Panowie! Wracajcie!

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium UPAińskie pod żydowsko-amerykańskim zarządem powierniczym

Re: Panowie! Wracajcie!

11-12-2025, 22:37

Szalom Szabes!
Jeden rozkminił, że jeździłem na rowerze, drugi że rowerzyści często giną w wypadkach i wspólnym wysiłkiem łącząc kropki doszli do wniosku, że śmiertelnie się rozjebałem na rowerze. Macie tu panowie solidny think-tank. Dobrze, że okuratny fact-checker Tymon z Ragehammer do mnie dziś zadzwonił i się pyta czy żyję. W zeszłym roku prawie zginąłem na kopcu Kraka kręcąc burzę jak piorun pierdolnął w kopiec, w tym roku miałem czołówkę z samochodem a poza tym wszystko w normie. Rowerowe Kondominium po banie na JewTube przeniosło się na CDA https://www.cda.pl/rowerowekondominium lata temu, na tubie pojawiło się Rowerowe Kondominium II https://www.youtube.com/@rowerowekondominium jednak z wszystkimi możliwymi kagańcami więc kanał jest nawet ciężko znaleźć z pozycji wyszukiwarki. Poza tym nie ma tam ani jednego odcinka, za który z miejsca mam ban jakimś cudem więc jest tam dużo mniej contentu. Sezonów naprodukowałem już 9 co daje 90 odcinków więc jak ktoś polubił psychologiczne rowerowe kino drogi to zapraszam na CDA. Pierwszy sezon jest niedostępny a z pozostałych banicja została nałożona na kolejnych 10 odcinków więc na stronie pozostało ich 70, Łącznie prawie 300 filmów więc jest co oglądać. Z Tik-Toka poleciałem na drugi dzień więc kariery też nie zrobiłem xD Natomiast wbrew pozorom przenosiny na CDA to było rozsądne wyjście - na YT film, który ma 40 wyświetleń na CDA robi parę tysięcy więc nie ma co porównywać, poza tym więcej koneserów i mniej normików piszących swoje przeintelektualizowane ejakulaty w stylu "robisz złą reklamę rowerzystom". Co do metalu cały czas chodzę na koncerty, kupuję, słucham i chętnie bym z Wami popisał ale nie chcę Wam zakłócać waszej szczepionkowo-banderowsko-syjonistycznej strefy komfortu bo i po co. Upraszczając można powiedzieć, że banicja Pacjenta była gwoździem do trumny mojego powrotu na forume. Pozdrawiam wszystkich zdolnych do krytycznego myślenia, nie płynących z prądem i do zobaczenia po drugiej stronie rzeki!

Obrazek

Ku wojnie oczywiście za żydowsko-amerykański interes! o/
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

11-12-2025, 22:49

7 lat przerwy.
Poprzedni post Antropofallusa 02-12-2018.
Umiecie ludzi wyciagnac nawet z trumny 😁
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

11-12-2025, 22:51

banderowsko-izraelska flagu znakomita...
Awatar użytkownika
Sybir
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-12-2025, 23:00

Potężna jest moc Forume.

Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
weteran forumowych bitew

11-12-2025, 23:33

O matko, az mi z wrażenia zaczął napletek odrastać. Ale zwrot akcji.
Anthropophagus pisze: Dobrze, że okuratny fact-checker Tymon z Ragehammer do mnie dziś zadzwonił i się pyta czy żyję.
A ti ti, czyli ciagle czyta forume, chociaż stare konto mu dawno uschło. Ciekawe ilu jeszcze dawnych użytkowników, co to niby odeszli, ciągle tu jest pod innymi nickami?
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
Awatar użytkownika
nicram

12-12-2025, 04:54

Fantastyczna wiadomość. Cieszę się, że kolega będzie dalej jeździł na rowerze i że nie umarł. Tak trzymaj! :yes:
all the monsters will break your heart
est

12-12-2025, 09:19

Mawiano u mnie, że jak się kogoś uśmierci w taki sposób to będzie długo żył.

Inna sprawa, że mam do pogadania z jednym gagatkiem o fake plotach XD
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

12-12-2025, 09:22

Najprzewielebniejszy pisze: ↑
7 lat przerwy.
A to fallus rzeknął anus
Awatar użytkownika
Rejwan
rasowy masterfulowicz

12-12-2025, 12:24

Anthropophagus pisze: ↑
11-12-2025, 22:37

Szalom Szabes!
Jeden rozkminił, że jeździłem na rowerze, drugi że rowerzyści często giną w wypadkach i wspólnym wysiłkiem łącząc kropki doszli do wniosku, że śmiertelnie się rozjebałem na rowerze. Macie tu panowie solidny think-tank. Dobrze, że okuratny fact-checker Tymon z Ragehammer do mnie dziś zadzwonił i się pyta czy żyję. W zeszłym roku prawie zginąłem na kopcu Kraka kręcąc burzę jak piorun pierdolnął w kopiec, w tym roku miałem czołówkę z samochodem a poza tym wszystko w normie. Rowerowe Kondominium po banie na JewTube przeniosło się na CDA https://www.cda.pl/rowerowekondominium lata temu, na tubie pojawiło się Rowerowe Kondominium II https://www.youtube.com/@rowerowekondominium jednak z wszystkimi możliwymi kagańcami więc kanał jest nawet ciężko znaleźć z pozycji wyszukiwarki. Poza tym nie ma tam ani jednego odcinka, za który z miejsca mam ban jakimś cudem więc jest tam dużo mniej contentu. Sezonów naprodukowałem już 9 co daje 90 odcinków więc jak ktoś polubił psychologiczne rowerowe kino drogi to zapraszam na CDA. Pierwszy sezon jest niedostępny a z pozostałych banicja została nałożona na kolejnych 10 odcinków więc na stronie pozostało ich 70, Łącznie prawie 300 filmów więc jest co oglądać. Z Tik-Toka poleciałem na drugi dzień więc kariery też nie zrobiłem xD Natomiast wbrew pozorom przenosiny na CDA to było rozsądne wyjście - na YT film, który ma 40 wyświetleń na CDA robi parę tysięcy więc nie ma co porównywać, poza tym więcej koneserów i mniej normików piszących swoje przeintelektualizowane ejakulaty w stylu "robisz złą reklamę rowerzystom". Co do metalu cały czas chodzę na koncerty, kupuję, słucham i chętnie bym z Wami popisał ale nie chcę Wam zakłócać waszej szczepionkowo-banderowsko-syjonistycznej strefy komfortu bo i po co. Upraszczając można powiedzieć, że banicja Pacjenta była gwoździem do trumny mojego powrotu na forume. Pozdrawiam wszystkich zdolnych do krytycznego myślenia, nie płynących z prądem i do zobaczenia po drugiej stronie rzeki!

Obrazek

Ku wojnie oczywiście za żydowsko-amerykański interes! o/
sigma
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
Ascetic

12-12-2025, 12:31

Szczekają, a ona jedzie dalej. Niezmienne.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Poza tym jest oddzielny dział związany z profilaktyką antynarkotyko∑ą. Dwa ostatnie wpisy tam powinny trafić, ku przestrodze. Przecież niedojrzałe, małoletnie kuce mogą tutaj to czytać!!!

Obrazek
12.09.2026
Nasum

12-12-2025, 13:46

Najprzewielebniejszy pisze: ↑
7 lat przerwy.
Umiecie ludzi wyciagnac nawet z trumny 😁

Hava Nagila!

Przypomniała mi się scena z "Żywota Briana" kiedy główny bohater wpadł do jakiejś jamy pustelnika, nadepnął go i zmusił do wypowiedzenia słowa - a że typ ślubował milczenie to cóż, kolejny dowód na cudowne uzdrowienie przez Briana ;-)

Wypada się cieszyć, że kolega Antropophagus jest cały i zdrów, to jeszcze nie czas by się zawijać z tego łez padołu.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium UPAińskie pod żydowsko-amerykańskim zarządem powierniczym

13-12-2025, 14:55

Ascetic pisze: ↑
Poza tym jest oddzielny dział związany z profilaktyką antynarkotyko∑ą. Dwa ostatnie wpisy tam powinny trafić, ku przestrodze. Przecież niedojrzałe, małoletnie kuce mogą tutaj to czytać!!!
No patrz, człowiek grzecznie przyszedł wyjaśnić nieporozumienie a tu już Ci jakieś narkotyki insynuują a ja czysty - po kontroli.

BTW skoro już jestem to o ile wiem co się stało z Coffinem to pojęcia nie mam co się stało ze Scaarph'em. Ktoś mógłby przybliżyć okoliczności odejścia kamrata? Symptomatyczne, że akurat dwóch największych Black Metalowców się zawinęło w pierwszej kolejności (No ok - Mors był pierwszy) czy koincydencja? Co na to Triceratops?
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
weteran forumowych bitew

13-12-2025, 15:03

BTW skoro już jestem to o ile wiem co się stało z Coffinem to pojęcia nie mam co się stało ze Scaarph'em. Ktoś mógłby przybliżyć okoliczności odejścia kamrata?
Oferma pisze: ↑
16-07-2020, 18:14
Ano właśnie mi potwierdzono. Serce najwyraźniej nie wytrzymało tempa.
Niech śpi w spokoju.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
Awatar użytkownika
Ascetic

13-12-2025, 16:34

Ascetic pisze: ↑
No patrz, człowiek grzecznie przyszedł wyjaśnić nieporozumienie a tu już Ci jakieś narkotyki insynuują a ja czysty - po kontroli.

BTW skoro już jestem to o ile wiem co się stało z Coffinem to pojęcia nie mam co się stało ze Scaarph'em. Ktoś mógłby przybliżyć okoliczności odejścia kamrata? Symptomatyczne, że akurat dwóch największych Black Metalowców się zawinęło w pierwszej kolejności (No ok - Mors był pierwszy) czy koincydencja? Co na to Triceratops?

Panie Marcinie ... Panie Marcinie ... trzeba wyprosić Pana Marcina ze spotkania ...

12.09.2026
Awatar użytkownika
TheDude

13-12-2025, 19:41

Panowie, z całym szacunkiem, ale jakie gówno oglądacie. No kurwa, litości.
Bassza meg mind.
Awatar użytkownika
hcpig

13-12-2025, 23:06

Antopophagus, czy głosujesz na Gaśnicowego?
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
Awatar użytkownika
Nerwowy

14-12-2025, 12:36

TheDude pisze: ↑
13-12-2025, 19:41
Panowie, z całym szacunkiem, ale jakie gówno oglądacie. No kurwa, litości.
Przecież tutaj jeden upośledzony cwel wrzucał jeszcze gorsze gówna w postaci Kanału Zero i się tym jarał, więc to akurat mocno zawyża poziom :hehehe: :hehehe: :hehehe:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-12-2025, 15:35

"Kapibary -od poniedziałku- zapierdalary" niestety nie zrozumieją przekazu Pana Tomasza aka Prezes z Lasu, podane dalej przez innego Tomasza. Nic się z tym nie zrobi. Kwestii, kto ma skąd i dlaczego wprdl'ć też nie.

Co do Dino poruszanego w innym temacie, od Pana Tomasza, podane przez znów kolejnego Pana Tomasza:

12.09.2026
mocny2_3
zahartowany metalizator

16-12-2025, 16:41

Triceps wrzucił nowy filmik, niech on już lepiej wraca na forum
Awatar użytkownika
Bonecrusher
zahartowany metalizator

16-12-2025, 22:38

Jak coś to uważajcie na rower, bo pedały się kręcą ;), żeby tylko nie było, że nie ostrzegałem ^^
Eternal spokój!
ODPOWIEDZ