POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
pali się gówno w dupach tym pierdolonym złodziejom z pisu i krypto-alfonsowi, płomienie coraz wyższe XD
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- empir
- zahartowany metalizator
- DST
- rasowy masterfulowicz
Teraz oczekuj:
a) braku odpowiedzi i powrotu dokładnie tej samej dyskusji za jakiś czas jakby to pytanie nigdy nie padło
b) przekierowania rozmowy na "a jak zdobył pieniądze x, co?"
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Jest jeszcze bardziej interesująca kwestia. Skoro żonkilom, którzy byli polskimi obywatelami nie chcemy nic zwracać to jakim cudem jesteśmy cokolwiek winni watykańskiej sekcie? Przecież Watykan to obce państwo występujące w tym konkretnym przypadku w roli okupanta. Mamy do czynienia nie tylko z fikołkiem umysłowym. To mi wygląda na przewrót w tył ze szpagatem.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja pierdziu ale chlew
wpisałem se w szukarke "Łatwogang" z ciekawości czy odnotowano a tu takie kwiatki
swoją drogą ciekawe że jakiś no name (przynajmniej dla mnie) ściągnał tylu celebrytów i zebrał tyle kasy w kilka dni
myślałem ze to jakiś fake, lipa czy inna fata morgana ale faktycznie
wpisałem se w szukarke "Łatwogang" z ciekawości czy odnotowano a tu takie kwiatki
swoją drogą ciekawe że jakiś no name (przynajmniej dla mnie) ściągnał tylu celebrytów i zebrał tyle kasy w kilka dni
myślałem ze to jakiś fake, lipa czy inna fata morgana ale faktycznie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
W tej historii raczej nie będzie happy endu
https://wyborcza.pl/7,75399,32757452,tr ... BoxMMtImg3Kazałem zagwarantować, że będę mógł wrócić. Ściągnęli urzędnika administracji prezydenckiej, zadzwonili do polskiego chargé-d’affaires. Zapytałem, czy będę mógł wrócić na Białoruś. Potwierdził. Potwierdzili też białoruscy urzędnicy – opisuje.
[...]
"Czy będę mógł wrócić?". Trzymał w ręku kurczowo białoruski paszport, czyli klucz do jego powrotu na Białoruś - opowiadał Wieliński.
- empir
A swój majątek wieki temu zdobyli najczęściej obiecując raj albo strasząc piekłem. A że w wiekach średnich, nie bez powodu zwanych ciemnymi, byli potęgą, to kasa płynęła z każdej strony.NoGodsNoMasters pisze: ↑28-04-2026, 19:24Jest jeszcze bardziej interesująca kwestia. Skoro żonkilom, którzy byli polskimi obywatelami nie chcemy nic zwracać to jakim cudem jesteśmy cokolwiek winni watykańskiej sekcie? Przecież Watykan to obce państwo występujące w tym konkretnym przypadku w roli okupanta. Mamy do czynienia nie tylko z fikołkiem umysłowym. To mi wygląda na przewrót w tył ze szpagatem.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Nie sugerujesz chyba, że watykańscy urzędnicy żenili klienteli produkt wadliwy i oszustwem dorobili się fortun?
- empir
baa, czasem nawet przemocąNoGodsNoMasters pisze: ↑28-04-2026, 19:37Nie sugerujesz chyba, że watykańscy urzędnicy żenili klienteli produkt wadliwy i oszustwem dorobili się fortun?
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Typ sam sobie nawet odpowiedział. Za darmo poddał się eksperymentowi watykańskiemu, kupując awaryjny produkt.empir pisze: ↑28-04-2026, 19:48baa, czasem nawet przemocąNoGodsNoMasters pisze: ↑28-04-2026, 19:37Nie sugerujesz chyba, że watykańscy urzędnicy żenili klienteli produkt wadliwy i oszustwem dorobili się fortun?
Alter Ego pisze: ↑14-04-2026, 20:39Jesteś taki naiwny, że nie dziwię się, iż za darmo poddałeś się eksperymentowi medycznemu. W sytuacji gdy awaryjność dostarczonego produktu daje większe zyski nie trzeba być psychologiem ze znajomością arkanów ludzkiej chciwości i kombinatorstwa, żeby stwierdzić możliwość wystąpienia tutaj eldorado dla cwaniaków.
- dzik