Jak sprawa wygląda z parkingiem we Wrocku przy hali Orbita???
Patrzę na google maps i widzę, że tam żadnych parkingów nie ma...
Jest ktoś z Wrocławia, kto mógłby mi napisać, gdzie auto zostawić na czas tego koncertu?
Tak się złożyło, że kolega z przyczyn zdrowotnych nie będzie mógł uczestniczyć w tym misterium. Jeśli są na tym forum chętni do obejrzenia spektaklu to jest niepowtarzalna okazja, zwłaszcza, że jest sold out. Zatem ustaliłem z kolegą, że wbrew tendencji konikarskiej, przy wyprzedanym wydarzeniu ustala się cenę 200pln.
Chętną/ego zapraszam na priv.
Czas nagli bo to już dziś. Bilet elektroniczny.
Tak się złożyło, że kolega z przyczyn zdrowotnych nie będzie mógł uczestniczyć w tym misterium. Jeśli są na tym forum chętni do obejrzenia spektaklu to jest niepowtarzalna okazja, zwłaszcza, że jest sold out. Zatem ustaliłem z kolegą, że wbrew tendencji konikarskiej, przy wyprzedanym wydarzeniu ustala się cenę 200pln.
A może jest ktoś na miejscu i chce bilet za symboliczną stówkę na absolutnie wyprzedany występ ?
A może jest ktoś na miejscu i chce bilet za symboliczną stówkę na absolutnie wyprzedany występ ?
Umówmy się tak - wezmę bilet, kolega zapłaci mi stówę i będziemy kwita Bo do Wrocławia się nie wybieram
Zero relacji? Nikogo z forume nie było? Czy to może jak z głosowaniem na pis...Ci co byli to siedzą cicho bo wstyd?
Nergalek coś odwalił? Pozdrowił papieża abo Piaska?
Zero relacji? Nikogo z forume nie było? Czy to może jak z głosowaniem na pis...Ci co byli to siedzą cicho bo wstyd?
Nergalek coś odwalił? Pozdrowił papieża abo Piaska?
Większość obecnych chyba już niekoniecznie jest targetem.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Byłem. Nie żałuję żadnej z wydanych złotówek. Poszedłem bardziej dla Satyricon, bo nie miałem wcześnie okazji. Świetne show, zarówno S jaki i B. RC pomijam, bo to nie moja nuta. Frost i Zbyszek miszcze. Ludzi fchuj i ciut ciut. Brzmienie cacunio. Bardzo udany wieczór.
Spoko . Ja postanowiłem że moja noga na takich koncertach nie postanie . Dosyć tego tłumu ,kolejek po wszystko walić to . Teraz tylko koncert klubowy gdzie podchodzę pod scenę kiedy chce i robię co chcę . Ostatnia była Pantera gdzie GÓWNO widziałem gdzieś z telebimów . A jakieś lotniska , stadiony za darmo bym nie poszedł .