No dobrze. Eliza Michalik to wzór dziennikarskiej rzetelności. Dzięki osobom takim jak ona Polska jest lepszym miejscem do życia. Zadowolony?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Z tego co poczytałem w biografii to ona wyszła wcześnie za mąż (bo tak się robi na wsi) i popełniła straszny grzech dla prawicowca bo zamiast dać się bić, znosić fochy jakiegoś kolesia to się po prostu rozwiodła. Może i dlatego prawdziwa prawica dała jej tak popalić i przejrzała na oczy, że w ryj, paciorek i spać to nie jest dobry sposób na życie? Nie wiem, dla kolegi pytam.
A urodę ma takiej klasowej prymuski. Niby wszystko fajnie ale trochę strach.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
- rasowy masterfulowicz
- ozob
- zahartowany metalizator
Przeca ona jest pierdolnięta.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- w mackach Zła
Kilka stron pisania o pseudo gwiazdce Michalik, a tu poważne rzeczy się w Polszy dzieją:
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzen ... y-pis.html
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,3 ... manum.html
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/afera-w ... go/wvws55v
Lewy i Hołownia też podobno mają stamtąd dyplomy. Zawsze mówiłem że te MBA to ściema dla tych co mają hajs
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzen ... y-pis.html
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,3 ... manum.html
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/afera-w ... go/wvws55v
Lewy i Hołownia też podobno mają stamtąd dyplomy. Zawsze mówiłem że te MBA to ściema dla tych co mają hajs

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Hatefire
Co do tego Hołowni, to akurat on się kiedyś przyznał, że nie ma wyższego wykształcenia. Nie udało mu się ukończyć, bo dwa razy próbował wstąpić do zakonu. Żeby nie było nie szydzę z tego. Więc chyba nie mógłby być zaplątany w te lewe dyplomy. Niemniej polska polityka zawsze zaskakuje.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Polecam całość. Z oceną lewicy i wypowiedzi Hołowni zgadzam się w 100%. Zawsze uważałem Millera za inteligentnego gościa. No może poza czasem gdy mu oczy pizdą zarosły i wział Ogórkową na kandydatke na prezydenta xd
KVLT lizania CZASZKI
- Hatefire
Jako lewicowiec mam do Millera ambiwalentne uczucia. Natomiast za bon mot z Zerem dożywotni szacunPan_Kimono pisze: ↑01-03-2024, 10:18Polecam całość. Z oceną lewicy i wypowiedzi Hołowni zgadzam się w 100%. Zawsze uważałem Millera za inteligentnego gościa. No może poza czasem gdy mu oczy pizdą zarosły i wział Ogórkową na kandydatke na prezydenta xd

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
weź... co za kocopoły...mistrzsardu pisze: ↑29-02-2024, 17:53Przy umacniającej się złotówce to naturalna sprawa. Dużo euro i dolarów - mocny złoty= strata. Co tu dziwnego?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
morales, a właściwie perejra. Weź to se złap i rozkmiń dlaczego nie warto gadać zakolakiem
https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,307 ... =BoxOpImg7
A i jak tak bardzo chciał nadziać Elizkę na swój widelec, teraz wrócą stare tematy koło typa, które na zasadzie, wy nas, my was, nie ruszamy, nie były ruszane. Stąd takie a nie inne rozkminy w tokfm. I b.dobrze. Do dna.
A i jak tak bardzo chciał nadziać Elizkę na swój widelec, teraz wrócą stare tematy koło typa, które na zasadzie, wy nas, my was, nie ruszamy, nie były ruszane. Stąd takie a nie inne rozkminy w tokfm. I b.dobrze. Do dna.
Poro
- Hatefire
Ty jednak masz problemy poznawcze. Naprawdę nie znajdziesz, na tym Forume drugiej osoby, która tak jak ja by konsekwentnie jechała po Zakolaku. Nie jesteś po prostu w stanie pojąć, że jak akurat Stanowski ma kosę z Elizką, to ktoś inny może ją krytykować, bo jest za co, a nie dlatego, że naczytał się jego twittera. Oczywiście wiem skąd ci się to bierze. Po prostu w twoim postrzeganiu jak ktoś wspiera opcję polityczną, która ci się podoba, to zyskuje amulet +2137 do obrony przed krytykąAscetic pisze: ↑01-03-2024, 11:35morales, a właściwie perejra. Weź to se złap i rozkmiń dlaczego nie warto gadać zakolakiem

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Masz mowic dobrze o pani elizie bo ona krytykuje pis, w przeciwnym wypadku jestes stanowski, braun i bosak.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
morales. Dobrze, że wiesz lepiej, kto jakie ma intencje xD Zawsze mi wyglądałeś na tego co wszystko wie najlepiej. Tyle, że ja nie o tym. Po prostu szykuje grunt. Przyda sie na przyszłość. Tu Miller, tam gadanie zakolakiem, zaraz przepisywanie twittow hejtujących Pana Romana Giertycha. Takie samo -lenie dzisiaj jak biejat z rana po telewizjach. A, że piecze dupsko, że sie udowodniło jaka to konsekwencja w powielaniu prawackiej retoryki w ustach lewaka, to już nie mój problemHatefire pisze: ↑01-03-2024, 11:47Ty jednak masz problemy poznawcze. Naprawdę nie znajdziesz, na tym Forume drugiej osoby, która tak jak ja by konsekwentnie jechała po Zakolaku. Nie jesteś po prostu w stanie pojąć, że jak akurat Stanowski ma kosę z Elizką, to ktoś inny może ją krytykować, bo jest za co, a nie dlatego, że naczytał się jego twittera. Oczywiście wiem skąd ci się to bierze. Po prostu w twoim postrzeganiu jak ktoś wspiera opcję polityczną, która ci się podoba, to zyskuje amulet +2137 do obrony przed krytykąAscetic pisze: ↑01-03-2024, 11:35morales, a właściwie perejra. Weź to se złap i rozkmiń dlaczego nie warto gadać zakolakiem
A i jak tak bardzo chciał nadziać Elizkę na swój widelec, teraz wrócą stare tematy koło typa, które na zasadzie, wy nas, my was, nie ruszamy, nie były ruszane. Stąd takie a nie inne rozkminy w tokfm. I b.dobrze. Do dna.![]()
Ostatnio zmieniony 01-03-2024, 12:00 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
Przecież i tak będzie gadał jak konsekwentny lewak przepisując hejt twitty oraz gadający zakolakiem. Nic tutaj nie zmieni gadanie randoma z internetu. Tak jak nic nie zmieni, że będziesz za nim latał jak jego mamusia xDŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-03-2024, 11:51Masz mowic dobrze o pani elizie bo ona krytykuje pis, w przeciwnym wypadku jestes stanowski, braun i bosak.
Wracając do meritum sprawy. Zakolak realizuje jak widać to co przejmie później telewizja Puls. Ci konsekwentni podłapują temat. Tak to póki co działa. To klu sprawy.
Poro
-
nie kumam jednej sprawy panowie - od kiedy to przeszkadza wam, że ktoś umoczony (w tym przypadku ta Michalik, której szczerze mówiąc za bardzo nie kojarzę, kto ona i w co umoczona) uderza w innych umoczonych? Przecież tacy nawróceni są po obu stronach barykady. No i od kiedy to problem, że np Giertych faszysta (chociaż dla mnie to nie był nigdy żaden faszysta tylko katolicki narodowiec) ściga/chce scigac skorumpowane szuje ? Przecież nikt mu za to nie stawia pomników, ani nie wynosi na piedestały. Mi to bardziej wygląda na takie prymitywne odwracanie uwagi od głównego problemu, takie kurwa dla prawdziwego polaczka z chłopskim rozumkiem - a chuj z tym ziobrą ( i okradaniem funduszu na rzecz pomocy ofiarom) bo przecież Michalik czy inny Giertych. Litości kurwa, bo za chuja nie ma w tym ani żadnej logiki ani konsekwencji (no może oprocz tej odwracania uwagi) , jeśli ważniejsza jest dla was jakaś baba z internetu niż korupcja polityczna i niszczenie instytucji państwowych.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
Zapewne to ta „konsekwencja” o której tutaj tyle się pojawia. Do września jebac PiS, teraz to już a…. może już nie …. bo … jestem podatny na to co nie jestem w stanie przeanalizować i jak pożyteczny idiota, podaje dalej.
Może to też, to kwestia dobrych lewicowych serduszek, co czują, że się krzywda dzieje i dziać będzie pisowskim i konfiarskim kurwom. Taka wrażliwość wrażliwców forumowych.
Kwestie utylitaryzmu pominę, ile można kopać już i tak leżących.
Może to też, to kwestia dobrych lewicowych serduszek, co czują, że się krzywda dzieje i dziać będzie pisowskim i konfiarskim kurwom. Taka wrażliwość wrażliwców forumowych.
Kwestie utylitaryzmu pominę, ile można kopać już i tak leżących.
Poro
-
Szkoda tylko, że te dobre lewicowe serduszka to taka sama srako-sciema jak prawicowy patriota. Może dlatego, te dwie strony tak się kochaja-nienawidzic bo dokładnie w ten sam sposób działają - wpływając na głupotę emocjonalna odbiorcy, a nie na realizm i logikę.
Seein' me is def not repeated or done twice
- uglak
Nie no tak to nie działa - Ty wrzuciłeś zmanipulowane dane z dupy, więc to Ty masz teraz szansę je poprawić albo się wycofać, żeby nie wyjść na Pacjentatrup pisze: ↑29-02-2024, 17:41Dobra... biorę patyk i sprawdzam ile gówna w gównie....
albo nie. Szkoda czasu.
Podaj mi ILU ROLNIKÓW, a nie mieszkańców wsi, protestowało przeciwko:
- reformie sądownictwa
- zamykaniu szpitali
ILU szło szło w celu wsparcia:
- reformie szkolnej
- lekarzy
- nauczycieli
???
- prawników
Ilu jest mieszkańców wsi na wsi a ilu rolników?
Czy mieszkaniec wsi identyfikujący się jako rolnik jest rolnikiem?

Guilty of being right
- Ascetic
Nie chciałem tego głośno mówić, jeszcze by się nam dziewuszki forumowe obraziły. Dziewiszcza wręcz. Emocje takie, że latają i bronią spraw nie do obrony. Zamiast skupić się na głównych sprawach, np. na tym po co to zasłona dymna, dlaczego zmienia się bieg tematu, co z tym ziobrą np.
Poro