Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
(...) mi sie śniło, że [b]ktoś[/b] obsrał i zatkał kibel (standard). [/quote]
Pas startowy w kiblu w Inie dalej jest (mimo już chyba 3 miesięcy ciągłego spłukiwania itd.) i nie wygląda na to, żeby się ten stan rzeczy zmienił. [/quote]
Powaga?:D
(...) mi sie śniło, że [b]ktoś[/b] obsrał i zatkał kibel (standard). [/quote]
Pas startowy w kiblu w Inie dalej jest (mimo już chyba 3 miesięcy ciągłego spłukiwania itd.) i nie wygląda na to, żeby się ten stan rzeczy zmienił. [/quote]
Powaga?:D
-
- zaczyna szaleć
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Dzisiaj znowu miałem dwa pojebane sny, z pierwszego pamiętam tylko, że byłem tym żołnierzem z Dooma II i że spierdalałem przed Diabłami (zły znak), a drugi to ho-ho...
Najpierw grałem na telefonie Analrippera (którego zresztą w życiu nie widziałem na żywo), który miał tam coś w stylu GTA II tylko bardziej trójwymiarowe i - uwaga - joystick. A potem sie okazało że to było na jakimś turnieju piłkarskim ze szkoły (a w piłke to nigdy nie umiałem
), ale boisko trawiaste, klasunia brameczki z siatkami, te sprawy (Polska wjebała wczoraj podobno?), tylko mnie przycisnęło i musiałem szukać pilnie klopa, ale wszystkie były albo rozjebane albo były przed nimi/w nich ogromne kupska. Z pomocą przyszedł kumpel z uczelni, który poradził wysrać sie do bidetu (?), ale że on korzystał wcześniej to też był niezdatny. I tak latałem z ciężką dupą po wielkim, całym przeszklonym budynku, a na końcu jak już srałem na podłoge to zauważyłem że przechodziła obok delegacja najlepszych lasek ze szkół do których uczęszczałem (włącznie z laską z którą miałem angielski heheh). Było zajebiście.
Najpierw grałem na telefonie Analrippera (którego zresztą w życiu nie widziałem na żywo), który miał tam coś w stylu GTA II tylko bardziej trójwymiarowe i - uwaga - joystick. A potem sie okazało że to było na jakimś turnieju piłkarskim ze szkoły (a w piłke to nigdy nie umiałem

- Block69
Dobre, sny o sraniu są najlepsze !
Też miałem dzisiaj bardzo pojebany sen. Szkoda, że nie opowiedziałem go zaraz po przebudzeniu bo teraz już prawie nic nie pamiętam. Śniło mi sie jak stałem obok śmietnika a zaraz obok na trzepaku wisiał Blackult przywiązany za nogi kawałkiem zielonej włóczki. Był przywiązany tak, że wisiał w powietrzu i głowa zwisała mu w dół. Jakoś mu to nie przeszkadzało bo normalnie gadaliśmy. Potem jeszcze niewiadomo skąd na trzepaku zjawił sie Impious z paczką Marlboro no i tak siedzieliśmy (Blackult wisiał) do wieczora i nabijaliśmy sie jak zawsze aż mi sie sen nie urwał.
Też miałem dzisiaj bardzo pojebany sen. Szkoda, że nie opowiedziałem go zaraz po przebudzeniu bo teraz już prawie nic nie pamiętam. Śniło mi sie jak stałem obok śmietnika a zaraz obok na trzepaku wisiał Blackult przywiązany za nogi kawałkiem zielonej włóczki. Był przywiązany tak, że wisiał w powietrzu i głowa zwisała mu w dół. Jakoś mu to nie przeszkadzało bo normalnie gadaliśmy. Potem jeszcze niewiadomo skąd na trzepaku zjawił sie Impious z paczką Marlboro no i tak siedzieliśmy (Blackult wisiał) do wieczora i nabijaliśmy sie jak zawsze aż mi sie sen nie urwał.
PENIS METAL
- Gore_Obsessed
Dzisiaj znowu miałem dwa pojebane sny, z pierwszego pamiętam tylko, że byłem tym żołnierzem z Dooma II i że spierdalałem przed Diabłami (zły znak), a drugi to ho-ho...
), ale boisko trawiaste, klasunia brameczki z siatkami, te sprawy (Polska wjebała wczoraj podobno?), tylko mnie przycisnęło i musiałem szukać pilnie klopa, ale wszystkie były albo rozjebane albo były przed nimi/w nich ogromne kupska. Z pomocą przyszedł kumpel z uczelni, który poradził wysrać sie do bidetu (?), ale że on korzystał wcześniej to też był niezdatny. I tak latałem z ciężką dupą po wielkim, całym przeszklonym budynku, a na końcu jak już srałem na podłoge to zauważyłem że przechodziła obok delegacja najlepszych lasek ze szkół do których uczęszczałem (włącznie z laską z którą miałem angielski heheh). Było zajebiście. [/quote]
obudziłeś się z kupą w majtach?

obudziłeś się z kupą w majtach?
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez paczampkstank[/i]
(...)[/quote]
obudziłeś się z kupą w majtach? [/quote]
Dzisiaj nie. Dzisiaj leżała pod poduszką.
[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
pewnie zaliczyl syndrom Spuda z trainspotting [/quote]
Możesz rozwinąć, bo nie znam ani książki, ani sztuki (Szczuki też), ani filmu?
(...)[/quote]
obudziłeś się z kupą w majtach? [/quote]
Dzisiaj nie. Dzisiaj leżała pod poduszką.
Możesz rozwinąć, bo nie znam ani książki, ani sztuki (Szczuki też), ani filmu?
-
- zaczyna szaleć
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
Możesz rozwinąć, bo nie znam ani książki, ani sztuki (Szczuki też), ani filmu? [/quote]
nie mów o tym głośno i pędź po film do wypożyczalni, jak juz obetrzesz wszystkie łzy ze śmiechu po obejrzeniu możesz napisać podziękowania za rekomendację
Możesz rozwinąć, bo nie znam ani książki, ani sztuki (Szczuki też), ani filmu? [/quote]
nie mów o tym głośno i pędź po film do wypożyczalni, jak juz obetrzesz wszystkie łzy ze śmiechu po obejrzeniu możesz napisać podziękowania za rekomendację
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- Block69
Mi sie dzisiaj śniło, że se stałem na środku łazienki w kimonie z czarnym pasem i napierdalałem się z jakimiś kolesiami. Potem zawaliła sie podłoga i spadłem do jakiegoś lochu gdzie było pełno drzwi i na każdych drzwiach był tytuł jakiegoś znanego horroru. Wdupiłem się do drzwi z napisem "Friday the 13th" i po wejściu w nie przeniosłem się do obozu w Crystal Lake. Była tam akurat jakaś imprezka no i jak to w filmie było poszedłem z jakąś panną w ustronne miejsce w domowym zaciszu. Ledwo co zaczeliśmy się zajmować sobą nagle ktoś rozjebał drzwi maczetą i bez przywitania wpada Jason do pokoju. Panience odciął głowe a ja zacząłem spierdalać jednak Jason mnie dorwał, wyjebał mnie przez okno i nadziałem się na jakiś stalowy pręt i koniec...
Kurwa szkoda, że tak szybko się to skończyło..mam nadzieje na szybki rewanż:D
Kurwa szkoda, że tak szybko się to skończyło..mam nadzieje na szybki rewanż:D
PENIS METAL
Mi sie dzisiaj śniło, że se stałem na środku łazienki w kimonie z czarnym pasem i napierdalałem się z jakimiś kolesiami. Potem zawaliła sie podłoga i spadłem do jakiegoś lochu gdzie było pełno drzwi i na każdych drzwiach był tytuł jakiegoś znanego horroru. Wdupiłem się do drzwi z napisem "Friday the 13th" i po wejściu w nie przeniosłem się do obozu w Crystal Lake. Była tam akurat jakaś imprezka no i jak to w filmie było poszedłem z jakąś panną w ustronne miejsce w domowym zaciszu. Ledwo co zaczeliśmy się zajmować sobą nagle ktoś rozjebał drzwi maczetą i bez przywitania wpada Jason do pokoju. [b]Panience odciął głowe a ja zacząłem spierdalać [/b]jednak Jason mnie dorwał, wyjebał mnie przez okno i nadziałem się na jakiś stalowy pręt i koniec...
Kurwa szkoda, że tak szybko się to skończyło..mam nadzieje na szybki rewanż:D [/quote]
zjebałeś... jeżeli Jason wpada do pokoju z maczeta i odcina lasce łeb, ozanacza to, iż pragnie razem z tobą zruchać ową panienke.
Mi sie dzisiaj śniło, że se stałem na środku łazienki w kimonie z czarnym pasem i napierdalałem się z jakimiś kolesiami. Potem zawaliła sie podłoga i spadłem do jakiegoś lochu gdzie było pełno drzwi i na każdych drzwiach był tytuł jakiegoś znanego horroru. Wdupiłem się do drzwi z napisem "Friday the 13th" i po wejściu w nie przeniosłem się do obozu w Crystal Lake. Była tam akurat jakaś imprezka no i jak to w filmie było poszedłem z jakąś panną w ustronne miejsce w domowym zaciszu. Ledwo co zaczeliśmy się zajmować sobą nagle ktoś rozjebał drzwi maczetą i bez przywitania wpada Jason do pokoju. [b]Panience odciął głowe a ja zacząłem spierdalać [/b]jednak Jason mnie dorwał, wyjebał mnie przez okno i nadziałem się na jakiś stalowy pręt i koniec...
Kurwa szkoda, że tak szybko się to skończyło..mam nadzieje na szybki rewanż:D [/quote]
zjebałeś... jeżeli Jason wpada do pokoju z maczeta i odcina lasce łeb, ozanacza to, iż pragnie razem z tobą zruchać ową panienke.
- Impious
- zaczyna szaleć
Mi sie dzisiaj śniło, że byłem z Analripperem na piwie. Siedzieliśmy razem w knajpie przy stoliku po czym przyszedł do nas... Analripper. Nie był to jego brat bliźniak, ani sobowtór, tylko poprostu drugi Analripper. Tak więc egzystujesz już w dwóch postaciach, jeszcze jedna i możesz zacząć robić konkurencje trójcy świętej.
P.S. Analripper to poprostu dla mnie użytkownik Masterfula. Nie podnieca mnie, nie myśle o nim przy masturbacji, nie mam jego zdjęcia w ramce przy łóżku, a to, że mi sie dzisiaj śnił nie ma żadnego znaczenia, poprostu zwykły przypadek.
P.S. Analripper to poprostu dla mnie użytkownik Masterfula. Nie podnieca mnie, nie myśle o nim przy masturbacji, nie mam jego zdjęcia w ramce przy łóżku, a to, że mi sie dzisiaj śnił nie ma żadnego znaczenia, poprostu zwykły przypadek.
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- kosteq
- zaczyna szaleć
znowu mi się śniły Zombie... oczywiście opanowały świat i ja byłem jednym z niewielu którzy "przeżyli"... idąc za instrukcjami policjanta (ze Świtu Żywych Trupów) żeby pozbyć się żywych trupów strzelałem im w głowe, ale kule nie chciały przerbić się przez czaszkę... koniec snu 

Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
-
- zaczyna szaleć