Padłem ofiarą manipulacji i niegrania w nowoczesne gierki.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- postuje jak opętany!
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Kurde. Ja też.Dead But Rimming pisze: ↑26-03-2022, 15:19Padłem ofiarą manipulacji i niegrania w nowoczesne gierki.
Poro
-
- mistrz forumowej ceremonii
Tak se teraz myśle, ze ruskie ścierwo jak dostaną popiździe na Ukrainie nie byłoby takie ochocze wejść w Polskę. Tu jest jednak przeszkolona w chuj armia.
Mieliby przeprawę w chuj cięzko dodajmy do tego wojska Natowskie, Ale ,że kurwa putinowskkie ścierwo jest nieobliczalne-nigdy nie wiesz co mają w zanadrzu.Atakując naszą wieś Lubliniec są skończeni- my jesteśmy uzbrojeniu po zęby. Zawsze wymuszaliśmy uzbrojenie na polskim rządzie. Bez względu kto rządził. Mamy tu armie w armi. Nie nie nawet najmniejszych szans żeby ruscy podskoczyli wyżej dupy, Chyba ,że ten konflikt przerodzi w konflikt nuklearny....
Jakby te ruskie ścierwa miały na tyle sczelności żeby wejsć w Polskę to matki tych żołnierzy będą ciałą identyfikować jeśli da się je zidentyfikować. Taki ich spotka los.
Niech tylko ta ruska swołocz przekroczy granice. Napaść będzie totalitarna.Pisze w imieniu wojska-moich Kolegów,bo tu każdy czeka na te świnie. My tu jesteśmy tacy nabuzowani.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
Po co w ogóle finansować pizdną armię? Kurwa 3% pbk tak uważam ,że w tych czasach to w chuj mało. Poswięcić te pieniądze na wyspecjalizowanie grupy komandosów. Nic innego. Sprzęt wojny ci nie wygra- grupa przeszkolonych fanatyków wojennych jak najbardziej. Kapitał ludzki najważniejszy. Reszta to przypisy.
-
- rasowy masterfulowicz
U tomka chyba właśnie wjechała druga flacha
-
Nie co Ty. czekam na to co się wydarzy. Tu są wszyscy bojowo nastawieni,
-
- rasowy masterfulowicz
Tomasz, a Ty nie miałeś dziś być u teścia?
- ozob
- zahartowany metalizator
O kurwa. XDtomaszm pisze: ↑26-03-2022, 16:27Po co w ogóle finansować pizdną armię? Kurwa 3% pbk tak uważam ,że w tych czasach to w chuj mało. Poswięcić te pieniądze na wyspecjalizowanie grupy komandosów. Nic innego. Sprzęt wojny ci nie wygra- grupa przeszkolonych fanatyków wojennych jak najbardziej. Kapitał ludzki najważniejszy. Reszta to przypisy.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Co masz na myśli? Tam na Ukrainie walczą dwie armie- partyzantów totalnie nie przeszkolonych w obłudze broni a po drugiej stronie masz rosjan w wieku 16-25 lat ,którrzy dostali doposażenie od armii putinowego sćierwa i kompletnie nie potrafią sobie z tematem poradzić, To jest co by nie było wojna amatorów. Na zasadzie wykończenia. Chłopie jakby te ruskie wojsko wjechało w Polskę to ich nie ma od razu. Bez względu kto rządzi. A teraz rozsiądź się wygodnie emigrancie z Angli i wrzuć jakieś mądrości:D
-
Tak w ogóle śmieszne są Twoje wywody, że Ruscy to samowystarczaly naród, No widać po ich obecnym cierpieniu. Kurwa ich waluta gówno znaczy obecnie i są na skraju załamania gospodarczego. Ile znaczy ruska armia- widzimy obecnie- nic nie znaczy, Każdy ma bekę, wpierdolą się w strefą walki z Nato to z konfliktu nie wyjdą. Jedyne co zostało temu pojebowi Putinowi to walka nuklerana. Ale wątpię ,żeby ktoś z najbliższej administracji do tego dopuścił. Bardzo wątpię.
Bardzo wątpię. Kompromitacja pełna kacapskiego ścierwa. Chuj im w dupę.
Bardzo wątpię. Kompromitacja pełna kacapskiego ścierwa. Chuj im w dupę.
-
Jak u nas z obroną przeciwlotniczą? Orientujesz się?tomaszm pisze: ↑26-03-2022, 16:59Co masz na myśli? Tam na Ukrainie walczą dwie armie- partyzantów totalnie nie przeszkolonych w obłudze broni a po drugiej stronie masz rosjan w wieku 16-25 lat ,którrzy dostali doposażenie od armii putinowego sćierwa i kompletnie nie potrafią sobie z tematem poradzić, To jest co by nie było wojna amatorów. Na zasadzie wykończenia. Chłopie jakby te ruskie wojsko wjechało w Polskę to ich nie ma od razu. Bez względu kto rządzi. A teraz rozsiądź się wygodnie emigrancie z Angli i wrzuć jakieś mądrości:D
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Właśnie pocztałem o Joe Bidenie na wikipedii. Ma 79 lat. Myślałem, że więcej. Chyba nie ma takich sprawnych nóg, dlatego tak pomału chodzi. I ma czworo dzieci. To znaczy że ruchał się z babami. Czyli jest po prostu zwykłym człowiekiem jak my wszyscy. Jakoś go tak polubiłem.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
67 rozstawionych arsenałów przeciwrakietowych. Mało to nie jest. Bez pomocy USA i Angli nie poradzimy sobie z tematem. Chujowo ,ze zaś nas Niemcy wystawili.....ale jak widać historia lubi się powtarzać. Najważniejsze dla nich są pieniądze- niech spierdalają. Angole i Amerykańcy wiedzą ,że jesteśmy buforem bezpieczeństwa między kacapami a zachodem. Klimaty są takie ,że nam pomogą. I to bez łaski. A my nie mamy wyjścia- kurwa musimy tą pomoc przyjąć, każdy dolar się liczy a w sytuacji jesteśmy beznadziejnej.....
-
Obejrzyj jeszcze zdjęcia jak obmacuje dziewczynki.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑26-03-2022, 17:48Właśnie pocztałem o Joe Bidenie na wikipedii. Ma 79 lat. Myślałem, że więcej. Chyba nie ma takich sprawnych nóg, dlatego tak pomału chodzi. I ma czworo dzieci. To znaczy że ruchał się z babami. Czyli jest po prostu zwykłym człowiekiem jak my wszyscy. Jakoś go tak polubiłem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
tomaszm pisze: ↑26-03-2022, 17:53Bez pomocy USA i Angli nie poradzimy sobie Chujowo ,ze zaś nas Niemcy wystawili.....ale jak widać historia lubi się powtarzać. Najważniejsze dla nich są pieniądze- niech spierdalają. Angole i Amerykańcy wiedzą ,że jesteśmy buforem bezpieczeństwa między kacapami a zachodem. Klimaty są takie ,że nam pomogą. I to bez łaski. A my nie mamy wyjścia- kurwa musimy tą pomoc przyjąć, każdy dolar się liczy a w sytuacji jesteśmy beznadziejnej.....
Nie jesteś na bieżąco
https://www.google.pl/amp/s/wiadomosci. ... 6a%3famp=1
Nic się nie powtarza
Poro
- uglak
Ekhem...
Ascetic pisze: ↑25-03-2022, 15:26Sam mogę ich uczyć. Nie oglądam.uglak pisze: ↑25-03-2022, 14:44Zaufana trzecia strona robi dziś wykład o wykrywaniu i analizie dezinformacji jakby ktoś był zainteresowany:
https://wideo.zaufanatrzeciastrona.pl/w ... informacji

Guilty of being right
-
Ach Tomek Niemcy to już 5 razy oficjalnie zmieniali swoje stanowisko. Ja im za chuja nie wierzę. Pieniądze, pieniądze, pieniądze...
- Ascetic
Się zweryfikuje po czasie.
Zresztą za tym kryją się moim zdaniem przede wszystkim kwestii dominacji i wagi państw oraz to co wewnątrz danych krajów w tym w Niemczech. Jak się zachowa niemiecka opinia publiczna tego ja nie wiem. Dominacja USA niekoniecznie na dzisiaj może się nie podobać Niemcom.
Ostatnio zmieniony 26-03-2022, 18:09 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
Poro
- Ascetic
-:)uglak pisze: ↑26-03-2022, 17:59Ekhem...Ascetic pisze: ↑26-03-2022, 15:23Kurde. Ja też.Dead But Rimming pisze: ↑26-03-2022, 15:19
Padłem ofiarą manipulacji i niegrania w nowoczesne gierki.Ascetic pisze: ↑25-03-2022, 15:26Sam mogę ich uczyć. Nie oglądam.uglak pisze: ↑25-03-2022, 14:44Zaufana trzecia strona robi dziś wykład o wykrywaniu i analizie dezinformacji jakby ktoś był zainteresowany:
https://wideo.zaufanatrzeciastrona.pl/w ... informacjiale wykład był jednak marny - wyłączyłem po 15 minutach, bo prowadził jakiś dziennikarz zamiast ktoś z Z3S.
Poro
-
Niemcy jak będa mieli interes każdego sprzedadzą. Przykro mi to pisać to jest to co o nich uważam. Mamy najlepszych komandosów na świecie. 1 komandos- 100 zabitych w normalnej walce. Nie ma chuja że jest inaczej. Jakby doszło do eskalacji konfoktu zbrojnego to sami zostaniemy z sobą
Dofinansowanie sił zbrojnych w Lublińcu. Kasa nic więcej. To jest nam potrzebne.
Dofinansowanie sił zbrojnych w Lublińcu. Kasa nic więcej. To jest nam potrzebne.