Nie myl kolego rabinów z przepowiadaczamihcpig pisze: ↑12-03-2022, 11:08Kolejny dowód:
https://nczas.com/2019/10/12/o-krok-od- ... a-zludzen/
To tak samo jakbyś chciał postawić znak równości między kałachem i gumą od majtek

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Nie myl kolego rabinów z przepowiadaczamihcpig pisze: ↑12-03-2022, 11:08Kolejny dowód:
https://nczas.com/2019/10/12/o-krok-od- ... a-zludzen/
Nie widzę sprzeczności między moją wypowiedzią a Twoją.nagrobek pisze: ↑12-03-2022, 11:29łżesz jak Ławrow na konferencji
zwrócilem mu raz grzecznie uwagę by nie rzucał "kurwami" na prawo i lewo bez opamiętania, gość ma to ewidentnie w chuju, podobnie jak administracja. na koniec banana dostaje 535, a to ci niespodzianka.
To akurat prawda.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie żyją. Co prawda status oficjalny to „zaginiony”, ale nikt nie robi już sobie nadziei. Oprócz 12 letniej corki jednego z nich...
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Co prawda nie jest mi ideologicznie po drodze z częścią "Azowców", ale nie ma to w tej chwili znaczenia - bronią swojego domu. Nie wiem, co innego mógłbym napisać - cześć ich pamięci. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić siebie w Twojej - a tym bardziej rodzin poległych - sytuacji.pr0metheus pisze: ↑12-03-2022, 12:25Nie żyją. Co prawda status oficjalny to „zaginiony”, ale nikt nie robi już sobie nadziei. Oprócz 12 letniej corki jednego z nich...
To były naprawdę dobre chłopy, przedsiębiorcy na rynku medycznym. Chuj mnie strzela dzisiaj…
PS nie sledze wątku , ale jeśli są tu rzeczywiście ludzie którzy kibicują ruskim(jakby to był kurwa jakiś mecz piłkarski), to chciałbym się dowiedzieć, czy marzy im się związek radziecki bis? Bo armie czerwona juz oglądamy w powtórce. Jak bardzo zjebany czerwony łeb trzeba mieć?
Z polskiego punktu widzenia kibicowanie w tej wojnie Rosji to, delikatnie mówiąc, absurd. Nawet w tym momencie gdy widać, że Rosja łamie sobie zęby i raczej nie stać jej by stanąć do walki z państwami NATO, a Ukraina przyjmuje coraz bardziej propolskie stanowisko, jest to dla nas bardzo korzystne.pr0metheus pisze: ↑12-03-2022, 12:25Nie żyją. Co prawda status oficjalny to „zaginiony”, ale nikt nie robi już sobie nadziei. Oprócz 12 letniej corki jednego z nich...
To były naprawdę dobre chłopy, przedsiębiorcy na rynku medycznym. Chuj mnie strzela dzisiaj…
PS nie sledze wątku , ale jeśli są tu rzeczywiście ludzie którzy kibicują ruskim(jakby to był kurwa jakiś mecz piłkarski), to chciałbym się dowiedzieć, czy marzy im się związek radziecki bis? Bo armie czerwona juz oglądamy w powtórce. Jak bardzo zjebany czerwony łeb trzeba mieć?
Proponuję prześledzić siebie wątek. Wszystko tam jest kto zaczął i zrobił oborę.nagrobek pisze: ↑12-03-2022, 11:29łżesz jak Ławrow na konferencji
zwrócilem mu raz grzecznie uwagę by nie rzucał "kurwami" na prawo i lewo bez opamiętania, gość ma to ewidentnie w chuju, podobnie jak administracja. na koniec banana dostaje 535, a to ci niespodzianka.
Jak już dajesz takie mądre rady to wiedz również o tym, że wśród uchodźców jest spora liczba bez obowiązkowych w naszym kraju szczepień. Środowiska medyczne apelują by namawiać do tych szczepień Ukraińców.