O! Teraz to mnie zaskoczyłeś. Kto nas może zaatakować? Z kim mielibyśmy walczyć? Tylko błagam o minimum uczciwości w trakcie udzielania odpowiedzi.Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 19:56Do tego samego czyli ewentualnych działań wojennych, bo właśnie w tym celu utrzymujemy armię.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 19:53Do czego?Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 19:50
Błagam o minimum uczciwości podczas dyskusji i o nieuleganie prymitywnej banderowskiej propagandzie. Oddaliśmy "złom", który przydał się w walce przeciwko Rosji, co oznacza że pozbyliśmy się za darmo sprzętu ( a nawet płacąc za jego transport), który jest nam potrzebny.
['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Re: ['] Place me into the book of death... [']
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
- Mental
- weteran forumowych bitew
Pewnie z nazistami z Kijowa.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Mamy kilku sąsiadów. Jednego ciągle prowokujemy, a co najmniej dwóch ma mniej lub bardziej ukryte roszczenia terytorialne wobec RP. Trzeba trzymać palec na cynglu.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 20:02O! Teraz to mnie zaskoczyłeś. Kto nas może zaatakować? Z kim mielibyśmy walczyć? Tylko błagam o minimum uczciwości w trakcie udzielania odpowiedzi.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Czyli nie jesteś zainteresowany miejscem w którym od kilku lat trwa regularna wojna i gdzie można cudzymi rękami anihilować wojaków dwóch sąsiadów zakamuflowanych w twej wypowiedzi tylko szukasz potencjalnego przeciwnika na innych kierunkach. Interesująca strategia. Jeszcze napisz, że taniej wyjdzie walczyć gdzieś między Rzeszowem, a Białymstokiem tymi starymi czołgami, bo przecież masz wszystko wyliczone. Przy okazji roszczeń terytorialnych. Tu trzeba być ostrożnym. Po dojściu do władzy tej lesby z afd z którą współpracuje Zajceva i jej konfederackie towarzystwo, faktycznie może zrobić się groźnie. Krużganek oświaty z kosą i napalmem w siatce z biedry może nie wystarczyć.
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Jestem zainteresowany Polską, a nie nazistowską Ukrainą czy imperialną Rosją, a tym bardziej nie patologiczną RFN. Jeśli, któreś z tych państw ma coś taniego do sprzedania to trzeba kupować, ale nigdy nie dawać. Po co w ogóle z kimś walczyć i na kogoś szczuć, zwłaszcza gdy jest się śmiesznym zadupiem bez wyposażonej armii? Dogadać się z Rosją przy pomocy Chin (projekt jedwabnego szlaku) i handlować.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 20:37Czyli nie jesteś zainteresowany miejscem w którym od kilku lat trwa regularna wojna i gdzie można cudzymi rękami anihilować wojaków dwóch sąsiadów zakamuflowanych w twej wypowiedzi tylko szukasz potencjalnego przeciwnika na innych kierunkach. Interesująca strategia. Jeszcze napisz, że taniej wyjdzie walczyć gdzieś między Rzeszowem, a Białymstokiem tymi starymi czołgami, bo przecież masz wszystko wyliczone. Przy okazji roszczeń terytorialnych. Tu trzeba być ostrożnym. Po dojściu do władzy tej lesby z afd z którą współpracuje Zajceva i jej konfederackie towarzystwo, faktycznie może zrobić się groźnie. Krużganek oświaty z kosą i napalmem w siatce z biedry może nie wystarczyć.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Jak wyobrażasz sobie dogadywanie się z kacapami w chwili, gdy praktycznie cała wschodnią granicę mielibyśmy ze zbirem? Co byłoby pierwszym kosztem tych negocjacji? Wyjście z nato? Korytarz do Królewca? Czy jedno i drugie? Żółci mieliby na to wyłożone, bo w tej sytuacji to ruscy dawaliby gwarancję przepływu towarów. Być może nawet byli dogadani w tej sprawie. Bez Polski. Także prośba.Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 20:42Jestem zainteresowany Polską, a nie nazistowską Ukrainą czy imperialną Rosją, a tym bardziej nie patologiczną RFN. Jeśli, któreś z tych państw ma coś taniego do sprzedania to trzeba kupować, ale nigdy nie dawać. Po co w ogóle z kimś walczyć i na kogoś szczuć, zwłaszcza gdy jest się śmiesznym zadupiem bez wyposażonej armii? Dogadać się z Rosją przy pomocy Chin (projekt jedwabnego szlaku) i handlować.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 20:37Czyli nie jesteś zainteresowany miejscem w którym od kilku lat trwa regularna wojna i gdzie można cudzymi rękami anihilować wojaków dwóch sąsiadów zakamuflowanych w twej wypowiedzi tylko szukasz potencjalnego przeciwnika na innych kierunkach. Interesująca strategia. Jeszcze napisz, że taniej wyjdzie walczyć gdzieś między Rzeszowem, a Białymstokiem tymi starymi czołgami, bo przecież masz wszystko wyliczone. Przy okazji roszczeń terytorialnych. Tu trzeba być ostrożnym. Po dojściu do władzy tej lesby z afd z którą współpracuje Zajceva i jej konfederackie towarzystwo, faktycznie może zrobić się groźnie. Krużganek oświaty z kosą i napalmem w siatce z biedry może nie wystarczyć.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Skąd pomysł, że Ruscy chcą zająć całą Ukrainę? Oni nawet proponowali Polsce zajęcie zachodniej części, tej banderowskiej, przez nikogo niechcianej. Dogadanie się z Rosją przez Chiny byłoby proste. Jeśli uważasz, że korzystne jest mieć granicę z nazistowskim państwem, które nawet w warunkach pomocy ze strony Polski potrafiło ją wiele razy zaatakować (Przewodów, drony, akty dywersji), a niekorzystne z mocarstwem nuklearnym, które byłoby spacyfikowane przez Pekin zależnościami gospodarczo-finansowymi na rzecz trwałego pokoju z Polską w ramach jedwabnego szlaku to nigdy nie spiszemy protokołu zbieżności.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 20:53Jak wyobrażasz sobie dogadywanie się z kacapami w chwili, gdy praktycznie cała wschodnią granicę mielibyśmy ze zbirem? Co byłoby pierwszym kosztem tych negocjacji? Wyjście z nato? Korytarz do Królewca? Czy jedno i drugie? Żółci mieliby na to wyłożone, bo w tej sytuacji to ruscy dawaliby gwarancję przepływu towarów. Być może nawet byli dogadani w tej sprawie. Bez Polski. Także prośba.Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 20:42Jestem zainteresowany Polską, a nie nazistowską Ukrainą czy imperialną Rosją, a tym bardziej nie patologiczną RFN. Jeśli, któreś z tych państw ma coś taniego do sprzedania to trzeba kupować, ale nigdy nie dawać. Po co w ogóle z kimś walczyć i na kogoś szczuć, zwłaszcza gdy jest się śmiesznym zadupiem bez wyposażonej armii? Dogadać się z Rosją przy pomocy Chin (projekt jedwabnego szlaku) i handlować.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 20:37Czyli nie jesteś zainteresowany miejscem w którym od kilku lat trwa regularna wojna i gdzie można cudzymi rękami anihilować wojaków dwóch sąsiadów zakamuflowanych w twej wypowiedzi tylko szukasz potencjalnego przeciwnika na innych kierunkach. Interesująca strategia. Jeszcze napisz, że taniej wyjdzie walczyć gdzieś między Rzeszowem, a Białymstokiem tymi starymi czołgami, bo przecież masz wszystko wyliczone. Przy okazji roszczeń terytorialnych. Tu trzeba być ostrożnym. Po dojściu do władzy tej lesby z afd z którą współpracuje Zajceva i jej konfederackie towarzystwo, faktycznie może zrobić się groźnie. Krużganek oświaty z kosą i napalmem w siatce z biedry może nie wystarczyć.Korzyści z pomocy Ukrainie oraz wydłużenia ruskim granicy z nato są niepodważalne. Tylko trzeba to wykorzystać zamiast stękać bez sensu o kilka złotych.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Zakładasz,że kraj rad to przyjazne, stabilne i godne zaufania państwo. Założenie opierasz zapewne na długiej historii naszych przyjaznych kontaktów. Powodzenia.
- Mental
Hitler też proponował Polsce układ, jeżeli wierzysz, że ruskie chcą zająć tylko część Ukrainy, a resztę oddaliby Polsce i byliby naszymi najlepszymi przyjaciółmi od handlu i taniej ropy, a do radosnego trójkącika dołączyłyby Chiny jako troskliwy miś, to znaczy, że jesteś niedojebany umysłowo i nie dziw się, że nie chce mi się z tobą dyskutować.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Nic takiego nie zakładam. Stąd chiński komponent. To Ty masz dziwne banderowskie sympatie. Muszę jednak zauważyć, że Rosja nas nie zaatakowała w momencie fatalnego rozbrojenia i gdy w jej interesie było zniszczyć co najmniej Rzeszów skąd szły dostawy na front wschodni.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 21:15Zakładasz,że kraj rad to przyjazne, stabilne i godne zaufania państwo. Założenie opierasz zapewne na długiej historii naszych przyjaznych kontaktów. Powodzenia.
- Mental
To zapewne dzięki temu, że "w sierpniu 2012 na Zamku Królewskim w Warszawie, na wyraźne polecenie Tuska i Sikorskiego, podpisał z Cyrylem I, patriarchą moskiewskim i całej Rusi, przesłanie Rosyjskiego Kościoła Prawosławnego i Kościoła katolickiego wzywające do pojednania między narodami polskim i rosyjskim."Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 21:24Nic takiego nie zakładam. Stąd chiński komponent. To Ty masz dziwne banderowskie sympatie. Muszę jednak zauważyć, że Rosja nas nie zaatakowała w momencie fatalnego rozbrojenia i gdy w jej interesie było zniszczyć co najmniej Rzeszów skąd szły dostawy na front wschodni.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 21:15Zakładasz,że kraj rad to przyjazne, stabilne i godne zaufania państwo. Założenie opierasz zapewne na długiej historii naszych przyjaznych kontaktów. Powodzenia.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Przynajmniej nie kłam. Moje "banderowskie sympatie" sprowadzają się do podania wiadra kompotu narkomanowi na głodzie. Dziwne, że tego nie rozumiesz. Ciekawe dlaczego twoi rosyjscy przyjaciele łaskawie i pokojowo nie zbombardowali tego asfaltu koło Rzeszowa? Zastanówmy się jak do tego nie doszło? Ale to już innym razem.Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 21:24Nic takiego nie zakładam. Stąd chiński komponent. To Ty masz dziwne banderowskie sympatie. Muszę jednak zauważyć, że Rosja nas nie zaatakowała w momencie fatalnego rozbrojenia i gdy w jej interesie było zniszczyć co najmniej Rzeszów skąd szły dostawy na front wschodni.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 21:15Zakładasz,że kraj rad to przyjazne, stabilne i godne zaufania państwo. Założenie opierasz zapewne na długiej historii naszych przyjaznych kontaktów. Powodzenia.
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Ależ pocisk.Mental pisze: ↑05-05-2026, 21:28To zapewne dzięki temu, że "w sierpniu 2012 na Zamku Królewskim w Warszawie, na wyraźne polecenie Tuska i Sikorskiego, podpisał z Cyrylem I, patriarchą moskiewskim i całej Rusi, przesłanie Rosyjskiego Kościoła Prawosławnego i Kościoła katolickiego wzywające do pojednania między narodami polskim i rosyjskim."Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 21:24Nic takiego nie zakładam. Stąd chiński komponent. To Ty masz dziwne banderowskie sympatie. Muszę jednak zauważyć, że Rosja nas nie zaatakowała w momencie fatalnego rozbrojenia i gdy w jej interesie było zniszczyć co najmniej Rzeszów skąd szły dostawy na front wschodni.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 21:15Zakładasz,że kraj rad to przyjazne, stabilne i godne zaufania państwo. Założenie opierasz zapewne na długiej historii naszych przyjaznych kontaktów. Powodzenia.
Kolego Mental:
- Lukass
- zahartowany metalizator
Srutu tutu majtki z drutu. To nie jest temat o polityce, tylko o śmierci. Just saying.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
obydwoje wypad
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Lukass
- zahartowany metalizator
A które z tej dwójki będącej co najmniej trójką to kobieta?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
obydwoje są kobietami
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
LPG+ 
a aby było na temat do David Allan Coe odwalił kite który nagrał płyte z 3/4 Pantery
a aby było na temat do David Allan Coe odwalił kite który nagrał płyte z 3/4 Pantery
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.