www.facebook.com/events/1950977212067086/
Coraz więcej kapel już ogłoszonych - póki co:
100 Years War
Brutally Deceased
Butcher ABC
Cutterred Flesh
Defeated Sanity
Deivos
F.A.M.
Fleshcrawl
Neuropathia
See You In Hell
Slavenkust
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
100 Years War
Brutally Deceased
Butcher ABC
Cutterred Flesh
Defeated Sanity
Deivos
F.A.M.
Fleshcrawl
Neuropathia
See You In Hell
Slavenkust
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Wacken z Savatage?tomaszm pisze: ↑20-07-2025, 21:15A jeszcze fajne fotkę z Maria i tym Chłopakiem co prowadzi kanał o niszowych koncertach. Bardzo miło było poznać.
Pozdrawiam też Przema z Mad Lion. Poznaliśmy się 23 lata temu :> na Wacken. Czas zapierdala.
Doskonale to pamiętam. Jak z chłopakami z forume wracaliśmy z Niemczech i mieliśmy fest przygody. Byłem wtedy na studiach i przy dworcu pokazywałem im kancelarię prawnicza gdzie dostałem się na staż.
Tak to ten deil co 23 lata temu wszystko wydawał na płyty tak ze zapomniał ze samochód trzeba zatankować. Szalone młodzieńcze czasy ;D
23 lata. Ja pierdole.
W sumie niewiele się zmieniło jeśli chodzi o fascynację metalem. Kobita tego nie zrozumie. Ze to siedzi w człowieku.
Najprzewielebniejszy pisze: ↑21-07-2025, 05:41Taaaa. Tomek. Wychodzi na to, scena Wacken 2002 jechaliśmy razem jednym autokarem. Goście z Shortcuta czyli Tomo i Bart z Sirrah.
Piekna wycieczka. To od Was z ekipy zgubil sie czlowiek na parkingu na autobahnie w Niemczech? Bez paszportu. Potem znalazl sie chyba na festiwalu. I znowu zgubil. Potem czekal na granicy![]()