Jak sprawa wygląda z parkingiem we Wrocku przy hali Orbita???
Patrzę na google maps i widzę, że tam żadnych parkingów nie ma...
Jest ktoś z Wrocławia, kto mógłby mi napisać, gdzie auto zostawić na czas tego koncertu?
Tak się złożyło, że kolega z przyczyn zdrowotnych nie będzie mógł uczestniczyć w tym misterium. Jeśli są na tym forum chętni do obejrzenia spektaklu to jest niepowtarzalna okazja, zwłaszcza, że jest sold out. Zatem ustaliłem z kolegą, że wbrew tendencji konikarskiej, przy wyprzedanym wydarzeniu ustala się cenę 200pln.
Chętną/ego zapraszam na priv.
Czas nagli bo to już dziś. Bilet elektroniczny.
Tak się złożyło, że kolega z przyczyn zdrowotnych nie będzie mógł uczestniczyć w tym misterium. Jeśli są na tym forum chętni do obejrzenia spektaklu to jest niepowtarzalna okazja, zwłaszcza, że jest sold out. Zatem ustaliłem z kolegą, że wbrew tendencji konikarskiej, przy wyprzedanym wydarzeniu ustala się cenę 200pln.
A może jest ktoś na miejscu i chce bilet za symboliczną stówkę na absolutnie wyprzedany występ ?
A może jest ktoś na miejscu i chce bilet za symboliczną stówkę na absolutnie wyprzedany występ ?
Umówmy się tak - wezmę bilet, kolega zapłaci mi stówę i będziemy kwita Bo do Wrocławia się nie wybieram
Zero relacji? Nikogo z forume nie było? Czy to może jak z głosowaniem na pis...Ci co byli to siedzą cicho bo wstyd?
Nergalek coś odwalił? Pozdrowił papieża abo Piaska?
Zero relacji? Nikogo z forume nie było? Czy to może jak z głosowaniem na pis...Ci co byli to siedzą cicho bo wstyd?
Nergalek coś odwalił? Pozdrowił papieża abo Piaska?
Większość obecnych chyba już niekoniecznie jest targetem.
Byłem. Nie żałuję żadnej z wydanych złotówek. Poszedłem bardziej dla Satyricon, bo nie miałem wcześnie okazji. Świetne show, zarówno S jaki i B. RC pomijam, bo to nie moja nuta. Frost i Zbyszek miszcze. Ludzi fchuj i ciut ciut. Brzmienie cacunio. Bardzo udany wieczór.
Spoko . Ja postanowiłem że moja noga na takich koncertach nie postanie . Dosyć tego tłumu ,kolejek po wszystko walić to . Teraz tylko koncert klubowy gdzie podchodzę pod scenę kiedy chce i robię co chcę . Ostatnia była Pantera gdzie GÓWNO widziałem gdzieś z telebimów . A jakieś lotniska , stadiony za darmo bym nie poszedł .