POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
pali się gówno w dupach tym pierdolonym złodziejom z pisu i krypto-alfonsowi, płomienie coraz wyższe XD
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- empir
- zahartowany metalizator
- DST
- rasowy masterfulowicz
Teraz oczekuj:
a) braku odpowiedzi i powrotu dokładnie tej samej dyskusji za jakiś czas jakby to pytanie nigdy nie padło
b) przekierowania rozmowy na "a jak zdobył pieniądze x, co?"
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Jest jeszcze bardziej interesująca kwestia. Skoro żonkilom, którzy byli polskimi obywatelami nie chcemy nic zwracać to jakim cudem jesteśmy cokolwiek winni watykańskiej sekcie? Przecież Watykan to obce państwo występujące w tym konkretnym przypadku w roli okupanta. Mamy do czynienia nie tylko z fikołkiem umysłowym. To mi wygląda na przewrót w tył ze szpagatem.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja pierdziu ale chlew
wpisałem se w szukarke "Łatwogang" z ciekawości czy odnotowano a tu takie kwiatki
swoją drogą ciekawe że jakiś no name (przynajmniej dla mnie) ściągnał tylu celebrytów i zebrał tyle kasy w kilka dni
myślałem ze to jakiś fake, lipa czy inna fata morgana ale faktycznie
wpisałem se w szukarke "Łatwogang" z ciekawości czy odnotowano a tu takie kwiatki
swoją drogą ciekawe że jakiś no name (przynajmniej dla mnie) ściągnał tylu celebrytów i zebrał tyle kasy w kilka dni
myślałem ze to jakiś fake, lipa czy inna fata morgana ale faktycznie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
W tej historii raczej nie będzie happy endu
https://wyborcza.pl/7,75399,32757452,tr ... BoxMMtImg3Kazałem zagwarantować, że będę mógł wrócić. Ściągnęli urzędnika administracji prezydenckiej, zadzwonili do polskiego chargé-d’affaires. Zapytałem, czy będę mógł wrócić na Białoruś. Potwierdził. Potwierdzili też białoruscy urzędnicy – opisuje.
[...]
"Czy będę mógł wrócić?". Trzymał w ręku kurczowo białoruski paszport, czyli klucz do jego powrotu na Białoruś - opowiadał Wieliński.
- empir
A swój majątek wieki temu zdobyli najczęściej obiecując raj albo strasząc piekłem. A że w wiekach średnich, nie bez powodu zwanych ciemnymi, byli potęgą, to kasa płynęła z każdej strony.NoGodsNoMasters pisze: ↑28-04-2026, 19:24Jest jeszcze bardziej interesująca kwestia. Skoro żonkilom, którzy byli polskimi obywatelami nie chcemy nic zwracać to jakim cudem jesteśmy cokolwiek winni watykańskiej sekcie? Przecież Watykan to obce państwo występujące w tym konkretnym przypadku w roli okupanta. Mamy do czynienia nie tylko z fikołkiem umysłowym. To mi wygląda na przewrót w tył ze szpagatem.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Nie sugerujesz chyba, że watykańscy urzędnicy żenili klienteli produkt wadliwy i oszustwem dorobili się fortun?
- empir
baa, czasem nawet przemocąNoGodsNoMasters pisze: ↑28-04-2026, 19:37Nie sugerujesz chyba, że watykańscy urzędnicy żenili klienteli produkt wadliwy i oszustwem dorobili się fortun?
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Typ sam sobie nawet odpowiedział. Za darmo poddał się eksperymentowi watykańskiemu, kupując awaryjny produkt.empir pisze: ↑28-04-2026, 19:48baa, czasem nawet przemocąNoGodsNoMasters pisze: ↑28-04-2026, 19:37Nie sugerujesz chyba, że watykańscy urzędnicy żenili klienteli produkt wadliwy i oszustwem dorobili się fortun?
Alter Ego pisze: ↑14-04-2026, 20:39Jesteś taki naiwny, że nie dziwię się, iż za darmo poddałeś się eksperymentowi medycznemu. W sytuacji gdy awaryjność dostarczonego produktu daje większe zyski nie trzeba być psychologiem ze znajomością arkanów ludzkiej chciwości i kombinatorstwa, żeby stwierdzić możliwość wystąpienia tutaj eldorado dla cwaniaków.
- dzik
- trup
Coś Ci się nie podoba Ziomek?Żułek pisze: ↑28-04-2026, 19:28ja pierdziu ale chlew![]()
wpisałem se w szukarke "Łatwogang" z ciekawości czy odnotowano a tu takie kwiatki![]()
swoją drogą ciekawe że jakiś no name (przynajmniej dla mnie) ściągnał tylu celebrytów i zebrał tyle kasy w kilka dni![]()
myślałem ze to jakiś fake, lipa czy inna fata morgana ale faktycznie![]()

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Ten na dole to słynny Darek "panel" Matecki?
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
A to ciekawe, że tak się to kręci w lewej banieczce. Że z jakiejś dętej pierdoły da się wykręcić taki komiczny spazm.

Rozwiniecie w momentach normalnie jak u tego powyżej

Swoją drogą komentarz o prawdziwej warszawskiej elicie, po choćby Ox - oddający, że jednak ktoś z Internetu choć trochę łapie rzeczywistość a nie tylko bawi się w memy i ciągłe bredzenie o giertychu.
Musze częściej wbijać w te bańkę, widzę, że to cudaki na miarę pacjentova:

Fajne, dla mnie względnie świeże.

Swoją drogą komentarz o prawdziwej warszawskiej elicie, po choćby Ox - oddający, że jednak ktoś z Internetu choć trochę łapie rzeczywistość a nie tylko bawi się w memy i ciągłe bredzenie o giertychu.

lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież nie chodzi o to co tam będą gotować, tylko niepowtarzalny styl pisania GW i wydźwięk tego leada xDAscetic pisze: ↑29-04-2026, 17:08A to ciekawe, że tak się to kręci w lewej banieczce. Że z jakiejś dętej pierdoły da się wykręcić taki komiczny spazm.
Z innej beczki Mejza tango down.
Chuj, że ojebywał na kasę zdesperowanych rodziców ciężko chorych dzieci. Ważne że sfotografował się Marianną, femme fatale polskiej prawicy i zapowiedział, że chętnie będzie się bił w patogalach. Ciekawe priorytety tam w PiSie xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Taka ciekawostka przy okazji zawirowań personalnych. Wygląda na to, że pan Janusz jest pod mocną kreską. Ta niewątpliwie trudna sytuacja ekonomiczna tłumaczy jego stan emocjonalny. Jak on to zrobił przy takich takich funkcjach i zarobkach? Poszło na koks, czy "na mamę"? Nasi posłowie są mistrzami kamuflażu, a dodatkowo wzajemnie się kryją i nie myślę tutaj tylko o stosunkach partnerskich.
Janusz Kowalski urodził się w 1978 r. w Opolu. Jest politykiem i prawnikiem. W latach 2019-2024 należał do Solidarnej Polski (pod nazwą Suwerenna Polska od 2023 r.). W latach 2014-2015 był wiceprezydentem Opola, a w latach 2022-2023 pełnił funkcję wiceministra rolnictwa i rozwoju wsi.
"Fakt" porównał jego oświadczenia majątkowe z ostatnich lat i wskazuje, że sytuacja finansowa posła uległa poprawie. Oszczędności posła wzrosły z 26,6 tys. zł do 41 tys. zł. Ponadto zadeklarował, że posiada papiery wartościowe czterech spółek o wartości ponad 12 tys. zł - dwa lata temu nie miał żadnych akcji.
Poseł odnotował też wzrost oszczędności na Indywidualnym Koncie Zabezpieczenia Emerytalnego (IKZE), gdzie zgromadził ponad 27 tys. zł. Na Indywidualnym Koncie Emerytalnym (IKE) posiada ponad 3,3 tys. zł. Z kolei na Otwartym Funduszu Emerytalnym uzbierał ponad 82 tys. zł. Dodatkowym składnikiem jego majątku są środki na Pracowniczych Planach Kapitałowych (PPK) - ponad 12 tys. zł.
Janusz Kowalski posiada mieszkanie o powierzchni ponad 86 mkw. (będące współwłasnością małżeńską), które jest warte około 860 tys. zł. Polityk posiada również udziały w gruncie służącym za miejsce parkingowe (1/23) oraz w drodze dojazdowej (1/328). Łączna wartość to 22 tys. zł i jest to również współwłasność małżeńska.
Poseł ma także samochód Hondę CRV z 2016 r., którego wartość oszacował na 70 tys. zł. Po stronie dochodów wskazał 66,7 tys. zł z tytułu funkcji sekretarza stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 41,5 tys. zł z diet parlamentarnych oraz ponad 145 tys. zł z uposażenia poselskiego. Poseł odnotował też dochód z tytułu praw autorskich w wysokości 90,49 zł.
Znaczącą pozycję w zestawieniu stanowi kredyt hipoteczny na mieszkanie. Na koniec 2024 r. Janusz Kowalski miał do spłaty ponad 493 tys. zł kredytu.
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Polska odnotowuje spadek w rankingach wolności gospodarczej, zajmując 76. miejsce na 165 państw w najnowszym raporcie Fraser Institute z 2025 roku, co jest jednym z najgorszych wyników od 1990 roku. Oznacza to pozycję na końcu UE.
Znaleźliśmy się między Mongolią i (tradycyjnie już) Kambodżą.
https://biznes.interia.pl/gospodarka/ne ... d,22423781
Znaleźliśmy się między Mongolią i (tradycyjnie już) Kambodżą.
https://biznes.interia.pl/gospodarka/ne ... d,22423781
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Jeszcze lepiej wygląda oświadczenie drugiego bohatera ostatnich godzin. Pomijając zastanawiającą skłonność do zaległości, wygląda na to, że pan Łukasz bardzo dobrze jest przygotowany do planowanej niewypłacalności.
Wyrażenie ochoty na patozabawy raczej nie były żartem. Rzucił milion licząc, że ten milion ktoś położy.
Wyrażenie ochoty na patozabawy raczej nie były żartem. Rzucił milion licząc, że ten milion ktoś położy.
Ascetic pisze: Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.