Zwierzęta masterfulowców

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Major Zagłoba
postuje jak opętany!
Kontakt:

Re: Zwierzęta masterfulowców

19-05-2026, 19:00

Ja jeszcze polecę ubezpieczenie zdrowotne dla zwierzaka. Widziałem rok albo nawet dwa temu, że petexpert wszedł do Polski. Nie wiem ile klinik weterynaryjnych z nimi współpracuje, ale przy wizycie wystarczy tylko zgłosić że się korzysta i powyżej pewnej kwoty dopłacają. W takich Czechach chyba nie ma weterynarza, który by z nimi nie współpracował i okolo stówki miesięcznie kosztuje ubezpieczenie tej bestii

Obrazek
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

19-05-2026, 19:14

empir pisze:
Sybir pisze:
19-05-2026, 18:20
W większości nie skaczą tak wysoko, jak reszta "rodziny". To są takie psy w kocim ciele.
Panie, ja mam w salonie meble do kolan. Tam pewnie doskoczy.
A, to nie, na taką wysokość to skaczą/wspinają się spokojnie. :D
Major Zagłoba pisze:Ja jeszcze polecę ubezpieczenie zdrowotne dla zwierzaka.
Tak właśnie. A bestia piękna.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Hellion
weteran forumowych bitew

19-05-2026, 19:19

Nie no, rolka do ubrań to przy MC obowiązkowo. Futro lata wszędzie. Czesać trzeba, ale koty same też sobie świetnie radzą.
Nie skaczą jakoś bardzo, nie wspinają się po firanach, telewizorów nie zwalają.
Psy w ciele kotów. Mój podaje łapę, przybija piątkę, wita mnie w drzwiach. Przychodzi jak go po imieniu wołam.
Sprawa kuwety jest ciekawa, bo balasy wali też jak pies, duuuże. No i sama toaleta niestety musi być XL, bo miejsca by wygodnie się załatwić, kot potrzebuje dużo.
Generalnie the best kot ever. Wspaniała rasa.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

19-05-2026, 21:52

Jest jeszcze jedna cecha maine coonow.
Sa piekielnie gadatliwe.
I o ile w dzien to masa radochy jak komentują kazdy swoj ruch, tak w nocy jak ci przylazi i pierdoli nad uchem...
Rusek 2 miesiące po wprowadzce przestawil sie kompletnie na dzienny tryb. Cala noc przesypia w nogach. A Mc gaaadaaaaaa o 2iej. Przynosi zabawkę o 3ciej. O 4 komentuje, ze sie kładzie. A o 5tej nadaje spod koldry, ze mu gorąco.
Jak go wymeczymy i zajmiemy w ciagu dnia to jest spokoj noca. Ale jak nie. No to nocny koncert gwarantowany.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-05-2026, 21:58

empir pisze:
19-05-2026, 18:18
Moja mi jakiś czas temu zapowiedziała, że piąty kot to będzie MC. Jak te bydlaki skaczą po meblach jak te mniejsze chujki, to trochę się lękam.
:yoinks: co ? 4 koty :wtf: :toxic:

Obrazek

jesteś Sheldonem ? :hehehe:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Hellion
weteran forumowych bitew

19-05-2026, 22:08

Najprzewielebniejszy pisze:
19-05-2026, 21:52
Jest jeszcze jedna cecha maine coonow.
Sa piekielnie gadatliwe.
I o ile w dzien to masa radochy jak komentują kazdy swoj ruch, tak w nocy jak ci przylazi i pierdoli nad uchem...
Rusek 2 miesiące po wprowadzce przestawil sie kompletnie na dzienny tryb. Cala noc przesypia w nogach. A Mc gaaadaaaaaa o 2iej. Przynosi zabawkę o 3ciej. O 4 komentuje, ze sie kładzie. A o 5tej nadaje spod koldry, ze mu gorąco.
Jak go wymeczymy i zajmiemy w ciagu dnia to jest spokoj noca. Ale jak nie. No to nocny koncert gwarantowany.
A to też. Najpierw zapowiada godzinę, że idzie do kuwety, a po wszystkim śpiewająco oznajmia, że z niej wyszedł. Chociaż mój w tym miesiącu skończył 9 lat i jakoś tak trochę mniej już gadatliwy jest. No, ale zdarza mu się łazić po chacie i wydawać te swoje maincoonowe trele.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

19-05-2026, 23:12

Żułek pisze:
19-05-2026, 21:58
empir pisze:
19-05-2026, 18:18
Moja mi jakiś czas temu zapowiedziała, że piąty kot to będzie MC. Jak te bydlaki skaczą po meblach jak te mniejsze chujki, to trochę się lękam.
:yoinks: co ? 4 koty :wtf: :toxic:

Obrazek

jesteś Sheldonem ? :hehehe:
Prawie ich nie widać. Chyba, że w środku nocy gdy uprawiają kocie wyścigi. Wtedy je czasem widać ale mega słychac.
ODPOWIEDZ