CHRIST AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: CHRIST AGONY
BDB płyta ale jej odbiór zawsze mi psuł ten techno-utwór ( i to dwukrotnie ) , mogliby zamiast niego dać utwór forgotten millenium na koniec .
Je suis Charlie
- empir
- zahartowany metalizator
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- WAROL_KOJTYLA
- świeżak
człowiek się cieszy że będzie nowa płyta, ale okładka z ChatGPT to kapiszon straszny. no ale ważne że parę stówek do przodu oszczędzone na grafiku. niemniej na koncert chętnie się przejdę
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Przez tą piękną okładkę zrezygnowałem z zakupu.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Zero klimatu, zero duszy, zero ciemności, jak Cezar mógł tak położyć wizualny aspekt kapeli, która kiedyś siała niepokój i majestatyczny mrok, ta okładka to jakieś graficzne nieporozumienie.
-
- postuje jak opętany!
O co chodzi z tą niechecią do okładki? Christ Agony nie miało dobrej okładki w XXI w. Może nawet nigdy nie miało naprawdę dobrej okładki?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, Moonlight jest ok, ale to po prostu zdjęcie księżyca. Elysium nie odpycha jak się mu za bardzo nie przyglądać. Reszta jest zła lub fatalna.
Dziwi mnie ten trend AI - żal ci kasy na okładkę? Są tony obrazów i grafik w domenie publicznej, wystarczy tylko poszukać czegoś dla siebie i skorzystać.., A jakby jeszcze uniknąć brania tych najbardziej metaluchowych*, non stop recyklowanych dzieł to już w ogóle święto we wsi.
* - na początek proponowałbym pominąć Beksińskiego, Doré, Gigera, Kittelsena i Royo, bo według Archives of Khazad-Dum ich prace są najchętniej używane.
Dziwi mnie ten trend AI - żal ci kasy na okładkę? Są tony obrazów i grafik w domenie publicznej, wystarczy tylko poszukać czegoś dla siebie i skorzystać.., A jakby jeszcze uniknąć brania tych najbardziej metaluchowych*, non stop recyklowanych dzieł to już w ogóle święto we wsi.
* - na początek proponowałbym pominąć Beksińskiego, Doré, Gigera, Kittelsena i Royo, bo według Archives of Khazad-Dum ich prace są najchętniej używane.
Guilty of being right
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Okładka nowego Christ Agony kompletnie mi nie przeszkadza. "Legacy" albo "Nocturn" miały dużo gorsze obrazy. Muzyka się liczy tylko. Na pewno kupię "Anthems". Ba, czekam na nią z wypiekami na twarzy.
all the monsters will break your heart
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pozwolę sobie się nie zgodzić a nawet zaprotestować.
Np. Moonlight jest prosty. Piękny. Wyrazisty.

No i już tak nie znęcajcie się nad okładką.
Sam motyw jak motyw. Jakoś tam wpisuje się w stylistykę ChA.
Jest wygenerowany. Będzie takich więcej. Jest niedopieszczony finalnie... ale jakaś padaka to nie jest.
Po prostu do zapomnienia.... Za dużo detali i nie ma wyrazistego jednego motywu.
Wiadomo jednak, że.... najważniejsza jest.... (?) .... (?) ....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)