III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Re: III Wojna Światowa
któren pierwszy z onucowcy wkleja sobie w awatar?

Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
-
- weteran forumowych bitew
dla mariusza jak znalazl

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Myślałeś, że się nie wyda? To, że administratorzy czy moderatorzy pousuwali wpisy to zginie w przyrodzie? Najpierw chciałeś się "wiercić w kakao" fanatyka. I lizać mu stopy tego co pamiętam. Później pisałeś czy bym nie chciał ci popuścić szpary. Jesteś skompromitowany. Ptak ci w majtach stoi i masz problem. Jedź na Donbas to se chodź postrzelasz. Ochłoniesz.olgims pisze: ↑20-04-2022, 18:43ale z ciebie mazgaj. pewnie na ziomkow za komuny tez konfidencilesMariusz Wędliniarz pisze: ↑20-04-2022, 17:51Zaczęło się od tego, że zacząłeś mnie zaczepiać nie wiadomo po co w innym temacie. Później w tym temacie zacząłeś pisać, że ja opisuje Ukraińców jako "pierwotne zło i kanibali". Później zacząłeś się kłócić z fanatykiem, że chciałbyś poznać "ciepłe wnętrze jego dupska" a i mi zacząłeś tu proponować jakieś wspólne gang-bangi i czy "nie popuścił bym ci szpary".olgims pisze: ↑20-04-2022, 17:26
wez mnie juz nie nudz tymi czerstwymi tekstami komuszy dziadkuwracaj do swojego pgru wysuszyc onuce bo ci sie cale z nerwow zapocily
umiesz ty w ogole cos innego napisac niz te farmazony, ktore tu produkujesz, raczej nie, bo jestes taki komuszkowy, czerwony stary zapierdzialy dziadek, pizdeusz homo sovieticusi klepiesz tej pepeszy byle co byle jak. zero jakosci, chociaz nad iloscia bys dla rownowagi popracowal
ile razy jeszcze ze strachu obsrasz tutaj swoje onuce? juz sie nie moge doczekac kolejnych histerii stary komuszku
![]()
Otóż odpowiadam ci raz na zawsze. Nie, nie popuścił bym ci szpary. Wyceluj swoim ptakiem w kogo innego.
Ty jesteś zwykły troll i marny prowokator.co tam kartki byly za donoszenie czy dolary na zakupy do pewexu
mariuszku-komuszku stary dziadku widzisz ty jestes zbyt prosty do trolowania, jak twoi onucowi kolesie tutaj
serio nie musze sie wysilac a ty co chwile wpadasz w histerie
i podoba mi sie strasznie jak sie tutaj bezowocnie produkujesz. szczerze ci powiem stary partyjniaku, ze bawi mnie oranie takiego komunistycznego smiecia jak ty
uzewnetrzniaj sie dalej z tym antypolskim przekazem
nie przestawaj towarzyszu wedliniarz
![]()
Raz się zje, raz się nie zje.
-
dziadku z prlu, musisz sie znacznie bardziej postarac. znacznie bardziej. wysli sie. tylko uwazaj, zeby ci sowiecki krecie z wysilku prostata nie peklaMariusz Wędliniarz pisze: ↑20-04-2022, 20:00Myślałeś, że się nie wyda? To, że administratorzy czy moderatorzy pousuwali wpisy to zginie w przyrodzie? Najpierw chciałeś się "wiercić w kakao" fanatyka. I lizać mu stopy tego co pamiętam. Później pisałeś czy bym nie chciał ci popuścić szpary. Jesteś skompromitowany. Ptak ci w majtach stoi i masz problem. Jedź na Donbas to se chodź postrzelasz. Ochłoniesz.olgims pisze: ↑20-04-2022, 18:43ale z ciebie mazgaj. pewnie na ziomkow za komuny tez konfidencilesMariusz Wędliniarz pisze: ↑20-04-2022, 17:51
Zaczęło się od tego, że zacząłeś mnie zaczepiać nie wiadomo po co w innym temacie. Później w tym temacie zacząłeś pisać, że ja opisuje Ukraińców jako "pierwotne zło i kanibali". Później zacząłeś się kłócić z fanatykiem, że chciałbyś poznać "ciepłe wnętrze jego dupska" a i mi zacząłeś tu proponować jakieś wspólne gang-bangi i czy "nie popuścił bym ci szpary".
Otóż odpowiadam ci raz na zawsze. Nie, nie popuścił bym ci szpary. Wyceluj swoim ptakiem w kogo innego.
Ty jesteś zwykły troll i marny prowokator.co tam kartki byly za donoszenie czy dolary na zakupy do pewexu
mariuszku-komuszku stary dziadku widzisz ty jestes zbyt prosty do trolowania, jak twoi onucowi kolesie tutaj
i podoba mi sie strasznie jak sie tutaj bezowocnie produkujesz. szczerze ci powiem stary partyjniaku, ze bawi mnie oranie takiego komunistycznego smiecia jak ty
![]()

ale nie ty nie potrafisz, bo masz stary, stetryczaly zlasowany czerep i zbyt maly zasob slow, zeby w ogole ze mna konwersowac

a teraz zezwalam ci sie oddalic do swojej osranej budy, z ktorej wypelzles. i nie wracaj, jesli nie vedziesz mial czegos senswonego do powiedzenia, bo znowu bede cie musial skarcic, podczlowieku z gowna

- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
I nie dam ci maila. Nie pisz do mnie na priva. Nie jestem twoim "pierożkiem". Uspokój się i pisz na temat wojny.olgims pisze: ↑20-04-2022, 20:08dziadku z prlu, musisz sie znacznie bardziej postarac. znacznie bardziej. wysli sie. tylko uwazaj, zeby ci sowiecki krecie z wysilku prostata nie peklaMariusz Wędliniarz pisze: ↑20-04-2022, 20:00Myślałeś, że się nie wyda? To, że administratorzy czy moderatorzy pousuwali wpisy to zginie w przyrodzie? Najpierw chciałeś się "wiercić w kakao" fanatyka. I lizać mu stopy tego co pamiętam. Później pisałeś czy bym nie chciał ci popuścić szpary. Jesteś skompromitowany. Ptak ci w majtach stoi i masz problem. Jedź na Donbas to se chodź postrzelasz. Ochłoniesz.olgims pisze: ↑20-04-2022, 18:43
ale z ciebie mazgaj. pewnie na ziomkow za komuny tez konfidencilesco tam kartki byly za donoszenie czy dolary na zakupy do pewexu
![]()
dawaj starcze, uzyj w koncu resztek komorek mozgowych, ktore ci pozostaly, wiem, ze bedziesz musial ich funkcje przekierowac z pierdzenia ustami, ale dasz rade! mariusz stary komunistyczny konfidencie, wyslij sie bardziej!
![]()
ale nie ty nie potrafisz, bo masz stary, stetryczaly zlasowany czerep i zbyt maly zasob slow, zeby w ogole ze mna konwersowacmariusz mam dla ciebie propozycje, zamiast sie tutaj kompromitowac i osmieszac, bo chyba nawet taki nieinteligentny komunistyczny konfident jak ty, widzi, ze jest tu kompletnym i calkowitym posmiewiskiem, przeczytaj ksiazke. wprawdzie madrzejszy juz od tego nie bedziesz, ale moze zwiekszysz swoj ubogi zasob slownictwa
tylko czytaj po polsku, bo tutaj tez sie cyrylica nie pisze
a teraz zezwalam ci sie oddalic do swojej osranej budy, z ktorej wypelzles. i nie wracaj, jesli nie vedziesz mial czegos senswonego do powiedzenia, bo znowu bede cie musial skarcic, podczlowieku z gowna![]()
- dzik
- zahartowany metalizator
Ale jakiej wojny? Niedawno pisałeś, że nie ma wojny, tylko specjalna operacja wojskowa.
dobry kościół to kościół spalony
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nie przypominam sobie żebym tak pisał. Oficjalnie w Rosji mówią że to operacja. Ale jak zwał tak zwał. Giną ludzie. Mogę pisać tak i tak.
-
do budyMariusz Wędliniarz pisze: ↑20-04-2022, 21:40Nie przypominam sobie żebym tak pisał. Oficjalnie w Rosji mówią że to operacja. Ale jak zwał tak zwał. Giną ludzie. Mogę pisać tak i tak.

- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Rodziny zabitych w Ukrainie bojowników z Czeczenii otrzymały od władz republiki... worek ziemniaków, cebuli i butelkę oleju
https://www.o2.pl/informacje/tyle-warte ... 045991424a
Guilty of being right
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Dobry gest. Tam się im pewnie nie przelewa. Rodzina się na pewno ucieszy.uglak pisze: ↑21-04-2022, 00:06
Rodziny zabitych w Ukrainie bojowników z Czeczenii otrzymały od władz republiki... worek ziemniaków, cebuli i butelkę oleju
https://www.o2.pl/informacje/tyle-warte ... 045991424a
- Medard
Od początku wojny obserwuję sytuację w Chersoniu, kiedyś to miasto mi się podobało, właściwie to jedyne na południu UKR, które odwiedziłem w drodze na Krym.
I mamy trochę wieści z ostatnich dni.
To już druga głośna akcja z poczęstowaniem ołowiem lokalnego sympatyka RUS, wcześniej zginał typ, który chciał tworzyć prorosyjskie władze:
Lotnisko Czarnobajewka pod Chersoniem zostało po raz 17-ty ostrzelane przez Ukraińców. Teraz miały tam stacjonować 2 śmigłowce i 9 ciężarówek. W najsłynniejszej akcji na lotnisku zginął RUS generał, dowódca 8 Gwardyjskiej Armii Ogólnowojskowej, a być może w innej zasadzce poległ tam kilka dni temu również jego zastępca.
Ukraińska jednostka wyszła z okrążenia we wsi #Oleksandirvka w obwodzie #Kherson
I mamy trochę wieści z ostatnich dni.
To już druga głośna akcja z poczęstowaniem ołowiem lokalnego sympatyka RUS, wcześniej zginał typ, który chciał tworzyć prorosyjskie władze:
Lotnisko Czarnobajewka pod Chersoniem zostało po raz 17-ty ostrzelane przez Ukraińców. Teraz miały tam stacjonować 2 śmigłowce i 9 ciężarówek. W najsłynniejszej akcji na lotnisku zginął RUS generał, dowódca 8 Gwardyjskiej Armii Ogólnowojskowej, a być może w innej zasadzce poległ tam kilka dni temu również jego zastępca.
Ukraińska jednostka wyszła z okrążenia we wsi #Oleksandirvka w obwodzie #Kherson
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Raczej temu skurwysynowi nie należy za bardzo wierzyć.
all the monsters will break your heart
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Mi się wydaje, że mówi prawdę w tym filmiku. Zobaczymy jak to będzie. Ten Szojgu miał być w stanie krytycznym po zawale, a siedzi normalnie.
- Sybir
Po co szturmować, skoro można spróbować wziąć głodem?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz