Na tym polega polski dyskurs ogólnie, na wszystkie tematy. Jedni jebią drugich, bo nie potrafią czy nie chcą się dogadać. Kompromis zresztą jest ostatnią rzeczą na jakiej im zależy. Chodzi o poniżenie drugiej strony i pokazówę jacy to jesteśmy mądrzy. Nudne to jak skurwysyn.maciek z klanu pisze: ↑28-05-2021, 13:30Jedni napędzają drugich i plują w swoja stronę bezsensu wg mnie. Każdy przekonany o swojej jedynie słusznej wizji. A powtarzam spora większość nie ma podstaw naukowych w tych tematach. Widać oczywiście ze obie ze stron zajebiscie się karmią ta sytuacja.
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to miałeś farta, u nas wszyscy poza dentystą się posrali i nigdzie nie można było się dostać (chociaż akurat nie musiałem)maciek z klanu pisze: ↑28-05-2021, 13:36Tomek ja o tym pisałem tutaj i czasie pandemi bez najmniejszych problemów bylem 3 razy w lekarza pierwszego kontaktu. Raz u optyka raz okulisty raz neurologa i dwa razy u kardiologa. Do tego trzy razy u dentysty. Pobierałem krew 3 razy i raz miałem robione ekg. Każda z wizyt była,,fizyczna,,. Miałem tez kilka teleporad, które są gownem, ale wizyty stacjonarne były bardzo proste do umówienia. Czesc w poz, czesc w luxmed
Dodam ze w tym samym czasie moja babcia miala zabieg na jaskrę dwa razy, i operowane biodro.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Czyś pan ochujał? Przecież wtedy nie byłoby forum. Tematy, w których pojawiają się takie przepychanki to jedyne co generuje jeszcze jakiś ruch. Pamiętaj, że są ludzie, którzy za to płacili.
- maciek z klanu
Tutaj masz racje. Mialem sytuacje w rodzinie, ze wujek miał covid i w trakcie wpadło mu coś do oka na dworze z wisni. Nigdzie go niechcieli przyjąć. Odmawiali. Dzwonil w kilka miejsc. Łącznie z sanepidem i pogotowiem. Dopiero uruchomienie redakcji jednej z gazet wojewódzkich sprawiło ze od wydania artykułu po 40min odezwał się szpital, który kazal mu przyjechać. 80km dalej z mega bólami, jednym okiem niewidzacym i ze stwierdzonym covidem. Absurd. Ale to bliżej początku pandemi było akurat.Pacjent pisze: ↑28-05-2021, 13:57Spróbuj się dostać do lekarza pierwszego kontaktu po pozytywnym teście na COVID czyli wtedy gdy badanie jest kluczowe dla Twoich dalszych losów.maciek z klanu pisze: ↑28-05-2021, 13:36Tomek ja o tym pisałem tutaj i czasie pandemi bez najmniejszych problemów bylem 3 razy w lekarza pierwszego kontaktu. Raz u optyka raz okulisty raz neurologa i dwa razy u kardiologa. Do tego trzy razy u dentysty. Pobierałem krew 3 razy i raz miałem robione ekg. Każda z wizyt była,,fizyczna,,. Miałem tez kilka teleporad, które są gownem, ale wizyty stacjonarne były bardzo proste do umówienia. Czesc w poz, czesc w luxmed
Dodam ze w tym samym czasie moja babcia miala zabieg na jaskrę dwa razy, i operowane biodro.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
mądry polak po szkodzie ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Wyobraź sobie ,że siedzę jeszcze na takim forum zdrowotnym i udzielam porad zdrowotny dotyczących tylko i wyłącznie tego co mi pomogło. Co zresztą wielokrotnie pisałem tutaj na Maserfulu. I wyobraź sobie ,że ci ludzie jak ja i reszta są zostawieni na pastwę losu. Mało tego - piszę o śląsku gdzie covid nam się czkawką odbił. Jakie kurwa jest wasze przygotowanie zawodowe do tego żeby tych ludzi faktycznie chorych leczyć?. Wciskacie chujowe antybiotyki po omacku- które chuja skutkują na covid. Pisałem nie wiem czy Tobie czy Sybirowi prywatnie co biorę. Szczere- jakbym te antybiotyki żarł dalej to dzisiaj wysrałbym wątrobę- a robię trening siłowy wieczorem najebie się winem.
Kiedy ja prosiłem i jak pies skamłałem o pomoc po covidzie ,gdzie naprawdę było ze mna żle- może i na własne zyczenie bo, mi zarzucona- efekt tego Tomek że prowadzisz dupną firmę i się z każdym spotykasz. Może......
Chłopcy przejdźmy do realności- byłeś chuju dwa razy zakazony covidem? (zresztą w każdej chwili mogę wkleić- wcześniej wklejałem) TAK
inni byli - tak - jest nas 3 w obecnej chwili- na 42 osoby w naszym kurwidołku, moim kurwidołku
Jak się czujecie- ja zajebiście po drugim zakażeniu nie widzę róznicy, Mariusz lekko Aśka cięzko ale po operacji nerek i 56 lat na karku.
Kto się z tego grona zaszczepi- odpowiadam nikt.
Nie wierzę w żadne słowe które powiedziane żeby "uzdrowić sytuację" Wszystko lezy i kwiczy a nad tym trupem spuszczają się szczepionkowcy którzy myślą że zawsze unikną problemu:) Ja pierdole. Poczekajmy:)
Kiedy ja prosiłem i jak pies skamłałem o pomoc po covidzie ,gdzie naprawdę było ze mna żle- może i na własne zyczenie bo, mi zarzucona- efekt tego Tomek że prowadzisz dupną firmę i się z każdym spotykasz. Może......
Chłopcy przejdźmy do realności- byłeś chuju dwa razy zakazony covidem? (zresztą w każdej chwili mogę wkleić- wcześniej wklejałem) TAK
inni byli - tak - jest nas 3 w obecnej chwili- na 42 osoby w naszym kurwidołku, moim kurwidołku
Jak się czujecie- ja zajebiście po drugim zakażeniu nie widzę róznicy, Mariusz lekko Aśka cięzko ale po operacji nerek i 56 lat na karku.
Nie wierzę w żadne słowe które powiedziane żeby "uzdrowić sytuację" Wszystko lezy i kwiczy a nad tym trupem spuszczają się szczepionkowcy którzy myślą że zawsze unikną problemu:) Ja pierdole. Poczekajmy:)
Ostatnio zmieniony 28-05-2021, 14:38 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- maciek z klanu
Wydaje mi się ze miałem szczęście, że nie miało to miejsca w szczycie pierwszej fali, bo wtedy faktycznie było chyba ciężej.Żułek pisze: ↑28-05-2021, 14:08to miałeś farta, u nas wszyscy poza dentystą się posrali i nigdzie nie można było się dostać (chociaż akurat nie musiałem)maciek z klanu pisze: ↑28-05-2021, 13:36Tomek ja o tym pisałem tutaj i czasie pandemi bez najmniejszych problemów bylem 3 razy w lekarza pierwszego kontaktu. Raz u optyka raz okulisty raz neurologa i dwa razy u kardiologa. Do tego trzy razy u dentysty. Pobierałem krew 3 razy i raz miałem robione ekg. Każda z wizyt była,,fizyczna,,. Miałem tez kilka teleporad, które są gownem, ale wizyty stacjonarne były bardzo proste do umówienia. Czesc w poz, czesc w luxmed
![]()
- maciek z klanu
Niezaszczepi się bo?tomaszm pisze: ↑28-05-2021, 14:16Wyobraź sobie ,że siedzę jeszcze na takim forum zdrowotnym i udzielam porad zdrowotny dotyczących tylko i wyłącznie tego co mi pomogło. Co zresztą wielokrotnie pisałem tutaj na Maserfulu. I wyobraź sobie ,że ci ludzie jak ja i reszta są zostawieni na pastwę losu. Mało tego - piszę o śląsku gdzie covid nam się czkawką odbił. Jakie kurwa jest wasze przygotowanie zawodowe do tego żeby tych ludzi faktycznie chorych leczyć?. Wciskacie chujowe antybiotyki po omacku- które chuja skutkują na covid. Pisałem nie wiem czy Tobie czy Sybirowi prywatnie co biorę. Szczere- jakbym te antybiotyki żarł dalej to dzisiaj wysrałbym wątrobę- a robię trening siłowy wieczorem najebie się winem.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
nie pisałem niczego do ciebie, o służbie zdrowia, przechorowanych i chuj mnie interesują twoje teorie. więc badz łaskaw odbić trzy chuje w bok. ok?tomaszm pisze: ↑28-05-2021, 12:04nagrobek pisze: ↑28-05-2021, 11:42Od poniedziałku Czesi i Słowacy otwierają się na turystów (na liście Polska).
Czechy: obowiązuje wyłącznie zaszczepionych co najmniej jedną dawką
Słowacja: obowiązuje wyłącznie zaszczepionych dwiema dawkami szczepionki (lub szczepionką jednodawkową).
Niezaszczepieni bez zmian.
no i bdb.
Nie ,Wy tłumoku jebane- pisałem wielokrotnie i żal dupy ,że to muszę przetwarzać. Służba zdrowia nie zapewnia KOMPLETNIE ŻADNEGO WSPARCIA MEDYCZNEGO JEŚLI CHODZI O OSOBY PRZECHOROWANE- to o czym pierdolicie to jest fiksacja, WASZ WYTWÓR UMYSŁU ŻE COŚ SIĘ DZIEJE.. banda jebanych tumoków ,która zawierzyła w smiszne szczepionki ,że to uratuje sytuację. Ja co najwyżej mogę z liścia wykurwić każdemu z osobna zanszczepionemu bo na podanie ręki nie zasługujcie.
- Żułek
albo trafiłeś na normalnych lekarzy a nie bande zjebów która obsługiwała Tomaszamaciek z klanu pisze: ↑28-05-2021, 14:19Wydaje mi się ze miałem szczęście, że nie miało to miejsca w szczycie pierwszej fali, bo wtedy faktycznie było chyba ciężej.Żułek pisze: ↑28-05-2021, 14:08to miałeś farta, u nas wszyscy poza dentystą się posrali i nigdzie nie można było się dostać (chociaż akurat nie musiałem)maciek z klanu pisze: ↑28-05-2021, 13:36Tomek ja o tym pisałem tutaj i czasie pandemi bez najmniejszych problemów bylem 3 razy w lekarza pierwszego kontaktu. Raz u optyka raz okulisty raz neurologa i dwa razy u kardiologa. Do tego trzy razy u dentysty. Pobierałem krew 3 razy i raz miałem robione ekg. Każda z wizyt była,,fizyczna,,. Miałem tez kilka teleporad, które są gownem, ale wizyty stacjonarne były bardzo proste do umówienia. Czesc w poz, czesc w luxmed
![]()

- Sybir
Koledzy, bardzo chętnie, ale nie w ten weekend, bo mam dyżur dzisiaj i w niedzielę - a tu na forume to by była większa operacja, wymagająca głębszej anestezji

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
maciek z klanu pisze: ↑28-05-2021, 14:20Niezaszczepi się bo?tomaszm pisze: ↑28-05-2021, 14:16Wyobraź sobie ,że siedzę jeszcze na takim forum zdrowotnym i udzielam porad zdrowotny dotyczących tylko i wyłącznie tego co mi pomogło. Co zresztą wielokrotnie pisałem tutaj na Maserfulu. I wyobraź sobie ,że ci ludzie jak ja i reszta są zostawieni na pastwę losu. Mało tego - piszę o śląsku gdzie covid nam się czkawką odbił. Jakie kurwa jest wasze przygotowanie zawodowe do tego żeby tych ludzi faktycznie chorych leczyć?. Wciskacie chujowe antybiotyki po omacku- które chuja skutkują na covid. Pisałem nie wiem czy Tobie czy Sybirowi prywatnie co biorę. Szczere- jakbym te antybiotyki żarł dalej to dzisiaj wysrałbym wątrobę- a robię trening siłowy wieczorem najebie się winem.
Nie chcę w tą polemikę dalej brnąć ale na ile to jest przebadane każdy potrafi sobie wYgooglować. Dziecko chce zrobić- nie chciałabym bardzo żeby dziecko odczuwało powsiązięte decyzje przez starych. Nie chce też majaczyć ile spraw medczynych wytoczonych przeciw służbie zdrowia prowadzimy ,bo to nic nie zmieni. Nie ma u mnie chociaż zielonego światełka ,że coś się zmieni. Jesli chodzi o osoby zaszczepione to mogę tylko jeden komunikat z siebie wydostać- JESTEŚCIE PIERDOLNIĘCi. I na tym poprzestańmy:)
-
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
ale może zamknięcie tematu powiedzmy na 2 tygodnie dałoby nieco wytchnienia ? 
tak jeszcze w sprawach że to się niedługo zacznie i ONI
to czy to już ?

tak jeszcze w sprawach że to się niedługo zacznie i ONI
to czy to już ?

- maciek z klanu
Szanuje oczywiście twoj wybor. Ale jest tutaj np nicram który zawodowo zna się na tych tematach, są setki lekarzy autorytetów którzy mówią o szczepionkach. Czemu im nie wierzyć? Może w chlebie tez są czipy, w wodzie tez...tomaszm pisze: ↑28-05-2021, 15:08maciek z klanu pisze: ↑28-05-2021, 14:20Niezaszczepi się bo?tomaszm pisze: ↑28-05-2021, 14:16Wyobraź sobie ,że siedzę jeszcze na takim forum zdrowotnym i udzielam porad zdrowotny dotyczących tylko i wyłącznie tego co mi pomogło. Co zresztą wielokrotnie pisałem tutaj na Maserfulu. I wyobraź sobie ,że ci ludzie jak ja i reszta są zostawieni na pastwę losu. Mało tego - piszę o śląsku gdzie covid nam się czkawką odbił. Jakie kurwa jest wasze przygotowanie zawodowe do tego żeby tych ludzi faktycznie chorych leczyć?. Wciskacie chujowe antybiotyki po omacku- które chuja skutkują na covid. Pisałem nie wiem czy Tobie czy Sybirowi prywatnie co biorę. Szczere- jakbym te antybiotyki żarł dalej to dzisiaj wysrałbym wątrobę- a robię trening siłowy wieczorem najebie się winem.
Nie chcę w tą polemikę dalej brnąć ale na ile to jest przebadane każdy potrafi sobie wYgooglować. Dziecko chce zrobić- nie chciałabym bardzo żeby dziecko odczuwało powsiązięte decyzje przez starych. Nie chce też majaczyć ile spraw medczynych wytoczonych przeciw służbie zdrowia prowadzimy ,bo to nic nie zmieni. Nie ma u mnie chociaż zielonego światełka ,że coś się zmieni. Jesli chodzi o osoby zaszczepione to mogę tylko jeden komunikat z siebie wydostać- JESTEŚCIE PIERDOLNIĘCi. I na tym poprzestańmy:)
Mnie natomiast zastanawia jedna kwestia. Dlaczego zachowujecie się wszyscy jak jacyś jebani brunatni obrońcy zdrowia i życia za wszelką cenę? Dziwi mnie to, bo w tym , nazwijmy je roboczo "środowisku" , towarzystwo lubi polecieć ostro po bandzie, nie tylko we forumowych deklaracjach. Dlaczego nie dacie sobie wzajemnie wyboru, kto i jak chce pokierować swoim życiem oraz zdrowiem? Kompletnie tego kurwa nie rozumiem. Czy naprawdę każdego z tutaj zaciekle dyskutujących obchodzi kto, kiedy i jak zejdzie z tego świata? Przecież to jakiś jebany żart jest. Daliście się wkręcić jak pospolite muminy. Jeden z drugim zaczyna dzień od prasówki i zaraz zadyma gotowa. Dajcie zaszczepionym umierać na szczepionki, a tym niezaszczepionym na cokolwiek tam się przypląta. To naprawdę nie ma większego znaczenia.
-
Zawodowo Macku to mógłbym Ci opowiedzieć jako szef wszystkich szefów gdzie prowadzimy ponad 2 tys postępowań w sądach jak korporacje prawnicze robia ludzie w bambuko:)Z tymi chujami z branży medycznej widzę się na codzień.........po sądach no ewentualnie przy mediacjach przy KNFIE. Każdy ma swój rozum i decyduje o swoim losie. Ja sie nie wpierdalam. Po prostu wkurwia mnie ta narracja w stosunku do ludzi którzy nie chcą się zaszczepić. Chuj komu do tego co robi z własnym zdrowiem,. Fakt jebnąłem tu najebany posta wulgarnie ale to się nie wzięło z przypadku. Jak słyszę nad uchem jak mi ludzie pierdolą żebym się zaczepił po 2krotnym zakażeniu covid a ja się na to nie zgadzam to łeb mam pełen. A zdania i tak nie zmiienię.
-
Taj jeszcze gwoli reklamy- ja pierdole mam nadzieję ,że coś ruszy, padaka z tymi lockdownami niesamowita- jeszcze te kurwy z PFRu umorzyły nam 50% . Żygać mi się chce na wszystko. Dosyć defetyzmu. Ja bym się bardzo chętnie z kimś z forume najebał.
https://www.club-prive.pl/wielki-otwarc ... tml#events
Kaj Lucek ,żeby mnie jebał za moje limonkowe driki? Kaj on jest?
https://www.club-prive.pl/wielki-otwarc ... tml#events
Kaj Lucek ,żeby mnie jebał za moje limonkowe driki? Kaj on jest?
- Sybir
Wpuszczacie zaszczepionych czy pecunia non olet?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-