VADER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nerwowy
mistrz forumowej ceremonii

Re: VADER

02-06-2026, 00:04

tabaluga pisze:
01-06-2026, 23:46
A teraz znajdź mi oficjalne dane ile koncertów w PL zostalo zniszczonych przez to mityczne katolstwo i czy odbyło się to bandyckimi lewicowymi metodami ( przemoc,zastraszanie ,cyber- bullying ) czy może legalnie i kulturalnie - protest , petycja , modlitwa :praypepe: itd.
Zapomniałeś wspomnieć o groźbie cofnięcia koncesji na alkohol albo wymontowaniu wodomierza w klubie, bo i takie "cywilizowane" akcje miały miejsce :hehehe:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

02-06-2026, 00:08

tabaluga pisze:
01-06-2026, 23:46
jak to forum narzeka na chrześcijan to jakoś nie widzę aby ograniczało się to tylko do Polski , no chyba że faktycznie maga- katolstwo z USA jest spoko i fajne :sarcasm2:
A teraz znajdź mi oficjalne dane ile koncertów w PL zostalo zniszczonych przez to mityczne katolstwo i czy odbyło się to bandyckimi lewicowymi metodami ( przemoc,zastraszanie ,cyber- bullying ) czy może legalnie i kulturalnie - protest , petycja , modlitwa :praypepe: itd.
Myślę, że stosowne dane znajdziesz sobie sam (brakująca rura, klub nagle niespełniający wymagań ppoż, niezgodność z dominującym systemem wartości, itd.). Jak byś nie zaklinał rzeczywistości, to w Polsce antifa ma znikome sukcesy. Nie twierdzę, że poza Polską jest podobnie. No ale, w dupie to mam. W Polsce to nie lewactwo odwołuje koncerty, może poza skrajnymi przypadkami typu Graveland. Tak, stoję murem za wojownikami z Graveland, choć na co dzień mnie bawią. Uważam, że mają pełne prawo zaprezentować swą wątpliwą sztukę publiczności i jestem skłonny o to walczyć :cross:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
tabaluga
weteran forumowych bitew

02-06-2026, 01:24

ostatnio antifa odwołała w Polsce koncert zespołu Kanye West za to że jego lider nosił koszulke metalowego zespołu na litere B , szach mat :hahaha:
kurna te zjeby nawet usuwały swego czasu aukcje z płytami tego zespołu, co za natręty :fu:
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-06-2026, 01:33

tabaluga pisze:
02-06-2026, 01:24
ostatnio antifa odwołała w Polsce koncert zespołu Kanye West za to że jego lider nosił koszulke metalowego zespołu na litere B , szach mat :hahaha:
nie bardzo tak było ;)
Koncert amerykańskiego rapera Kanye Westa planowany na czerwiec został odwołany "z przyczyn formalno-prawnych', poinformowała dyrekcja stadionu, na którym miał wystąpić.

„Informujemy, iż zaplanowany na 19 czerwca 2026 r. na Superauto.pl. Stadionie Śląskim koncert Ye (Kanye West) nie odbędzie się z przyczyn formalno-prawnych" - oświadczenie tej treści pojawiło się w piątek po godz. 16 na facebookowym profilu Superauto.pl Stadionu Śląskiego. Podpisał je dyrektor obiektu Adam Strzyżewski.

Polskie władze powiedziały wcześniej, że planowany na 19 czerwca koncert "nie powinien się odbyć" ze względu na „antysemickie" poglądy artysty.

West, znany jako Ye, miał wystąpić w kraju po raz pierwszy od piętnastu lat na Stadionie Śląskim w Chorzowie.

Ministra kultury Marta Cienkowska powiedziała, że decyzja o zorganizowaniu jego występu jest „nie do przyjęcia".

„Decyzja o organizacji koncertu Kanye Westa w Polsce jest nie do przyjęcia," powiedziała w poście na platformie X.

"Mówimy o artyście, który publicznie wygłaszał antysemickie treści, relatywizował zbrodnie i zarabiał na sprzedaży koszulek ze swastyką. To nie są „kontrowersje". To świadome przekraczanie granic i normalizowanie nienawiści."
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ