No teraz to mi dosrałeś, w pięty mi poszło

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
No teraz to mi dosrałeś, w pięty mi poszło
Samo sie nic nie robi, to ty piszesz o nim ciagle i bronisz jak lwica Unga swoje mlode, ze tylko smiac sie mozna, bo zabawna to fiksacja, zaraz jak baby na wsiach wystawisz jego foto w ramce w oknie.
Moim zdaniem podbijam te smęty o tym jak to wprowadził Bosaka i Winnickiego. Podbijam, wbijając w jego wybitną pracę na rzecz rozprowadzania pisowskiego bagna. Mówisz, że ja inicjuję? No nie. Ale zacznę. Zgodnie z życzeniem, żebyś mógł zweryfikować jak wygląda to "ciągłe pisanie o nim" (tym bardziej, że każdy powód jest dobry do tego. Jak sobie Sebuś tego jeszcze życzy, to podwójnie chętka na to wzrasta) . Twoje życzenie staje się moim rozkazem . Będzie pan zadowolony, trzeba było tak od razu, a nie jakieś tam przyczajki i zaczepki.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-02-2024, 13:41Samo sie nic nie robi, to ty piszesz o nim ciagle i bronisz jak lwica Unga swoje mlode, ze tylko smiac sie mozna.
Spoko. Jak przy ciśnieniu nie potrafisz, nie nawiązywać do homoseksualizmu, polecam specjalistę, że się zrewanżuję (jako to w rewanżu, drugi, nie pierwszy, żeby nie było, że zainicjowałem). Od trzymania ciśnienia, specjalistę. To tak na początek.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-02-2024, 13:53Dzieki, rozumiem ze potrzebujesz jakiegos wyjasnienia dla swoich giertychowych fantazji, ale nie wciągaj mnie w swoje zainteresowania, mam inne hobby.
Uj z zioberem.
Nie wiem. Eliza jak pisała też takiej wiedzy nie miała i tyle. To jest clue problemu. No chyba, że pokażesz mi kwity zebrane w toku śledztwa dziennikarskiego, na które się powołała.
A, to teraz już klu? xk-waD oj morales, morales ...
Gościu niedzielny. Masz coś wspólnego z tym troll kontem? Retoryka normalnie jakbym Ciebie od miesięcy tutaj czytał.
No gdyby przedstawiła legitne kwity, to w ogóle bym tematu nie podejmował. Natomiast napisała to pracownica medialna (dziennikarka nie przejdzie mi w tym wypadku przez klawiaturę), która w czasie kariery popisała się uprawianiem plagiatów i nagłym piwotem z osoby szczującej na osoby homoseksualne, w klimatach pogromowych, na publicystkę mediów liberalnych. Wybacz, że w świetle publikacji nie popartych dowodami śmiałem przedstawić okoliczności pozwalające ocenić jej wiarygodność. I to niezależnie od tego jak oceniam Ziobrę. Ja wiem, że dla ciebie niemożliwym jest oddzielenie afiliacji politycznej, od analizy treści pojawiających się w mediach.
Można jeszcze z rebusami? Specjalnie dla Romka wybrałem kolor zgodny z paletą RGB!Hatefire pisze: ↑29-02-2024, 12:54Faktycznie zgadza się z pkt 3. Tu Giertych górujący nad Rysami xDAscetic pisze: ↑29-02-2024, 12:33Oh te złośliwostki xD
Dobra. Jak się nie ma do czego dojebać, to tak właśnie bywa, jak małe dzieci od słówek. Skorzystam z okazji i zrobię kolejny kącik edukacyjny.
https://sjp.pwn.pl/slowniki/królować.html
![]()
Hatefire pisze: ↑29-02-2024, 14:34No gdyby przedstawiła legitne kwity, to w ogóle bym tematu nie podejmował. Natomiast napisała to pracownica medialna (dziennikarka nie przejdzie mi w tym wypadku przez klawiaturę), która w czasie kariery popisała się uprawianiem plagiatów i nagłym piwotem z osoby szczującej na osoby homoseksualne, w klimatach pogromowych, na publicystkę mediów liberalnych. Wybacz, że w świetle publikacji nie popartych dowodami śmiałem przedstawić okoliczności pozwalające ocenić jej wiarygodność. I to niezależnie od tego jak oceniam Ziobrę. Ja wiem, że dla ciebie niemożliwym jest oddzielenie afiliacji politycznej, od analizy treści pojawiających się w mediach.
Na marginesie te wyjazdy z Stanowskim itp. są po prostu śmieszne. Nie żebym się przejmował. Natomiast mam tu jakiś Forume Credit, w sensie czy komuś się podobają czy nie moje poglądy, to użytkownicy wiedzą po prostu jakie są, zwłaszcza, że są konsekwentne. No nikt ci nie uwierzy, że zapałałem miłością do Zakolaka![]()
Bardzo imponujące:DDAscetic pisze: ↑29-02-2024, 14:02Spoko. Jak przy ciśnieniu nie potrafisz, nie nawiązywać do homoseksualizmu, polecam specjalistę, że się zrewanżuję (jako to w rewanżu, drugi, nie pierwszy, żeby nie było, że zainicjowałem). Od trzymania ciśnienia, specjalistę. To tak na początek.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-02-2024, 13:53Dzieki, rozumiem ze potrzebujesz jakiegos wyjasnienia dla swoich giertychowych fantazji, ale nie wciągaj mnie w swoje zainteresowania, mam inne hobby.
Tera
Paczaj:
G
I
E
R
T
Y
C
H
Test. Zakończony.
No właśnie NIE TO jest CLUE. Clue jest to czy ziobro:
Wyjaśnię na przykładach. Istnieje całkiem spore grono osób, które twierdzi, że Kacper Tobiasz, to chujowy bramkarz. I niekoniecznie wynika, to z faktu, że łykają brednie podsuwane przez kibiców Lecha Poznań. Może po prostu widzieli mecz z Molde. Podobnie z Giertychem. Całkiem sporo osób uważa go za faszola, bo na przykład pamiętają jakie organizacje zakładał, jakie poglądy wyrażał, jakie tezy zawarł w książkach, które napisał. Tak, że ten....Ascetic pisze: ↑29-02-2024, 14:50Tak samo bym sprawę obrócił i się pośmiał, a nawet uderzył w tony paranoi. Za cienki jesteś na trollowanie w internecie, to prawda, te ale skąd takie same "argumenty" jak w tych wpisach, których trochę jest po internetach. Łykasz tak na małpę, te konfiarskie, może pisowskie brednie? morales, jak to tam jest z Tobą? Bo Ty to podobno taki konsekwentny lewicowo jesteś xD Beton komunistyczne wręcz.
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-02-2024, 15:00Bardzo imponujące:DDAscetic pisze: ↑29-02-2024, 14:02Spoko. Jak przy ciśnieniu nie potrafisz, nie nawiązywać do homoseksualizmu, polecam specjalistę, że się zrewanżuję (jako to w rewanżu, drugi, nie pierwszy, żeby nie było, że zainicjowałem). Od trzymania ciśnienia, specjalistę. To tak na początek.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-02-2024, 13:53Dzieki, rozumiem ze potrzebujesz jakiegos wyjasnienia dla swoich giertychowych fantazji, ale nie wciągaj mnie w swoje zainteresowania, mam inne hobby.
Tera
Paczaj:
G
I
E
R
T
Y
C
H
Test. Zakończony.
A Eliza Michalik przedstawiła wiarygodne dowody, zebrane w toku śledztwa dziennikarskiego uwiarygadniające tezę, którą wygłosiła? Czy po prostu napisała, co uważa?