Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Scorn
- postuje jak opętany!
Re: Jak obchodzicie święta?
Jebać święta, ja w hołdzie Cthulhu kupiłem ośmiornicę i zaraz będę ją gotował i podawał z ziemniakami i wędzoną papryką. Śniegu niet.
heykvísl og ofn
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jako wolnościowiec domagam się, by ateisci jedli dzisiaj na kolację tylko kanapki. Rarytasy na świątecznym stole są przeznaczone dla świętujących nadejście Jezusa.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Ascetic
Zapomniałeś, że wolnościowiec zakazałby wejścia do rybnego, w celu zakupu karpia. Zakup kapuchy kiszonej, tez po okazaniu świstka-zezwolenia od czarnego zboka w sukience.
Bym zapomniał. Emisja „Kevin sra w domu” rozpoczęta, śnięta można uznać również za rozpoczęte.
Bym zapomniał. Emisja „Kevin sra w domu” rozpoczęta, śnięta można uznać również za rozpoczęte.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
r o b e r t
- weteran forumowych bitew
leci
The Delusional Mystery Of The Self Mental Devastation jedzonko jest i jest wybornie.....
The Delusional Mystery Of The Self Mental Devastation jedzonko jest i jest wybornie.....
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Święta święta i po świętach (:
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tesciowa z dwiema osobami graja w jakies scrabble, jeden szwagier spi objedzony na kanapie, na nim spi kot, na ziemi pies chrapie jak skurwol zona scrolluje telefon, a ja masterfula skroluje. Ho ho ho.
Find your flow
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
19:50 zmarł mój dziadek. On po prostu czekał aż wszyscy wnukowie będą przy nim. Pierwszy raz ktoś mi umarl jak siedziałem przy nim i jako najstarszy wnuk opowiadałem o pięknych czasach z przeszłości. Teraz jest szopka - wszyscy sie zjechali, rozbieranie i ubieranie zwlok w garnitur. Zaraz będzie ksiądz, który się od razu zerwał z wigilijnej warty i lekarz, który stwierdzi zgon do godziny. Najchujowsza wigila ale wódkę z kuzynostwem i tak pije, bo zostałem bez słowa.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
- SODOMOUSE
współczuję Tomek. Znam te okoliczności. Po jakim czasie, te doświadczenia, raczej wzmocnią odbieranie codzienności.
Każdy ma inny czas , do zrozumienia tych przeżyć. Jednak, w perspektywie te negatywne, zawsze na plus , to co się wydarzyło.
Poczekaj, przemyśl, zaznaj, wnioski. Po otrzepaniu, te będą na plus .
Każdy ma inny czas , do zrozumienia tych przeżyć. Jednak, w perspektywie te negatywne, zawsze na plus , to co się wydarzyło.
Poczekaj, przemyśl, zaznaj, wnioski. Po otrzepaniu, te będą na plus .
Ostatnio zmieniony 24-12-2021, 21:16 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 1 raz.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=TFDS5dh ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=TFDS5dh ... rt_radio=1
-
tomaszm
Wiem. Zdaje sobie sprawę.
Piętro wyżej jest teraz brygada kleczników co w kółko napierdalają. Zebrali się w mig.
`Dla jego bolesnej męki miej miłosierdzie dla nas i całego swiata. I tak w kółko`
Pierdole. Pije wódkę z kuzynem, który też tego popierdolenstwa nie rozumie.
Dziadek po drugiej stronie polewa już gorzoł i pali cygaro.
Piętro wyżej jest teraz brygada kleczników co w kółko napierdalają. Zebrali się w mig.
`Dla jego bolesnej męki miej miłosierdzie dla nas i całego swiata. I tak w kółko`
Pierdole. Pije wódkę z kuzynem, który też tego popierdolenstwa nie rozumie.
Dziadek po drugiej stronie polewa już gorzoł i pali cygaro.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wiem ze czujesz sie chujowo ale mysle ze to najlepszy mozliwy sposob zejscia z tego swiata ktory juz sie praktycznie nie zdarza, zwalszcza teraz gdy ludzie umieraja samotnie w szpitalach i nie dopuszcza sie do nich nawet rodziny.tomaszm pisze: ↑24-12-2021, 20:5519:50 zmarł mój dziadek. On po prostu czekał aż wszyscy wnukowie będą przy nim. Pierwszy raz ktoś mi umarl jak siedziałem przy nim i jako najstarszy wnuk opowiadałem o pięknych czasach z przeszłości. Teraz jest szopka - wszyscy sie zjechali, rozbieranie i ubieranie zwlok w garnitur. Zaraz będzie ksiądz, który się od razu zerwał z wigilijnej warty i lekarz, który stwierdzi zgon do godziny. Najchujowsza wigila ale wódkę z kuzynostwem i tak pije, bo zostałem bez słowa.
Find your flow
-
Nasum
Współczuje Tomasz. Brakuje mi słów, pocieszyciel ze mnie chyba marny… ale gdybym był obok to poklepalbym Cię po ramieniu, powiedział trzymaj się, polej wódki i powiedz jakaś zajebista historie z przeszłości o dziadku. Wyrazy wspolczucia
-
tomaszm
Dzięki. Wiele to dla mnie znaczy słowo wsparcia. Udało mi się ściągnąć ekipę pogrzebową w nocy zeby ciało wywieźc do kaplicy. Pewnie kurwowali ale wyjścia nie było. Teraz na spokojnie poleje sobie winka i od jutra załatwiam z ciotką resztę rzeczy pogrzebowych.
Ten rok dał mi tak wpierdol, że byłem brunetem rok temu a teraz jestem siwy. Czasem pisze takie głupoty na forum bo odreagowuje ten rok. W rok i 2 miesiące pochowałem dziadków i mamę. Cała właściwie najbliższa rodzine, która mi została poza Ojcem. Kurwa przyszły rok musi byc lepszy.
Ten rok dał mi tak wpierdol, że byłem brunetem rok temu a teraz jestem siwy. Czasem pisze takie głupoty na forum bo odreagowuje ten rok. W rok i 2 miesiące pochowałem dziadków i mamę. Cała właściwie najbliższa rodzine, która mi została poza Ojcem. Kurwa przyszły rok musi byc lepszy.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Zdrowie dziadka, niech broi tam jak za najlepszych czasów!!! Trzymaj się!!!
- dzik
- zahartowany metalizator
-
vicek
- zahartowany metalizator
Dokladnie . Moj ojciec niestety tak odszedl .ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-12-2021, 21:38Wiem ze czujesz sie chujowo ale mysle ze to najlepszy mozliwy sposob zejscia z tego swiata ktory juz sie praktycznie nie zdarza, zwalszcza teraz gdy ludzie umieraja samotnie w szpitalach i nie dopuszcza sie do nich nawet rodziny.tomaszm pisze: ↑24-12-2021, 20:5519:50 zmarł mój dziadek. On po prostu czekał aż wszyscy wnukowie będą przy nim. Pierwszy raz ktoś mi umarl jak siedziałem przy nim i jako najstarszy wnuk opowiadałem o pięknych czasach z przeszłości. Teraz jest szopka - wszyscy sie zjechali, rozbieranie i ubieranie zwlok w garnitur. Zaraz będzie ksiądz, który się od razu zerwał z wigilijnej warty i lekarz, który stwierdzi zgon do godziny. Najchujowsza wigila ale wódkę z kuzynostwem i tak pije, bo zostałem bez słowa.
-
tomaszm
Bardzo Ci współczuję. Umieranie bliskich jest czymś okropnym.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Babcia kolegi, 86 lat, jest w tym momencie w szpitalu, mało już rozumie, kończy się powoli, pyta dlaczego córka z resztą rodziny do niej nie przychodzi. Nie dopuszczają nikogo przez normy covidowe. Prawdopodobnie odejdzie w samotności, jeśli jeszcze nie odeszła.
Find your flow
-
Pacjent
Znam takie sytuacje i to jest (brak odwiedzin w szpitalach) znakomity oraz w pełni przemyślany sposób na sprawny transport na tamten świat dla ludzi, którzy w naturalny sposób potrzebują bliskich.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-12-2021, 16:46Babcia kolegi, 86 lat, jest w tym momencie w szpitalu, mało już rozumie, kończy się powoli, pyta dlaczego córka z resztą rodziny do niej nie przychodzi. Nie dopuszczają nikogo przez normy covidowe. Prawdopodobnie odejdzie w samotności, jeśli jeszcze nie odeszła.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.