Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Pokój AA
Chwila - a to nie Mocny spotkał się z tą kobitą, która mieszkała na drugim końcu Polski? Kojarzę, że chyba się spotkali, ale był jeszcze były który takim byłym chyba do końca nie był.... w każdym bądź razie chyba się to rozsypało.
To ta sama kobieta, czy po tamtej pojawiła się jakaś nowa?
To ta sama kobieta, czy po tamtej pojawiła się jakaś nowa?
-
- weteran forumowych bitew
Chyba nowa, bo sam mu zadałem to samo pytanie ale już nie pamiętam co tam odpisał.
A może on jest murzynem i się
wstydzi.
A może on jest murzynem i się

- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
kto wi? kreacji, prokreacji personalnych, na forume vorum'e, było tutaj sporo .....
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To serio wszystko brzmi creepy. Jak pisałem o chlastaniu się żyletkami w deszczu to chyba brzmiało normalniej niż to co tutaj czytamy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-

Kiedyś rozmawiam z moim śp tata i opowiadam mu, że taka ekipa robi mi kostkę brukową, że jakby ich spotkał w ciemnej ulicy to by się posrał, a on na to: MURZYNY?

-
- postuje jak opętany!
Raz, ze tu faktycznie nie ma nic smiesznego (no moze jakies jakies rothbardowsko-konfederackie klimaty podbily sobie samoocene) i tu nie ma opcji, trzeba sie zglosic do jakiegos specjalisty - raz, zeby poukladal alkohol, a dwa, zeby poukladal glowe (wlasciwie te sprawy sie lacza). Inaczej to sie moze zle skonczyc albo dla mocnego albo dla otoczenia. I nie mowie tego zlosliwie.
A dwa, ze nie rozumiem co ma do tej historii policja.
A dwa, ze nie rozumiem co ma do tej historii policja.
-
- w mackach Zła
może mu porzyczała kase :> albo przynajmniej marnowała na te wszystkie nie odbyte wycieczko rezerwacje i wielogodzinne rozmowy telefoniczne
- Rejwan
Dużo takich w necie, aż mi się Projekt Klaudiusz przypomniał

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
- postuje jak opętany!
Inna sprawa, ze kurwele, 2 lata pisac i dzwonic i nawet sie nie zdzwonic na jakiejs wideokonferencji?
- Hatefire
Szanowni Koledzy ustalmy jedno, jeśli to nie jest trolling (wiadomo to internet i wszystko jest możliwe), to sytuacja jest poważna. Bo mamy jakieś sprzężenie choroby psychicznej (której jako nie specjalista nie zamierzam diagnozować), z alkoholizmem i myślami samobójczymi. Jedyne co można poradzić, to wyloguj się z Forume i poszukaj pomocy specjalisty i tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Jeśli jest chory psychicznie (nie wiem czy jest), to dlaczego nazywasz, to patologicznym zjawiskiem? Mózg, to taki sam organ jak nerki, część ciała człowieka, która odpowiada za pewne aspekty jego funkcjonowania. Kogoś kto musi mieć dializę, też nazwiesz patologicznym zjawiskiem? Czym się różnią dializy od podawania neuroleptyków?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
No ale patologia to nie tylko dno spoleczne, ale w szerszej definicji odstepstwo od normy. Wiec wlasciwie to tak, kazda choroba jest taka patologia.Hatefire pisze: ↑27-05-2025, 23:09Jeśli jest chory psychicznie (nie wiem czy jest), to dlaczego nazywasz, to patologicznym zjawiskiem? Mózg, to taki sam organ jak nerki, część ciała człowieka, która odpowiada za pewne aspekty jego funkcjonowania. Kogoś kto musi mieć dializę, też nazwiesz patologicznym zjawiskiem? Czym się różnią dializy od podawania neuroleptyków?
- nagrobek
- zahartowany metalizator
może chodziło mu o patologię w sensie stanu chorobowego, tak jak na przykład na oddział patologii ciąży nie trafiają wyłącznie patologiczne Karyny alkoholiczki bo ma w nazwie „patologia”
- Hatefire
Masz dziwną definicję. Jak twój stary nadciśnienie, to jest patologia? Znaczy być może w języku medycznym tak, patologia układu krążenia czy coś. Ale Dude nie użył tego, w tym znaczeniu, tylko potocznym.backslifer pisze: ↑27-05-2025, 23:13Jeśli jest chory psychicznie (nie wiem czy jest), to dlaczego nazywasz, to patologicznym zjawiskiem? Mózg, to taki sam organ jak nerki, część ciała człowieka, która odpowiada za pewne aspekty jego funkcjonowania. Kogoś kto musi mieć dializę, też nazwiesz patologicznym zjawiskiem? Czym się różnią dializy od podawania neuroleptyków?
No ale patologia to nie tylko dno spoleczne, ale w szerszej definicji odstepstwo od normy. Wiec wlasciwie to tak, kazda choroba jest taka patologia.
[/quote]
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- TheDude
Miałem na myśli niepokojące zachowanie.
- Medard
Motzny wrzucał na forume zdjęcia z gór i był na nich biały, chyba, że to była kolejna ściema,
coś nie bangla w jego życiu, życzę polepszenia
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
[/quote]Hatefire pisze: ↑27-05-2025, 23:18Masz dziwną definicję. Jak twój stary nadciśnienie, to jest patologia? Znaczy być może w języku medycznym tak, patologia układu krążenia czy coś. Ale Dude nie użył tego, w tym znaczeniu, tylko potocznym.backslifer pisze: ↑27-05-2025, 23:13Jeśli jest chory psychicznie (nie wiem czy jest), to dlaczego nazywasz, to patologicznym zjawiskiem? Mózg, to taki sam organ jak nerki, część ciała człowieka, która odpowiada za pewne aspekty jego funkcjonowania. Kogoś kto musi mieć dializę, też nazwiesz patologicznym zjawiskiem? Czym się różnią dializy od podawania neuroleptyków?
No ale patologia to nie tylko dno spoleczne, ale w szerszej definicji odstepstwo od normy. Wiec wlasciwie to tak, kazda choroba jest taka patologia.
Moze mam za duzo wiary w ludzi, ale przyjalem, ze chodzilo o stan patologiczny wlasnie w kontekscie stanu patologicznego mozgu = choroby.

- Hatefire
No spoko przyjmuję, że nie miałeś złych intencji. Serio. Peace Brotha
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
To nie jest trolling.Poprzednią kobieta była też realna i z nią sie spotykałem,
Po fatalnej sobocie i rozstrojeniu nerwowym Pani A. postanwilismy sie spotkać w piątek.W piątek w Gdańsku widzimy sie w miejscu publicznym.Nigdy nic od niej nie chciałem, poza kłamstwem, wiadomym kłamstwem wszystko było prawdziwe, moje historie z życia, moje zajawki, wszyyyystko.W piątek sie widzimy.Rozmawiałem z nią po tym jak wyszło na jaw 3 razy przez telefon.Raz była totalnie rozwalona, wręcz ryczała.Teraz dochodzi do siebie, nadal jest rozwalona ale chce sie zobaczyć.Podesłałem jej swoja morde i nie rozumie po co to zrobiłem.Uważa że jestem normalnym dobrze wyglądającym typem, chce sie spotkać.Kolega z nia gadał, obawia sie o moją kondycje psychiczną, boi sie o swojego syna, boi sie o wszystko ale chce sie spotkać, dla mnie obojętne gdzie ale ustaliliśmy że miejsce publiczne w centrum.Powiedziała mi że odblokowała mnie bo zabardzo mnie lubi.Byliśmy dla siebie jak dwa puzzle idelanie pasujące.Poza mordą.
Po fatalnej sobocie i rozstrojeniu nerwowym Pani A. postanwilismy sie spotkać w piątek.W piątek w Gdańsku widzimy sie w miejscu publicznym.Nigdy nic od niej nie chciałem, poza kłamstwem, wiadomym kłamstwem wszystko było prawdziwe, moje historie z życia, moje zajawki, wszyyyystko.W piątek sie widzimy.Rozmawiałem z nią po tym jak wyszło na jaw 3 razy przez telefon.Raz była totalnie rozwalona, wręcz ryczała.Teraz dochodzi do siebie, nadal jest rozwalona ale chce sie zobaczyć.Podesłałem jej swoja morde i nie rozumie po co to zrobiłem.Uważa że jestem normalnym dobrze wyglądającym typem, chce sie spotkać.Kolega z nia gadał, obawia sie o moją kondycje psychiczną, boi sie o swojego syna, boi sie o wszystko ale chce sie spotkać, dla mnie obojętne gdzie ale ustaliliśmy że miejsce publiczne w centrum.Powiedziała mi że odblokowała mnie bo zabardzo mnie lubi.Byliśmy dla siebie jak dwa puzzle idelanie pasujące.Poza mordą.
-
- rasowy masterfulowicz
odmawiałem bo przecież nie mogłem ujawnić swojej mordy.To wszystko jest tak pojebane i zawiłe że bardziej sie nie da kurwabackslifer pisze: ↑27-05-2025, 23:01Inna sprawa, ze kurwele, 2 lata pisac i dzwonic i nawet sie nie zdzwonic na jakiejs wideokonferencji?