, 17:17
Oj.. populistyczno-symetryczne kocopoły zostały troszke "podważone"...
Ulubione twoje źródło.
Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego (MKiDN): Kapela otrzymał roczne stypendium literackie w wysokości ok. 5 tys. zł brutto miesięcznie (łącznie 60 tys. zł) na stworzenie piosenek do musicalu o historii zakazu aborcji w Polsce.
Dumny jesteś z tak zainwestowanych środków?
Ps
Dziwny jesteś. Tylko dlatego, że mnie ewidentnie nie lubisz, przestają ci przeszkadzać sprawy o które darłeś paszczę jeszcze przed chwilą. Co cie tak piecze?
No ale to ta słynna emerytura tego całego Jasia? Czy jednoroczne stypendium od którego nasz kraj upadnie bo stanie się niewypłacalny. Ja nawet nie wiem czym sie zajmuje ten Jaś i pewnie cała masa innych Jasiów. Wiec o radości czy smutku z tego faktu nie moze byc mowy. Lata mi to. Ale poczytam o nim z ciekawosci. Natomiast dumny to mogę być ze swoich osiągnięć a nie cudzych.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
trup
02-06-2026, 20:52
SODOMOUSE pisze: ↑02-06-2026, 19:02
jezd candy'dead, na prezydęta w Krakowie.... w dupie szerszy, niż Szydło w cycACH....XD
Łaczę się w bUlu z Krakowem.
[ * ] - Krzywki Bośki.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
02-06-2026, 20:56
trup pisze: ↑02-06-2026, 20:49
NoGodsNoMasters pisze: ↑02-06-2026, 17:37
trup pisze: ↑02-06-2026, 17:17
Oj.. populistyczno-symetryczne kocopoły zostały troszke "podważone"...
Ulubione twoje źródło.
Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego (MKiDN): Kapela otrzymał roczne stypendium literackie w wysokości ok. 5 tys. zł brutto miesięcznie (łącznie 60 tys. zł) na stworzenie piosenek do musicalu o historii zakazu aborcji w Polsce.
Dumny jesteś z tak zainwestowanych środków?
Ps
Dziwny jesteś. Tylko dlatego, że mnie ewidentnie nie lubisz, przestają ci przeszkadzać sprawy o które darłeś paszczę jeszcze przed chwilą. Co cie tak piecze?
No ale to ta słynna emerytura tego całego Jasia? Czy jednoroczne stypendium od którego nasz kraj upadnie bo stanie się niewypłacalny. Ja nawet nie wiem czym sie zajmuje ten Jaś i pewnie cała masa innych Jasiów. Wiec o radości czy smutku z tego faktu nie moze byc mowy. Lata mi to. Ale poczytam o nim z ciekawosci. Natomiast dumny to mogę być ze swoich osiągnięć a nie cudzych.
Czekaj, a to czasem nie ty z namaszczeniem tropiłeś każde pięć złotych wydane przez poprzedni rząd? Wtedy był to skandal, a obecnie drobne. Spoko. Bądź dumny z czego tam chcesz.
Tymczasem. Krążą plotki, że genialni kałowcy chcą sobie spektakularnie odstrzelić łeb i desygnują proszowickiego katotaliba i mentalnego pisowca pana Irka. Łukaszek prawdopodobnie tylko na to czeka. To byłyby prawdziwe jaja.

-
Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
03-06-2026, 00:04
SODOMOUSE pisze: ↑02-06-2026, 19:02
Tak z wyglądu, to może być PiSowska odpowiedź na Zembaczyńskiego, nie wiadomo tylko czy też taki głupi jak ten pulpet TuSSka

-
Wojna
- w mackach Zła
03-06-2026, 06:17
Zembaczyński powiedział wczoraj że Polska powinna dostać pokojową nagrodę NOBLA za podpisanie SAFE .
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
03-06-2026, 07:01
Mamy tu przede wszystkim systemowy atak na katolików i pana boga oraz ewidentną obrazę uczuć religijnych. Skandal!
-
trup
04-06-2026, 00:38
Podoba mi się to co próbuje zrobić Sanders. Czyli doprowadzić do upowszechnienia AI, rozumianego jako kulminacja dostępu do dziedzictwa ludzkiej twórczości, tak jak powszechny jest internet, telefonia, podróżowanie itp.
No i do zrozumienia czym jest AI dla społeczeństw. Homonto, albo wolność.
U.S. Senator Bernie Sanders rozmawia z Anthropic Claude AI
Rozmawiałem z agentem AI Anthropic Claude o tym, jak sztuczna inteligencja gromadzi ogromne ilości danych osobowych i o tym, jak te informacje są wykorzystywane do naruszania naszych praw
To, co agent AI mówi o zagrożeniach, jakie niesie ze sobą AI, jest szokujące i powinno nas obudzić.
[media]
https://www.facebook.com/share/v/1G8pvFQxKr/[/media]

-
Tomaszm3
- rozkręca się
04-06-2026, 13:12
Zenada te rozliczenia polityków. Kłamstwo na kłamstwie. Się składa że paru politykom z KO prywatnie pożyczałem pieniądze i wzmianki nie ma---Żałosne kurwy , o problemach z rozliczeniem biur sejmowych też nie ma żadnej wzmianki o głosicielach, że ktoś ich ściga..Kiedyś wydawało mi się ,że te przypały mogą dotyczyć ludzi z PISU ale tam tego problemu nie było...... Bliski jestem żeby wyżygać co te dekle z KO wyprawiają ale się wstrzymam z Ich kompromitacją...Chociaż w chuju się nie mieści co robią.. Ja nie jestem typem ziomką od którego pożycza się pieniądze i siedzi cicho-wręcz przeciwnie... Pal licho pewne rzeczy ...JEBANE KURWY Z KOALICJI OBYWATELSKIEJ.Wydają nie swoje piniądze i myślą że jest super...
Kurwa może z kimś innym przeszły by takie numery... co za dekle.
Trzeba mieć honor w życiu ,ja te dekle z KO o prostu odrzucam Whatsapiie. Zawsze pretekst pożycz kasę oddamy- no na pewno a pózniej o własne pieniądze się muszę upominać, Idź Pan w chuj. Żenada to mało powiedziane.
Zaatakowałbym tych dekli na FB ,u siebie na wsi ale ne chce mi się.....Jak można w chuja robić ludzi dookoła. Ale będzie ten moment że ja się mogę odpalić i ka boom. generalnie mam ich w dupie ale ale ja się mogę odpalić. Zacznę od FB, przejdę na prasę regionalną. Wisi mi to. Nie dbam o to.
Tu z KO na ślasku....same pizdy. Nawet nie śmieszne co żenujące. Ile liczy sobie ślaskie -z 6 mln ludzi? Mozę być. Ile ta struktura KO ma realnej mocy w wyborach, etc... pewnie dużo. Chodzi o taki realtywny wpływ na politykę czyli paszę dla ogółu. i co to za ludzie....Co robią pod kątem prawnym-....
KURWA-jaki to musi być mental żeby robić pewne rzeczy. Ja np obsługując Kościół zawsze powtarzam ,że to mój klient
-szanujemy się bardzo wzajemnie, szanuje to ,że daje mi zarobić, a to są bardzo duże wpływy, że rozumiem problematykę wyceny nieruchomości kościołów i pewnie ja się z tym borykam. ale szanuje. Bez względu z jakim ekonomem kościoła rozmawiam. Wzajemny szacunek, przede wszystkim . Koniec. kropka.
ja nie traktuje ludzi wśród posłów z KO na ślasku jak dziwki. Na to trzeba sobie zapracować. Jak kurwa najgorszy element który z płaczącą pizdą przychodzi do mojej rodziny i prosi o pieniądze. Coś KURWA TAK żałosnego że spuścić się na to czy opluć to żaden opis. Gówno ma więcej godności.