Tak 1 do 1? Nawet zakładając, że przyjmuję tę argumentację, a co oczywiste, jej nie przyjmuję. to jesteś na tyle konsekwentny, że mówisz, jak nie stanowskim w przypadku Elizy, a w przypadku Giertycha, jakimś kombo pisowskokonfiarskim. Imponująca konsekwencja w poglądach lewicowych. Nie powiem. Przynajmniej tyle dobrze, że nie polemizujesz z faktem, że słowo w słowo powielasz retorykę mającą, zdyskredytować Giertycha, tak jak to robią prawaki. Te same zwroty, te same argumenty. I to wszystko z powodów, których się wypierasz. Dziwne.Hatefire pisze: ↑29-02-2024, 15:01Wyjaśnię na przykładach. Istnieje całkiem spore grono osób, które twierdzi, że Kacper Tobiasz, to chujowy bramkarz. I niekoniecznie wynika, to z faktu, że łykają brednie podsuwane przez kibiców Lecha Poznań. Może po prostu widzieli mecz z Molde. Podobnie z Giertychem. Całkiem sporo osób uważa go za faszola, bo na przykład pamiętają jakie organizacje zakładał, jakie poglądy wyrażał, jakie tezy zawarł w książkach, które napisał. Tak, że ten....Ascetic pisze: ↑29-02-2024, 14:50Tak samo bym sprawę obrócił i się pośmiał, a nawet uderzył w tony paranoi. Za cienki jesteś na trollowanie w internecie, to prawda, te ale skąd takie same "argumenty" jak w tych wpisach, których trochę jest po internetach. Łykasz tak na małpę, te konfiarskie, może pisowskie brednie? morales, jak to tam jest z Tobą? Bo Ty to podobno taki konsekwentny lewicowo jesteś xD Beton komunistyczne wręcz.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Poro
- Ascetic
Przecież plagiatowała, więc nie mogła. Co nie? Nawet jakby miała takowe, też byś podejmował kwestie, że plagiatowała. Bo i po co ta gadka o plagiatach? Dla czytających, wyjaśnię. Żeby ją zdyskredytować, żeby zrobić ruch wyprzedzający, bo przecież, nie wiadomo co tam ma do pokazania, czym mogła by pomachać przed oczami. Typowe metody hejterów, panie morales. Ja bym dodał, że jej daje z japy, bo nikt nie lubi ludzi którym daje z japy. Można też napisać koment w internecie (takowy czytałem) jakim jest klientem restauracji, że buractwo itd. To też działa. Nikt nie lubi takich, którzy nie szanują innych. No chyba tylko stanowski lubi i jemu podobni.
Poro
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
No widzisz różnica między mną a Elizą jest taka, że nie napisałbym, że jej wali z japy. Nie miałem okazji jej spotkać osobiście, nie znam też wiarygodnych relacji innych osób pozwalających mi wyciągać wnioski na temat świeżości jej oddechu. Natomiast, to co kiedyś pisała pod swoim nazwiskiem i sprawa plagiatu są znane i weryfikowalne jak się umie obsługiwać google'a.Ascetic pisze: ↑29-02-2024, 15:09Przecież plagiatowała, więc nie mogła. Co nie? Nawet jakby miała takowe, też byś podejmował kwestie, że plagiatowała. Bo i po co ta gadka o plagiatach? Dla czytających, wyjaśnię. Żeby ją zdyskredytować, żeby zrobić ruch wyprzedzający, bo przecież, nie wiadomo co tam ma do pokazania, czym mogła by pomachać przed oczami. Typowe metody hejterów, panie morales. Ja bym dodał, że jej daje z japy, bo nikt nie lubi ludzi którym daje z japy. Można też napisać koment w internecie (takowy czytałem) jakim jest klientem restauracji, że buractwo itd. To też działa. Nikt nie lubi takich, którzy nie szanują innych. No chyba tylko stanowski lubi i jemu podobni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
To, że do trollowania masz kiepską inteligencje emocjonalną, nie oznacza, że musisz udawać, że nie wiesz o czym rozmawiamy.Hatefire pisze: ↑29-02-2024, 15:21No widzisz różnica między mną a Elizą jest taka, że nie napisałbym, że jej wali z japy. Nie miałem okazji jej spotkać osobiście, nie znam też wiarygodnych relacji innych osób pozwalających mi wyciągać wnioski na temat świeżości jej oddechu. Natomiast, to co kiedyś pisała pod swoim nazwiskiem i sprawa plagiatu są znane i weryfikowalne jak się umie obsługiwać google'a.Ascetic pisze: ↑29-02-2024, 15:09Przecież plagiatowała, więc nie mogła. Co nie? Nawet jakby miała takowe, też byś podejmował kwestie, że plagiatowała. Bo i po co ta gadka o plagiatach? Dla czytających, wyjaśnię. Żeby ją zdyskredytować, żeby zrobić ruch wyprzedzający, bo przecież, nie wiadomo co tam ma do pokazania, czym mogła by pomachać przed oczami. Typowe metody hejterów, panie morales. Ja bym dodał, że jej daje z japy, bo nikt nie lubi ludzi którym daje z japy. Można też napisać koment w internecie (takowy czytałem) jakim jest klientem restauracji, że buractwo itd. To też działa. Nikt nie lubi takich, którzy nie szanują innych. No chyba tylko stanowski lubi i jemu podobni.
Nikt tutaj nie kwestionuje kwestii plagiatów, choć tutaj tez można by było na moment się zatrzymać, ale mowa jest o celowości jej zdyskredytowania poprzez te wrzuty bez związku. Ten co się przylepił do Ciebie „wrzucał coś o strzelaniach bab na pasach”. Tak to działa. Wyciągasz tyle ile masz, kontekstowo coś się dolepi a jakby miała papiery, że to tylko polip na języku, bez przerzutów, to wyciągasz, że oszustka. U innego, że pijak, albo przemocowiec. Prościej nie potrafię. Przecież wiesz o czym gadka.
Tak, klu sprawy jest co się dzieje z ziobrem, to, że jak Eliza spekuluje, niech pokaże dowody, jak pomawia, ziober powinien pójść z nią do sądu (pozostałe tutaj zabawy prawaków z lewakami to zwykle moralesowanie). Poszedł do tego sądu, drogę przecie zna?
Ostatnio zmieniony 29-02-2024, 15:35 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Hatefire
Dziękuję. Miło jest przeczytać komplement na swój temat.
Uwierz mi, nie udaję xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Przecież wiem, że nie trollujesz, a że robisz sobie ze mnie jaja, uważając, że nie wiesz o co biega, to inna sprawa 
Poro
- Hatefire
Jak napiszę, że Ascetic jest kibicem Ruchu Chorzów (to obelga jak co, gorzej by mogło być najwyżej jakbym nazwał cię pedofilem) i nie pójdziesz z tym do sądu, bo nie będzie ci się chciało, będzie ci szkoda czasu itp., to znaczy, że kibicujesz Niebieskim? Tu nie ma wynikania.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Daj spokój. Poszedł test. Kobieta aż tak wyrywna nie jest. Sprawa wróci, pewnie już nie za pośrednictwem pani dziennikarz. A Ziobro za pośrednictwem pełnomocników w kraju by się za nią zabrał, tyle, że to tylko podbiłby temat, wymagałoby podania ciekawskim co się z nim dzieje w rzeczywistości. Wiec siedzi cicho. A przy okazji uaktywnili się ci co palą glupa, w tym ci co robią na środowisko solidaruchów. Plus boty, płatne trolle. Jak to po internetach. Proste.Hatefire pisze: ↑29-02-2024, 15:34Jak napiszę, że Ascetic jest kibicem Ruchu Chorzów (to obelga jak co, gorzej by mogło być najwyżej jakbym nazwał cię pedofilem) i nie pójdziesz z tym do sądu, bo nie będzie ci się chciało, będzie ci szkoda czasu itp., to znaczy, że kibicujesz Niebieskim? Tu nie ma wynikania.
Poro
- trup
Najważniejsze, że Eliza Michalik straszna jest.
Co tam ziobro i jego mafia oraz rozpierdol jaki zrobił....
------------------------------------------
Tymczasem profesor Glapiński zrobił drobny deficyt... minus 21 000 000 000 pln (miliardów). Kylian eNBaPe...

Co tam ziobro i jego mafia oraz rozpierdol jaki zrobił....
------------------------------------------
Tymczasem profesor Glapiński zrobił drobny deficyt... minus 21 000 000 000 pln (miliardów). Kylian eNBaPe...

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
No zajebista logika, tylko jakby jedno nie wynika z drugiego. Jeśli ktoś jest chujem, to nie znaczy że osoba go krytykująca z automatu jest w porządku. Czasem mam wrażenie, że jakby Trynkiewicz skrytykował Kaczyńskiego, to u SilnychRazem, dostałby aplauz. I nie, nie porównuję Elizy do Trynkiewicza. To przykład z użyciem hiperboli. Zasadniczo nie powinien tłumaczyć, ale patrząc, po waszym rozumowaniu mógłbym usłyszeć, że lewactwo twierdzi że Eliza gwałciła dzieci xD
Ostatnio zmieniony 29-02-2024, 17:29 przez Hatefire, łącznie zmieniany 2 razy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup

- trup
To przestań używać hiperboli a zacznij mózgu. Będzie korzystniej.Hatefire pisze: ↑29-02-2024, 17:29No zajebista logika, tylko jakby jedno nie wynika z drugiego. Jeśli ktoś jest chujem, to nie znaczy że osoba go krytykująca z automatu jest w porządku. Czasem mam wrażenie, że jakby Trynkiewicz skrytykował Kaczyńskiego, to u SilnychRazem, dostał by aplauz. I nie, nie porównuję Elizy do Trynkiewicza. To przykład z użyciem hiperboli. Zasadniczo nie powinien tłumaczyć, ale patrząc, po waszym rozumowaniu mógłbym usłyszeć, że lewactwo twierdzi że Eliza gwałciła dzieci xD
- uglak
Nie masz może danych ile rolników głosowało na PiS? Bo to powyżej to akurat może być zupełnie fałszywa zależność - mniej niż 1/4 mieszkańców wsi żyje z rolnictwa, więc z tych procentów to, czysto teoretycznie, mogli nawet wszyscy głosować na PO.
Guilty of being right
- trup
Dobra... biorę patyk i sprawdzam ile gówna w gównie....
albo nie. Szkoda czasu.
Podaj mi ILU ROLNIKÓW, a nie mieszkańców wsi, protestowało przeciwko:
Ilu jest mieszkańców wsi na wsi a ilu rolników?
Czy mieszkaniec wsi identyfikujący się jako rolnik jest rolnikiem?
albo nie. Szkoda czasu.
Podaj mi ILU ROLNIKÓW, a nie mieszkańców wsi, protestowało przeciwko:
- reformie sądownictwa
- zamykaniu szpitali
- reformie szkolnej
- lekarzy
- nauczycieli
- prawników
Ilu jest mieszkańców wsi na wsi a ilu rolników?
Czy mieszkaniec wsi identyfikujący się jako rolnik jest rolnikiem?
- Hatefire
Akurat moja matka jest nauczycielką. Nie wiem jak rolnicy, ale prawnicy i lekarze średnio się solidaryzowali jak PiS gnoił nauczycieli. Oczywiście to głębszy problem społeczny, ten brak solidarności, no ale to inny temat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Na marginesie dobrze by było jakby na przykład środowisko prawnicze powzięło refleksję, dlaczego jak PiS rozmontowywał wymiar sprawiedliwości społeczeństwo jakoś niezbyt protestowało i zasadniczo nawet przyklaskiwało. No ale raczej nie ma co na to liczyć. Zdziwienie przyjdzie jak do władzy dorwą się ludzie przy których Kaczyński, to sympatyczny starszy pan.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Przy umacniającej się złotówce to naturalna sprawa. Dużo euro i dolarów - mocny złoty= strata. Co tu dziwnego?
Celem życia nie jest przeżycie.
- Ascetic
Czytam i nie dowierzam. Sam ze sobą prowadzi dywagacje, coby było gdyby Trynkiewicz był zwolennikiem KO? Dopowiada sobie też barwne historie z tym potencjalnie związane? Dobrze tam się jednak odkleiło. A wystarczy przyznać, że się dało zmanipulować i powiela się prawacką retorykę, odsuwając na bok, główną kwestie, - co z tym ziobrem się dzieje -? Ekhhh, to pewnie ta lewa konsekwencja w działaniu, do upadłego brnąć w śmieszność. Oj molares, molares …trup pisze: ↑29-02-2024, 17:30To przestań używać hiperboli a zacznij mózgu. Będzie korzystniej.Hatefire pisze: ↑29-02-2024, 17:29No zajebista logika, tylko jakby jedno nie wynika z drugiego. Jeśli ktoś jest chujem, to nie znaczy że osoba go krytykująca z automatu jest w porządku. Czasem mam wrażenie, że jakby Trynkiewicz skrytykował Kaczyńskiego, to u SilnychRazem, dostał by aplauz. I nie, nie porównuję Elizy do Trynkiewicza. To przykład z użyciem hiperboli. Zasadniczo nie powinien tłumaczyć, ale patrząc, po waszym rozumowaniu mógłbym usłyszeć, że lewactwo twierdzi że Eliza gwałciła dzieci xD
Co te lexROD robi z działkowcami to ja nie wiem. Od tej bojaźni, że zabiorą mu herrTuski szklarnie z marychą, beda powielana hejty wobec pani Elizy, przepisywane troll twitty dotyczące Giertycha. Tylko czekać aż wjadą teksty ze spotkań braunowej Korony. Istne szaleństwo.
Poro
- Hatefire
Do teraz zostałem fanem Stanowskiego, prawicowym hejterem, zaraz będę wyborcą Brauna, a dzień jeszcze trwa. I wszystko z powodu braku entuzjazmu wobec pewnej pracownicy medialnej xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Też mnie to martwi
Poro