['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ['] Place me into the book of death... [']
To standardowa procedura. XD
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
O jaka wspaniała wiadomośćHatefire pisze: ↑04-05-2026, 15:56Pamiętamy.Wiele tych molestowań udałoby się uniknąć, gdyby te relacje między rodzicami były zdrowe. Słyszymy nie raz, że to często wyzwala się ta niewłaściwa postawa, czy nadużycie, kiedy dziecko szuka miłości. Ono lgnie, ono szuka. I zagubi się samo i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga
![]()
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Kolejny przykład, że każda władza w Polsce programowo i za pieniądze obywateli sprzyja pedeefom w sutannach. Wszyscy umoczeni są minimum po łokcie.Alter Ego pisze: ↑04-05-2026, 18:40Nie. To ten, który w sierpniu 2012 na Zamku Królewskim w Warszawie, na wyraźne polecenie Tuska i Sikorskiego, podpisał z Cyrylem I, patriarchą moskiewskim i całej Rusi, przesłanie Rosyjskiego Kościoła Prawosławnego i Kościoła katolickiego wzywające do pojednania między narodami polskim i rosyjskim.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑04-05-2026, 17:47To ten Michalik co grał na basie w PAPIEŻ PEDOFIL & THE MINISTRANTS?
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Widzę, że Twoja zwierzęca nienawiść koresponduje z obcymi dla naszej cywilizacji obyczajami załatwiania potrzeb fizjologicznych na grobach.
Oczywiście, ale to nie ten przypadek. Tu masz przykład instrumentalnego wykorzystania Kościoła do politycznych celów, a mianowicie do idei bratania się z Rosją, którą realizowali Tusk i Sikorski.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 10:42Kolejny przykład, że każda władza w Polsce programowo i za pieniądze obywateli sprzyja pedeefom w sutannach. Wszyscy umoczeni są minimum po łokcie.Alter Ego pisze: ↑04-05-2026, 18:40Nie. To ten, który w sierpniu 2012 na Zamku Królewskim w Warszawie, na wyraźne polecenie Tuska i Sikorskiego, podpisał z Cyrylem I, patriarchą moskiewskim i całej Rusi, przesłanie Rosyjskiego Kościoła Prawosławnego i Kościoła katolickiego wzywające do pojednania między narodami polskim i rosyjskim.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Chyba dobrze. Przecież chciałeś tanich surowców z taniej rosji. Bez uprzedzeń i antyruskiej propagandy.
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Bez fałszywej przyjaźni. Płacić, kwitować i patrzeć na ręce.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 15:19Chyba dobrze. Przecież chciałeś tanich surowców z taniej rosji. Bez uprzedzeń i antyruskiej propagandy.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Czasem wypić wino. Tak jak pan prezes z pewnym innym panem.Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 15:34Bez fałszywej przyjaźni. Płacić, kwitować i patrzeć na ręce.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 15:19Chyba dobrze. Przecież chciałeś tanich surowców z taniej rosji. Bez uprzedzeń i antyruskiej propagandy.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Tak. Dynamika sytuacji na rynku paliw kopalnych jest ewidentna, ale w państwie, które jest okupowane przez wojska największego agresora świata (i wzywa kolejnych!) bywa zbywana wzruszeniem ramion.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 15:52Czasem wypić wino. Tak jak pan prezes z pewnym innym panem.Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 15:34Bez fałszywej przyjaźni. Płacić, kwitować i patrzeć na ręce.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 15:19Chyba dobrze. Przecież chciałeś tanich surowców z taniej rosji. Bez uprzedzeń i antyruskiej propagandy.Tak poważnie to tylko ślepiec nie widzi dynamiki sytuacji i szansy jaka z owej dynamiki wynika.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Nie jest przypadkiem tak, że jeden drugiemu pomaga?
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Mocarstwa nuklearne muszą iść sobie na rękę. Takim karłom jak Polska przypada rola podmiotu, w najlepszym przypadku umiejętnie manewrującego między nimi w celu osiągania jakichś korzyści, a my wolimy się wysługiwać, tracąc na tym, w imię wydumanych wartości moralnych.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Wiesz dobrze, że nie jesteś w stanie udowodnić, że tracimy.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Jeśli się uprzesz to na pewno, ale jakbyś miał ochotę to sprawdź stan polskiego budżetu, symulację cen ropy i gazu, gdybyśmy brali ją z Rosji i odejmij to co wydajemy na potrzeby frontu wschodniego. Tu już kończę na ten temat, bo zaraz zlecą się forumowi obrońcy moralności.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 16:38Wiesz dobrze, że nie jesteś w stanie udowodnić, że tracimy.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem. Gdybyśmy nie wydawali na zbrojenia to budżet byłby prawdopodobnie ok. Czemu wydajemy tyle siana na broń? Podpowiesz?Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 16:42Jeśli się uprzesz to na pewno, ale jakbyś miał ochotę to sprawdź stan polskiego budżetu, symulację cen ropy i gazu, gdybyśmy brali ją z Rosji i odejmij to co wydajemy na potrzeby frontu wschodniego. Tu już kończę na ten temat, bo zaraz zlecą się forumowi obrońcy moralności.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 16:38Wiesz dobrze, że nie jesteś w stanie udowodnić, że tracimy.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Zganianie wszystkiego na zbrojenia to kiepski chwyt propagandowy ostatnich rządów POPiS. Dobrze wiesz, że jest wiele innych wydatków, część z nich niepotrzebnych, np. na religie klimatyzmu. Odpowiadam: wydajemy tyle na broń, bo ubzduraliśmy sobie finansowanie innego państwa, a poza tym kupujemy drogo, bo w stolicy czyli w Waszyngtonie, traktując z buta własny przemysł zbrojeniowy. Polska ze swoją słabą armią planuje wydać na zbrojenia w 2026 r. 55 mld $. Turcja, która ma bardzo silną pozycję na świecie i silną armię wydała na ten sam cel w 2025 r. 47 mld $. Domyślasz się dlaczego? Bo Turcja sprzedaje broń Ukrainie, a dla siebie kupuje w tureckich firmach.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 16:55Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem. Gdybyśmy nie wydawali na zbrojenia to budżet byłby prawdopodobnie ok. Czemu wydajemy tyle siana na broń? Podpowiesz?Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 16:42Jeśli się uprzesz to na pewno, ale jakbyś miał ochotę to sprawdź stan polskiego budżetu, symulację cen ropy i gazu, gdybyśmy brali ją z Rosji i odejmij to co wydajemy na potrzeby frontu wschodniego. Tu już kończę na ten temat, bo zaraz zlecą się forumowi obrońcy moralności.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 16:38Wiesz dobrze, że nie jesteś w stanie udowodnić, że tracimy.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Na religię faktycznie bez sensu. Utrzymywanie firmy kościół z pieniędzy podatników to jest skandal. Turcja powiadasz? Porównujesz sytuację Turcji z zachodnioeuropejskim odprężeniem? Słaba manipulacja. Wszystko po to, by nie napisać kto rozpętał wojnę za wschodnią granicą. Poza tym napisałeś coś takiego.
Mój komentarz jest następujący. Izolator Boguchwała chcący stać się Barceloną musi wydać z pewnością więcej, niż Barcelona, która chce Barceloną pozostać.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Celowo ignorujesz politykę handlową Turcji na rynku militarnym, a przecież jest ona filarem siły jej armii od lat, a nasza przyczyną słabości. Czy Turcja rozbroiła się na rzecz Ukrainy? Nie. Czy wydaje głupio pieniądze, żeby zrobić dobrze Amerykanom? Nie. Czy polska armia była lepiej uzbrojona przed 2022 r.? Tak. Czy w tym czasie mogła jeszcze bardziej się zmodernizować zamiast oddawać sprzęt do Banderalandu? Tak.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 17:26Na religię faktycznie bez sensu. Utrzymywanie firmy kościół z pieniędzy podatników to jest skandal. Turcja powiadasz? Porównujesz sytuację Turcji z zachodnioeuropejskim odprężeniem? Słaba manipulacja. Wszystko po to, by nie napisać kto rozpętał wojnę za wschodnią granicą. Poza tym napisałeś coś takiego.
Mój komentarz jest następujący. Izolator Boguchwała chcący stać się Barceloną musi wydać z pewnością więcej, niż Barcelona, która chce Barceloną pozostać.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Zero-jedynkowe myślenie. Oddaliśmy złom, czyli rozbroiliśmy armię. Ignorujesz ewidentne korzyści. Czekam na twardą deklarację, że za komuny było lepiej.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Błagam o minimum uczciwości podczas dyskusji i o nieuleganie prymitywnej banderowskiej propagandzie. Oddaliśmy "złom", który przydał się w walce przeciwko Rosji, co oznacza że pozbyliśmy się za darmo sprzętu ( a nawet płacąc za jego transport), który jest nam potrzebny.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 18:04Zero-jedynkowe myślenie. Oddaliśmy złom, czyli rozbroiliśmy armię. Ignorujesz ewidentne korzyści. Czekam na twardą deklarację, że za komuny było lepiej.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Do czego?Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 19:50Błagam o minimum uczciwości podczas dyskusji i o nieuleganie prymitywnej banderowskiej propagandzie. Oddaliśmy "złom", który przydał się w walce przeciwko Rosji, co oznacza że pozbyliśmy się za darmo sprzętu ( a nawet płacąc za jego transport), który jest nam potrzebny.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 18:04Zero-jedynkowe myślenie. Oddaliśmy złom, czyli rozbroiliśmy armię. Ignorujesz ewidentne korzyści. Czekam na twardą deklarację, że za komuny było lepiej.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Do tego samego czyli ewentualnych działań wojennych, bo właśnie w tym celu utrzymujemy armię.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 19:53Do czego?Alter Ego pisze: ↑05-05-2026, 19:50Błagam o minimum uczciwości podczas dyskusji i o nieuleganie prymitywnej banderowskiej propagandzie. Oddaliśmy "złom", który przydał się w walce przeciwko Rosji, co oznacza że pozbyliśmy się za darmo sprzętu ( a nawet płacąc za jego transport), który jest nam potrzebny.NoGodsNoMasters pisze: ↑05-05-2026, 18:04Zero-jedynkowe myślenie. Oddaliśmy złom, czyli rozbroiliśmy armię. Ignorujesz ewidentne korzyści. Czekam na twardą deklarację, że za komuny było lepiej.