Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

16-04-2006, 16:16

[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
(...) mi sie śniło, że [b]ktoś[/b] obsrał i zatkał kibel (standard). [/quote]
Pas startowy w kiblu w Inie dalej jest (mimo już chyba 3 miesięcy ciągłego spłukiwania itd.) i nie wygląda na to, żeby się ten stan rzeczy zmienił. [/quote]

Powaga?:D
Awatar użytkownika
helmik
rozkręca się

16-04-2006, 16:29

Maniek masz jakas rodzine w Szczecinie, albo w ogole gdzies nad naszym Baltyckim Morzem?
Nie bądź fiutem - zdejmij czapę!!!

WBZFM!
Evil_woman30
zaczyna szaleć

16-04-2006, 16:35

Mnie sie dzis snilo jak z Andzejem Nowakiem w jakiejs kanciapie preparowalismy skrety,po chwili wpadł moj chłop takze nie wiem czy zostaly wypalone bo sie obudzilam....
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

03-05-2006, 11:13

Dzisiaj znowu miałem dwa pojebane sny, z pierwszego pamiętam tylko, że byłem tym żołnierzem z Dooma II i że spierdalałem przed Diabłami (zły znak), a drugi to ho-ho...
Najpierw grałem na telefonie Analrippera (którego zresztą w życiu nie widziałem na żywo), który miał tam coś w stylu GTA II tylko bardziej trójwymiarowe i - uwaga - joystick. A potem sie okazało że to było na jakimś turnieju piłkarskim ze szkoły (a w piłke to nigdy nie umiałem :D), ale boisko trawiaste, klasunia brameczki z siatkami, te sprawy (Polska wjebała wczoraj podobno?), tylko mnie przycisnęło i musiałem szukać pilnie klopa, ale wszystkie były albo rozjebane albo były przed nimi/w nich ogromne kupska. Z pomocą przyszedł kumpel z uczelni, który poradził wysrać sie do bidetu (?), ale że on korzystał wcześniej to też był niezdatny. I tak latałem z ciężką dupą po wielkim, całym przeszklonym budynku, a na końcu jak już srałem na podłoge to zauważyłem że przechodziła obok delegacja najlepszych lasek ze szkół do których uczęszczałem (włącznie z laską z którą miałem angielski heheh). Było zajebiście.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

03-05-2006, 11:25

Dobre, sny o sraniu są najlepsze !

Też miałem dzisiaj bardzo pojebany sen. Szkoda, że nie opowiedziałem go zaraz po przebudzeniu bo teraz już prawie nic nie pamiętam. Śniło mi sie jak stałem obok śmietnika a zaraz obok na trzepaku wisiał Blackult przywiązany za nogi kawałkiem zielonej włóczki. Był przywiązany tak, że wisiał w powietrzu i głowa zwisała mu w dół. Jakoś mu to nie przeszkadzało bo normalnie gadaliśmy. Potem jeszcze niewiadomo skąd na trzepaku zjawił sie Impious z paczką Marlboro no i tak siedzieliśmy (Blackult wisiał) do wieczora i nabijaliśmy sie jak zawsze aż mi sie sen nie urwał.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

03-05-2006, 11:50

srałem na podłoge (...) delegacja najlepszych lasek[/quote]
Za dużo "Agonizing Journey....". Zbyt wiele. :)

Mi się ostatnio śniło, że sobie lazanię na klapie od zsypu podgrzewałem. :D
Only SŁUCHANIE płyt is real!
paczampkstank

03-05-2006, 11:57

Dzisiaj znowu miałem dwa pojebane sny, z pierwszego pamiętam tylko, że byłem tym żołnierzem z Dooma II i że spierdalałem przed Diabłami (zły znak), a drugi to ho-ho...
Najpierw grałem na telefonie Analrippera (którego zresztą w życiu nie widziałem na żywo), który miał tam coś w stylu GTA II tylko bardziej trójwymiarowe i - uwaga - joystick. A potem sie okazało że to było na jakimś turnieju piłkarskim ze szkoły (a w piłke to nigdy nie umiałem :D), ale boisko trawiaste, klasunia brameczki z siatkami, te sprawy (Polska wjebała wczoraj podobno?), tylko mnie przycisnęło i musiałem szukać pilnie klopa, ale wszystkie były albo rozjebane albo były przed nimi/w nich ogromne kupska. Z pomocą przyszedł kumpel z uczelni, który poradził wysrać sie do bidetu (?), ale że on korzystał wcześniej to też był niezdatny. I tak latałem z ciężką dupą po wielkim, całym przeszklonym budynku, a na końcu jak już srałem na podłoge to zauważyłem że przechodziła obok delegacja najlepszych lasek ze szkół do których uczęszczałem (włącznie z laską z którą miałem angielski heheh). Było zajebiście. [/quote]
obudziłeś się z kupą w majtach?
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

03-05-2006, 12:49

pewnie zaliczyl syndrom Spuda z trainspotting
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

03-05-2006, 14:38

[quote][i]Wysłane przez paczampkstank[/i]
(...)[/quote]
obudziłeś się z kupą w majtach? [/quote]
Dzisiaj nie. Dzisiaj leżała pod poduszką.

[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
pewnie zaliczyl syndrom Spuda z trainspotting [/quote]
Możesz rozwinąć, bo nie znam ani książki, ani sztuki (Szczuki też), ani filmu?
Awatar użytkownika
Nesh
zaczyna szaleć

03-05-2006, 15:05

A mi się śnił sex z dwudziestoma, 20-o letnimi kobitkami....!! HA ! I kto mnie przebije !?!?!?!?!
'Kirkebranner - er glimrende'

Anno Serpenti 2K6
Evil_woman30
zaczyna szaleć

04-05-2006, 10:25

[quote][i]Wysłane przez Nesh[/i]
A mi się śnił sex z dwudziestoma, 20-o letnimi kobitkami....!! HA ! I kto mnie przebije !?!?!?!?! [/quote]
To chyba marzenia a nie sny....łehehehhehe
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

04-05-2006, 12:34

[quote][i]Wysłane przez Nesh[/i]
A mi się śnił sex z dwudziestoma, 20-o letnimi kobitkami....!! HA ! I kto mnie przebije !?!?!?!?! [/quote]

ktos, komu się będzie śnił sex z 30-ma 30-latkami i ewentualnie 40-ma 40-latkami, no i potem juz raczej nie...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

04-05-2006, 12:37

[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
pewnie zaliczyl syndrom Spuda z trainspotting [/quote]
Możesz rozwinąć, bo nie znam ani książki, ani sztuki (Szczuki też), ani filmu? [/quote]

nie mów o tym głośno i pędź po film do wypożyczalni, jak juz obetrzesz wszystkie łzy ze śmiechu po obejrzeniu możesz napisać podziękowania za rekomendację
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

04-05-2006, 13:32

Mi sie dzisiaj śniło, że se stałem na środku łazienki w kimonie z czarnym pasem i napierdalałem się z jakimiś kolesiami. Potem zawaliła sie podłoga i spadłem do jakiegoś lochu gdzie było pełno drzwi i na każdych drzwiach był tytuł jakiegoś znanego horroru. Wdupiłem się do drzwi z napisem "Friday the 13th" i po wejściu w nie przeniosłem się do obozu w Crystal Lake. Była tam akurat jakaś imprezka no i jak to w filmie było poszedłem z jakąś panną w ustronne miejsce w domowym zaciszu. Ledwo co zaczeliśmy się zajmować sobą nagle ktoś rozjebał drzwi maczetą i bez przywitania wpada Jason do pokoju. Panience odciął głowe a ja zacząłem spierdalać jednak Jason mnie dorwał, wyjebał mnie przez okno i nadziałem się na jakiś stalowy pręt i koniec...

Kurwa szkoda, że tak szybko się to skończyło..mam nadzieje na szybki rewanż:D
PENIS METAL
paczampkstank

04-05-2006, 13:38

[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Mi sie dzisiaj śniło, że se stałem na środku łazienki w kimonie z czarnym pasem i napierdalałem się z jakimiś kolesiami. Potem zawaliła sie podłoga i spadłem do jakiegoś lochu gdzie było pełno drzwi i na każdych drzwiach był tytuł jakiegoś znanego horroru. Wdupiłem się do drzwi z napisem "Friday the 13th" i po wejściu w nie przeniosłem się do obozu w Crystal Lake. Była tam akurat jakaś imprezka no i jak to w filmie było poszedłem z jakąś panną w ustronne miejsce w domowym zaciszu. Ledwo co zaczeliśmy się zajmować sobą nagle ktoś rozjebał drzwi maczetą i bez przywitania wpada Jason do pokoju. [b]Panience odciął głowe a ja zacząłem spierdalać [/b]jednak Jason mnie dorwał, wyjebał mnie przez okno i nadziałem się na jakiś stalowy pręt i koniec...

Kurwa szkoda, że tak szybko się to skończyło..mam nadzieje na szybki rewanż:D [/quote]
zjebałeś... jeżeli Jason wpada do pokoju z maczeta i odcina lasce łeb, ozanacza to, iż pragnie razem z tobą zruchać ową panienke.
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

04-05-2006, 16:34

Mi sie dzisiaj śniło, że byłem z Analripperem na piwie. Siedzieliśmy razem w knajpie przy stoliku po czym przyszedł do nas... Analripper. Nie był to jego brat bliźniak, ani sobowtór, tylko poprostu drugi Analripper. Tak więc egzystujesz już w dwóch postaciach, jeszcze jedna i możesz zacząć robić konkurencje trójcy świętej.

P.S. Analripper to poprostu dla mnie użytkownik Masterfula. Nie podnieca mnie, nie myśle o nim przy masturbacji, nie mam jego zdjęcia w ramce przy łóżku, a to, że mi sie dzisiaj śnił nie ma żadnego znaczenia, poprostu zwykły przypadek.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

04-05-2006, 16:38

Śniło mi się, że ktos założył na masterfulu temat o Suzi Quatro...
Awatar użytkownika
kosteq
zaczyna szaleć

04-05-2006, 17:13

znowu mi się śniły Zombie... oczywiście opanowały świat i ja byłem jednym z niewielu którzy "przeżyli"... idąc za instrukcjami policjanta (ze Świtu Żywych Trupów) żeby pozbyć się żywych trupów strzelałem im w głowe, ale kule nie chciały przerbić się przez czaszkę... koniec snu :)
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
Evil_woman30
zaczyna szaleć

04-05-2006, 17:34

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
Śniło mi się, że ktos założył na masterfulu temat o Suzi Quatro... [/quote]

Ja moge z checia zalozyc ,bo dosc czesto posłuchuje tej pani:D
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

04-05-2006, 20:37

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
Śniło mi się, że ktos założył na masterfulu temat o Suzi Quatro... [/quote]

Pewnie niebawem to nie będzie już sen...
ODPOWIEDZ