Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Obstawiam opcję nr 1.Ascetic pisze:Wziąłeś ją? Czy tak przejściowo, na znalezienie domu?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
zostaje u nas
Teściowa zadzwoniła wieczorem że znalazła ją potrąconą na drodze. Pojechaliśmy i zgarnęliśmy ją do kliniki w Krakowie. Niestety, mięśnie zerwane, nie było co ratować. No więc jak się już podleczyła u weterynarza, to ją wzięliśmy wczoraj...
Nieadekwatne, ale nie mam lepszego słowa, dziękuje.
Szacunek.
Super.Sgt. Barnes pisze: ↑20-09-2021, 11:23Ja swojego kota przygarnąłem z żoną 5 lat temu - wyrzucony był na śmietnik dosłownie, transporterek stał przy kuble na śmieci...Zwierzaka nam się zrobiło tak żal, że wzięliśmy. Chyba z tydzień miał traumę, chował się za meble i łózko, wychodził tylko na jedzenie i do kuwety. Miał na szczęście papiery, szczepienia itp.
Ksywa Lumpek, bo z odzysku...
I tak sobie mieszkamy razem, koty to skurwiele, ale kochane. I ma jebany charakterek, czasem nie do zniesienia.![]()
Dodam, że mam alergią, ale nic to, jakoś daję radę i drania nie oddam...![]()
Wyglądają na niezłe aparaty.
Dzięki, myśleliśmy o tym właśnie dzisiaj, bo na razie wsuwa wszystko jak odkurzacz. Problem na razie jest z pierwszym kotem, czeka nas raczej kilka trudnych tygodni.Najprzewielebniejszy pisze: ↑20-09-2021, 11:49
Szacunek.
Nie przepaście jej, jeśli się spasie, to ciężko będzie z jej kośćcem.
Dbajcie o stawy, mięśnie i mocne kości.
Im mniej suchej karmy, tym lepiej.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz