III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Pukajacy Bob
zaczyna szaleć

Re: III Wojna Światowa

20-04-2022, 19:53

któren pierwszy z onucowcy wkleja sobie w awatar?

Obrazek
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
olgims
weteran forumowych bitew

20-04-2022, 19:59

Pukajacy Bob pisze:
20-04-2022, 19:53
któren pierwszy z onucowcy wkleja sobie w awatar?

Obrazek
dla mariusza jak znalazl :)
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

20-04-2022, 20:00

olgims pisze:
20-04-2022, 18:43
Mariusz Wędliniarz pisze:
20-04-2022, 17:51
olgims pisze:
20-04-2022, 17:26

wez mnie juz nie nudz tymi czerstwymi tekstami komuszy dziadku :) wracaj do swojego pgru wysuszyc onuce bo ci sie cale z nerwow zapocily :)
umiesz ty w ogole cos innego napisac niz te farmazony, ktore tu produkujesz, raczej nie, bo jestes taki komuszkowy, czerwony stary zapierdzialy dziadek, pizdeusz homo sovieticus :) i klepiesz tej pepeszy byle co byle jak. zero jakosci, chociaz nad iloscia bys dla rownowagi popracowal :) ile razy jeszcze ze strachu obsrasz tutaj swoje onuce? juz sie nie moge doczekac kolejnych histerii stary komuszku :)
Zaczęło się od tego, że zacząłeś mnie zaczepiać nie wiadomo po co w innym temacie. Później w tym temacie zacząłeś pisać, że ja opisuje Ukraińców jako "pierwotne zło i kanibali". Później zacząłeś się kłócić z fanatykiem, że chciałbyś poznać "ciepłe wnętrze jego dupska" a i mi zacząłeś tu proponować jakieś wspólne gang-bangi i czy "nie popuścił bym ci szpary".
Otóż odpowiadam ci raz na zawsze. Nie, nie popuścił bym ci szpary. Wyceluj swoim ptakiem w kogo innego.
Ty jesteś zwykły troll i marny prowokator.
ale z ciebie mazgaj. pewnie na ziomkow za komuny tez konfidenciles :) co tam kartki byly za donoszenie czy dolary na zakupy do pewexu :) mariuszku-komuszku stary dziadku widzisz ty jestes zbyt prosty do trolowania, jak twoi onucowi kolesie tutaj :) serio nie musze sie wysilac a ty co chwile wpadasz w histerie :) i podoba mi sie strasznie jak sie tutaj bezowocnie produkujesz. szczerze ci powiem stary partyjniaku, ze bawi mnie oranie takiego komunistycznego smiecia jak ty :) uzewnetrzniaj sie dalej z tym antypolskim przekazem :) nie przestawaj towarzyszu wedliniarz :)
Myślałeś, że się nie wyda? To, że administratorzy czy moderatorzy pousuwali wpisy to zginie w przyrodzie? Najpierw chciałeś się "wiercić w kakao" fanatyka. I lizać mu stopy tego co pamiętam. Później pisałeś czy bym nie chciał ci popuścić szpary. Jesteś skompromitowany. Ptak ci w majtach stoi i masz problem. Jedź na Donbas to se chodź postrzelasz. Ochłoniesz.
Raz się zje, raz się nie zje.
olgims
weteran forumowych bitew

20-04-2022, 20:08

olgims pisze:
20-04-2022, 17:51

Zaczęło się od tego, że zacząłeś mnie zaczepiać nie wiadomo po co w innym temacie. Później w tym temacie zacząłeś pisać, że ja opisuje Ukraińców jako "pierwotne zło i kanibali". Później zacząłeś się kłócić z fanatykiem, że chciałbyś poznać "ciepłe wnętrze jego dupska" a i mi zacząłeś tu proponować jakieś wspólne gang-bangi i czy "nie popuścił bym ci szpary".
Otóż odpowiadam ci raz na zawsze. Nie, nie popuścił bym ci szpary. Wyceluj swoim ptakiem w kogo innego.
Ty jesteś zwykły troll i marny prowokator.
ale z ciebie mazgaj. pewnie na ziomkow za komuny tez konfidenciles :) co tam kartki byly za donoszenie czy dolary na zakupy do pewexu :) mariuszku-komuszku stary dziadku widzisz ty jestes zbyt prosty do trolowania, jak twoi onucowi kolesie tutaj :) serio nie musze sie wysilac a ty co chwile wpadasz w histerie :) i podoba mi sie strasznie jak sie tutaj bezowocnie produkujesz. szczerze ci powiem stary partyjniaku, ze bawi mnie oranie takiego komunistycznego smiecia jak ty :) uzewnetrzniaj sie dalej z tym antypolskim przekazem :) nie przestawaj towarzyszu wedliniarz :)
Myślałeś, że się nie wyda? To, że administratorzy czy moderatorzy pousuwali wpisy to zginie w przyrodzie? Najpierw chciałeś się "wiercić w kakao" fanatyka. I lizać mu stopy tego co pamiętam. Później pisałeś czy bym nie chciał ci popuścić szpary. Jesteś skompromitowany. Ptak ci w majtach stoi i masz problem. Jedź na Donbas to se chodź postrzelasz. Ochłoniesz.
dziadku z prlu, musisz sie znacznie bardziej postarac. znacznie bardziej. wysli sie. tylko uwazaj, zeby ci sowiecki krecie z wysilku prostata nie pekla :) dawaj starcze, uzyj w koncu resztek komorek mozgowych, ktore ci pozostaly, wiem, ze bedziesz musial ich funkcje przekierowac z pierdzenia ustami, ale dasz rade! mariusz stary komunistyczny konfidencie, wyslij sie bardziej! :)
ale nie ty nie potrafisz, bo masz stary, stetryczaly zlasowany czerep i zbyt maly zasob slow, zeby w ogole ze mna konwersowac :) mariusz mam dla ciebie propozycje, zamiast sie tutaj kompromitowac i osmieszac, bo chyba nawet taki nieinteligentny komunistyczny konfident jak ty, widzi, ze jest tu kompletnym i calkowitym posmiewiskiem, przeczytaj ksiazke. wprawdzie madrzejszy juz od tego nie bedziesz, ale moze zwiekszysz swoj ubogi zasob slownictwa :) tylko czytaj po polsku, bo tutaj tez sie cyrylica nie pisze :)
a teraz zezwalam ci sie oddalic do swojej osranej budy, z ktorej wypelzles. i nie wracaj, jesli nie vedziesz mial czegos senswonego do powiedzenia, bo znowu bede cie musial skarcic, podczlowieku z gowna :)
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

20-04-2022, 20:18

:D :D :D
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

20-04-2022, 21:25

olgims pisze:
20-04-2022, 20:08
olgims pisze:

dziadku z prlu, musisz sie znacznie bardziej postarac. znacznie bardziej. wysli sie. tylko uwazaj, zeby ci sowiecki krecie z wysilku prostata nie pekla :) dawaj starcze, uzyj w koncu resztek komorek mozgowych, ktore ci pozostaly, wiem, ze bedziesz musial ich funkcje przekierowac z pierdzenia ustami, ale dasz rade! mariusz stary komunistyczny konfidencie, wyslij sie bardziej! :)
ale nie ty nie potrafisz, bo masz stary, stetryczaly zlasowany czerep i zbyt maly zasob slow, zeby w ogole ze mna konwersowac :) mariusz mam dla ciebie propozycje, zamiast sie tutaj kompromitowac i osmieszac, bo chyba nawet taki nieinteligentny komunistyczny konfident jak ty, widzi, ze jest tu kompletnym i calkowitym posmiewiskiem, przeczytaj ksiazke. wprawdzie madrzejszy juz od tego nie bedziesz, ale moze zwiekszysz swoj ubogi zasob slownictwa :) tylko czytaj po polsku, bo tutaj tez sie cyrylica nie pisze :)
a teraz zezwalam ci sie oddalic do swojej osranej budy, z ktorej wypelzles. i nie wracaj, jesli nie vedziesz mial czegos senswonego do powiedzenia, bo znowu bede cie musial skarcic, podczlowieku z gowna :)
I nie dam ci maila. Nie pisz do mnie na priva. Nie jestem twoim "pierożkiem". Uspokój się i pisz na temat wojny.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

20-04-2022, 21:30

Ale jakiej wojny? Niedawno pisałeś, że nie ma wojny, tylko specjalna operacja wojskowa.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

20-04-2022, 21:40

dzik pisze:
Ale jakiej wojny? Niedawno pisałeś, że nie ma wojny, tylko specjalna operacja wojskowa.
Nie przypominam sobie żebym tak pisał. Oficjalnie w Rosji mówią że to operacja. Ale jak zwał tak zwał. Giną ludzie. Mogę pisać tak i tak.
olgims
weteran forumowych bitew

20-04-2022, 21:57

20-04-2022, 21:40
dzik pisze:
Nie przypominam sobie żebym tak pisał. Oficjalnie w Rosji mówią że to operacja. Ale jak zwał tak zwał. Giną ludzie. Mogę pisać tak i tak.
do budy :) po co sie tu szlajasz i stekasz dziadku? znowu chcesz dostac kopa w ten paskudny zaklamany zd-radziecki ryj? :)
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

21-04-2022, 00:06

Obrazek

Rodziny zabitych w Ukrainie bojowników z Czeczenii otrzymały od władz republiki... worek ziemniaków, cebuli i butelkę oleju
https://www.o2.pl/informacje/tyle-warte ... 045991424a
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

21-04-2022, 00:11

uglak pisze:
21-04-2022, 00:06
Obrazek

Rodziny zabitych w Ukrainie bojowników z Czeczenii otrzymały od władz republiki... worek ziemniaków, cebuli i butelkę oleju
https://www.o2.pl/informacje/tyle-warte ... 045991424a
Dobry gest. Tam się im pewnie nie przelewa. Rodzina się na pewno ucieszy.
Awatar użytkownika
Medard

21-04-2022, 00:46

Od początku wojny obserwuję sytuację w Chersoniu, kiedyś to miasto mi się podobało, właściwie to jedyne na południu UKR, które odwiedziłem w drodze na Krym.
I mamy trochę wieści z ostatnich dni.
To już druga głośna akcja z poczęstowaniem ołowiem lokalnego sympatyka RUS, wcześniej zginał typ, który chciał tworzyć prorosyjskie władze:

Lotnisko Czarnobajewka pod Chersoniem zostało po raz 17-ty ostrzelane przez Ukraińców. Teraz miały tam stacjonować 2 śmigłowce i 9 ciężarówek. W najsłynniejszej akcji na lotnisku zginął RUS generał, dowódca 8 Gwardyjskiej Armii Ogólnowojskowej, a być może w innej zasadzce poległ tam kilka dni temu również jego zastępca.

Ukraińska jednostka wyszła z okrążenia we wsi #Oleksandirvka w obwodzie #Kherson
Die Welt ist meine Vorstellung.
bartwa

21-04-2022, 10:59

puting mówi że odwołuje atak na hutę stali:

Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-04-2022, 11:02

bartwa pisze:

Raczej temu skurwysynowi nie należy za bardzo wierzyć.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

21-04-2022, 11:13

bartwa pisze:

Mi się wydaje, że mówi prawdę w tym filmiku. Zobaczymy jak to będzie. Ten Szojgu miał być w stanie krytycznym po zawale, a siedzi normalnie.
Awatar użytkownika
Sybir

21-04-2022, 11:16

Po co szturmować, skoro można spróbować wziąć głodem?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
bartwa

21-04-2022, 11:17

nicram pisze:
21-04-2022, 11:02
bartwa pisze:

Raczej temu skurwysynowi nie należy za bardzo wierzyć.
Się zgadza. "puting mówi" a "puting mówi prawdę" to dwa osobne pojęcia : )
ODPOWIEDZ