Panowie! Wracajcie!

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium UPAińskie pod żydowsko-amerykańskim zarządem powierniczym

Re: Panowie! Wracajcie!

11-12-2025, 22:37

Szalom Szabes!
Jeden rozkminił, że jeździłem na rowerze, drugi że rowerzyści często giną w wypadkach i wspólnym wysiłkiem łącząc kropki doszli do wniosku, że śmiertelnie się rozjebałem na rowerze. Macie tu panowie solidny think-tank. Dobrze, że okuratny fact-checker Tymon z Ragehammer do mnie dziś zadzwonił i się pyta czy żyję. W zeszłym roku prawie zginąłem na kopcu Kraka kręcąc burzę jak piorun pierdolnął w kopiec, w tym roku miałem czołówkę z samochodem a poza tym wszystko w normie. Rowerowe Kondominium po banie na JewTube przeniosło się na CDA https://www.cda.pl/rowerowekondominium lata temu, na tubie pojawiło się Rowerowe Kondominium II https://www.youtube.com/@rowerowekondominium jednak z wszystkimi możliwymi kagańcami więc kanał jest nawet ciężko znaleźć z pozycji wyszukiwarki. Poza tym nie ma tam ani jednego odcinka, za który z miejsca mam ban jakimś cudem więc jest tam dużo mniej contentu. Sezonów naprodukowałem już 9 co daje 90 odcinków więc jak ktoś polubił psychologiczne rowerowe kino drogi to zapraszam na CDA. Pierwszy sezon jest niedostępny a z pozostałych banicja została nałożona na kolejnych 10 odcinków więc na stronie pozostało ich 70, Łącznie prawie 300 filmów więc jest co oglądać. Z Tik-Toka poleciałem na drugi dzień więc kariery też nie zrobiłem xD Natomiast wbrew pozorom przenosiny na CDA to było rozsądne wyjście - na YT film, który ma 40 wyświetleń na CDA robi parę tysięcy więc nie ma co porównywać, poza tym więcej koneserów i mniej normików piszących swoje przeintelektualizowane ejakulaty w stylu "robisz złą reklamę rowerzystom". Co do metalu cały czas chodzę na koncerty, kupuję, słucham i chętnie bym z Wami popisał ale nie chcę Wam zakłócać waszej szczepionkowo-banderowsko-syjonistycznej strefy komfortu bo i po co. Upraszczając można powiedzieć, że banicja Pacjenta była gwoździem do trumny mojego powrotu na forume. Pozdrawiam wszystkich zdolnych do krytycznego myślenia, nie płynących z prądem i do zobaczenia po drugiej stronie rzeki!

Obrazek

Ku wojnie oczywiście za żydowsko-amerykański interes! o/
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

11-12-2025, 22:49

7 lat przerwy.
Poprzedni post Antropofallusa 02-12-2018.
Umiecie ludzi wyciagnac nawet z trumny 😁
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

11-12-2025, 22:51

banderowsko-izraelska flagu znakomita...
Awatar użytkownika
Sybir

11-12-2025, 23:00

Potężna jest moc Forume.

Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
postuje jak opętany!

11-12-2025, 23:33

O matko, az mi z wrażenia zaczął napletek odrastać. Ale zwrot akcji.
Anthropophagus pisze: Dobrze, że okuratny fact-checker Tymon z Ragehammer do mnie dziś zadzwonił i się pyta czy żyję.
A ti ti, czyli ciagle czyta forume, chociaż stare konto mu dawno uschło. Ciekawe ilu jeszcze dawnych użytkowników, co to niby odeszli, ciągle tu jest pod innymi nickami?
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-12-2025, 04:54

Fantastyczna wiadomość. Cieszę się, że kolega będzie dalej jeździł na rowerze i że nie umarł. Tak trzymaj! :yes:
all the monsters will break your heart
est

12-12-2025, 09:19

Mawiano u mnie, że jak się kogoś uśmierci w taki sposób to będzie długo żył.

Inna sprawa, że mam do pogadania z jednym gagatkiem o fake plotach XD
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

12-12-2025, 09:22

Najprzewielebniejszy pisze:
7 lat przerwy.
A to fallus rzeknął anus
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

12-12-2025, 12:24

Anthropophagus pisze:
11-12-2025, 22:37

Szalom Szabes!
Jeden rozkminił, że jeździłem na rowerze, drugi że rowerzyści często giną w wypadkach i wspólnym wysiłkiem łącząc kropki doszli do wniosku, że śmiertelnie się rozjebałem na rowerze. Macie tu panowie solidny think-tank. Dobrze, że okuratny fact-checker Tymon z Ragehammer do mnie dziś zadzwonił i się pyta czy żyję. W zeszłym roku prawie zginąłem na kopcu Kraka kręcąc burzę jak piorun pierdolnął w kopiec, w tym roku miałem czołówkę z samochodem a poza tym wszystko w normie. Rowerowe Kondominium po banie na JewTube przeniosło się na CDA https://www.cda.pl/rowerowekondominium lata temu, na tubie pojawiło się Rowerowe Kondominium II https://www.youtube.com/@rowerowekondominium jednak z wszystkimi możliwymi kagańcami więc kanał jest nawet ciężko znaleźć z pozycji wyszukiwarki. Poza tym nie ma tam ani jednego odcinka, za który z miejsca mam ban jakimś cudem więc jest tam dużo mniej contentu. Sezonów naprodukowałem już 9 co daje 90 odcinków więc jak ktoś polubił psychologiczne rowerowe kino drogi to zapraszam na CDA. Pierwszy sezon jest niedostępny a z pozostałych banicja została nałożona na kolejnych 10 odcinków więc na stronie pozostało ich 70, Łącznie prawie 300 filmów więc jest co oglądać. Z Tik-Toka poleciałem na drugi dzień więc kariery też nie zrobiłem xD Natomiast wbrew pozorom przenosiny na CDA to było rozsądne wyjście - na YT film, który ma 40 wyświetleń na CDA robi parę tysięcy więc nie ma co porównywać, poza tym więcej koneserów i mniej normików piszących swoje przeintelektualizowane ejakulaty w stylu "robisz złą reklamę rowerzystom". Co do metalu cały czas chodzę na koncerty, kupuję, słucham i chętnie bym z Wami popisał ale nie chcę Wam zakłócać waszej szczepionkowo-banderowsko-syjonistycznej strefy komfortu bo i po co. Upraszczając można powiedzieć, że banicja Pacjenta była gwoździem do trumny mojego powrotu na forume. Pozdrawiam wszystkich zdolnych do krytycznego myślenia, nie płynących z prądem i do zobaczenia po drugiej stronie rzeki!

Obrazek

Ku wojnie oczywiście za żydowsko-amerykański interes! o/
sigma
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
Ascetic

12-12-2025, 12:31

Szczekają, a ona jedzie dalej. Niezmienne.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Poza tym jest oddzielny dział związany z profilaktyką antynarkotyko∑ą. Dwa ostatnie wpisy tam powinny trafić, ku przestrodze. Przecież niedojrzałe, małoletnie kuce mogą tutaj to czytać!!!

Obrazek
lys på slutten av lys

dra til helvete
Nasum

12-12-2025, 13:46

Najprzewielebniejszy pisze:
7 lat przerwy.
Umiecie ludzi wyciagnac nawet z trumny 😁

Hava Nagila!

Przypomniała mi się scena z "Żywota Briana" kiedy główny bohater wpadł do jakiejś jamy pustelnika, nadepnął go i zmusił do wypowiedzenia słowa - a że typ ślubował milczenie to cóż, kolejny dowód na cudowne uzdrowienie przez Briana ;-)

Wypada się cieszyć, że kolega Antropophagus jest cały i zdrów, to jeszcze nie czas by się zawijać z tego łez padołu.
ODPOWIEDZ