Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese

Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

TAK
159
63%
NIE
95
37%

Liczba głosów: 254
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

28-05-2021, 12:49

Kurwa tak dla rozluźnienia atmosfery , za tych ludzi odpowiedzialnych za to szaleństwo w służbie zdrowia(przypomnijcie sobie mój post jak pisałem( o dziewczynie z rakiem wątroby(ja wiem że nieraz piszę po pijoku ale zawsze uczciwe, mam taki charakter ,że muszę wyjebać i nigdy nie pierdole głupot-co mi na wątrobie zalezie to napisze). Zrobiliście z coda mafie i wasze pospólstwo- nie da sie do wielu obiektów dostać medycznych - kurwa dzień w dzień główkuje jako pełnomocnik gdzie mam tych ludzi umieścić. Nie da się i jestem nie raz bezradny.Totalnie w tym zaopatrzeniu zniszczyliście służbę zdrowia.

Zrobiliście sobie kanwę do globalnych interesów politycznych, farmaceutycznych w piździe mając jebaną jednostkę chorobową. Rozbuchaliście to do rozmiarów zmaksymalizowanych, na tyle ile można ten balon napopować. CHUJ WAM W DUPĘ SKURWYSYNY. CHCECIE TO BRNIJCIE. ZDECHNIJCIE NA TE JEBANE SZCZEPIONKI SKURWYSYNY. Mogę się i trzeci raz zarazić. Drugi był jak smagnięciem biczem. I kurwa nie pierdolcie o jakieś służbie zrowia bo ta nie funkcjonuje. ZDECHNIJCIE.
Ostatnio zmieniony 28-05-2021, 12:58 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
uglak

28-05-2021, 12:52

tomaszm pisze:
28-05-2021, 12:06
Ja ten paszporcik jak będzie załatwiam od ręki. Nie masz pojęcia jakich chuji znam. Kurwa...szara strefa:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Komu kto kurwa tłumaczysz?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie wykluczam, że będzie taka możliwość, bo najwyraźniej UE też jest z dykty i pewnie coś pominęli, ale jeśli załatwisz:
- bez szczepienia (choćby i udawanego)
- statusu ozdrowieńca
- testu (nawet "wirtualnego")
to jestem ciekawy procesu.
Guilty of being right
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-05-2021, 13:00

Ludzie szaleni, którzy popierają lockdown służby zdrowia, zdominowali debatę na temat obecnej sytuacji. Terroryzowanie przeciwników tej hucpy (wyzwiska, projektowanie segregacji sanitarnej) to niestety kolejny i nie ostatni etap. Dochodzi wypieranie ze świadomości kwestii do tej pory oczywistych. Np. dwa lata temu mógłbym spokojnie tu napisać, że izolacja i stres radykalnie osłabiają układ immunologiczny, a obecnie jest to stan pożądany, gwarantujący "zdrowie społeczne" :D
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
tomaszm

Meh Uglak bez sensu ta gadka.Z całym szacunkiem. Załatwienie takiego paszportu jest prostsze dla mnie jak splunięcie:) Naprawdę- nie brnijmy
tomaszm

28-05-2021, 13:03

Pacjent pisze:
Ludzie szaleni, którzy popierają lockdown służby zdrowia, zdominowali debatę na temat obecnej sytuacji. Terroryzowanie przeciwników tej hucpy (wyzwiska, projektowanie segregacji sanitarnej) to niestety kolejny i nie ostatni etap. Dochodzi wypieranie ze świadomości kwestii do tej pory oczywistych. Np. dwa lata temu mógłbym spokojnie tu napisać, że izolacja i stres radykalnie osłabiają układ immunologiczny, a obecnie jest to stan pożądany, gwarantujący "zdrowie społeczne" :D
Takich debili jest w sukurs. Łykają to jak pelikany. Ja pierdole...
Awatar użytkownika
maciek z klanu

28-05-2021, 13:08

No ale czemu prawda jednych jest prawdziwsza niż drugich? Może obie są zjebane
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
bartwa

28-05-2021, 13:12

Block69 pisze:
28-05-2021, 12:22
bartwa pisze:
27-05-2021, 09:11
Tak jest, to proste, nie chcesz się szczepić, to płać.
Działa doskonale, potwierdzam. Drobny datek na dobrą butelkę i zawartość strzykawy trafia do umywalki, a "paszporcik" do kieszeni :)
Johnson bardzo dobrze czyści ceramikę. Polecam.
Hehe, no tak, tak też można. Przynajmniej szczepionka została zużyta i papiery się zgadzają.
Awatar użytkownika
nicram

28-05-2021, 13:15

tomaszm pisze:
Kurwa tak dla rozluźnienia atmosfery , za tych ludzi odpowiedzialnych za to szaleństwo w służbie zdrowia(przypomnijcie sobie mój post jak pisałem( o dziewczynie z rakiem wątroby(ja wiem że nieraz piszę po pijoku ale zawsze uczciwe, mam taki charakter ,że muszę wyjebać i nigdy nie pierdole głupot-co mi na wątrobie zalezie to napisze). Zrobiliście z coda mafie i wasze pospólstwo- nie da sie do wielu obiektów dostać medycznych - kurwa dzień w dzień główkuje jako pełnomocnik gdzie mam tych ludzi umieścić. Nie da się i jestem nie raz bezradny.Totalnie w tym zaopatrzeniu zniszczyliście służbę zdrowia.
Jakie zaopatrzenie i kto zniszczył służbę zdrowia? :-D
tomaszm pisze:
Zrobiliście sobie kanwę do globalnych interesów politycznych, farmaceutycznych w piździe mając jebaną jednostkę chorobową. Rozbuchaliście to do rozmiarów zmaksymalizowanych, na tyle ile można ten balon napopować. CHUJ WAM W DUPĘ SKURWYSYNY. CHCECIE TO BRNIJCIE. ZDECHNIJCIE NA TE JEBANE SZCZEPIONKI SKURWYSYNY. Mogę się i trzeci raz zarazić. Drugi był jak smagnięciem biczem. I kurwa nie pierdolcie o jakieś służbie zrowia bo ta nie funkcjonuje. ZDECHNIJCIE.
Do kogo to piszesz? :-D
all the monsters will break your heart
Pacjent

28-05-2021, 13:17

maciek z klanu pisze:
Np. które?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
tomaszm

28-05-2021, 13:20

Nock nock nock. Kurwa chłopy czy była większa debata w jaki sposób pomóc tym chorym rzeczywiście przy okazji nie rujnując majątku skarbu państwa, pieniędzy publicznych, gospodarki, przedsiębiorców i nie zadłużając się na kolejne lata? Nie kurwa - nie było takich rozmów. Głupi reżim gonie głupi reżim i sytuacja jest tragi-komiczna. Mi osobiście nikt nie pomógł- byłem w tej małej chujowej (powtarzam bardzo małe) grupie które to nieszczęście dotknęło. Kurwa sam sobie poradziłem0 nie pierdolmy o jakieś oblodzę medycznej ludzi po covidzie ,bo umrę ze śmiechu.
tomaszm

28-05-2021, 13:26

nicram pisze:
tomaszm pisze:

Wyście sami wyniszczyli w służbie zdrowia i pertraktując z tymi chujami.Pierdolisz kocopały jak to nie nienawidzisz pisowskich kurew a liżesz smietane z chuja. I proszę nie pierdol mi tu jak jesteście pokrzywdzenii w służbie zdrowia. Ja pierdole teraz mi się nie chce ,bo się wweekend zaczyna, i mam lepsze zajęcia mogę Ci spokojnie wyliczyć ile służba zdrowia przygarnie per osoba w tygodniu po weekenddzie
tomaszm pisze:
Do Ciebie
Awatar użytkownika
maciek z klanu

28-05-2021, 13:30

Pacjent pisze:
28-05-2021, 13:17
maciek z klanu pisze:
Np. które?
Ja tutaj już tylko w kwestiach szczepien się wypowiadam. Jedni mówią że są ok drudzy ze zabijają. Większość tych dyskutantów nie ma pojęcia o działaniach szczepionki, tak samo jak o wirusach, epidemiach itd. Jedni napędzają drugich i plują w swoja stronę bezsensu wg mnie. Każdy przekonany o swojej jedynie słusznej wizji. A powtarzam spora większość nie ma podstaw naukowych w tych tematach. Widać oczywiście ze obie ze stron zajebiscie się karmią ta sytuacja.
tomaszm

28-05-2021, 13:31

@Nicram

Chory jest system w którym nie możesz leczyć współistniejąc choroby ,bo covidovcy zasrali całe szpitale- nie raz bez sensu. Kurwa ja codziennie z służbą zdrowia mam do czynienia. Ten system jest totalnie zrujnowany. Jeśli masz wątpliwości zróbmy spotkanie Materfulowe- ja przedzwonie do pierwszych klikunastu obektów w Waszej obecności, Jeśli się mylę skrzynka gorzoły. Spotkajmy się. Ja w tym siedzę na codzień. Założe sie o każde pieniądze.
Awatar użytkownika
nicram

28-05-2021, 13:34

tomaszm pisze:
28-05-2021, 13:26
nicram pisze:
tomaszm pisze:

Wyście sami wyniszczyli w służbie zdrowia i pertraktując z tymi chujami.Pierdolisz kocopały jak to nie nienawidzisz pisowskich kurew a liżesz smietane z chuja. I proszę nie pierdol mi tu jak jesteście pokrzywdzenii w służbie zdrowia. Ja pierdole teraz mi się nie chce ,bo się wweekend zaczyna, i mam lepsze zajęcia mogę Ci spokojnie wyliczyć ile służba zdrowia przygarnie per osoba w tygodniu po weekenddzie
tomaszm pisze:
Do Ciebie
To jebnij się Tomku w parapet, bo jakim cudem ja mogę niszczyć służbę zdrowia? :-D
Awatar użytkownika
maciek z klanu

28-05-2021, 13:36

Tomek ja o tym pisałem tutaj i czasie pandemi bez najmniejszych problemów bylem 3 razy w lekarza pierwszego kontaktu. Raz u optyka raz okulisty raz neurologa i dwa razy u kardiologa. Do tego trzy razy u dentysty. Pobierałem krew 3 razy i raz miałem robione ekg. Każda z wizyt była,,fizyczna,,. Miałem tez kilka teleporad, które są gownem, ale wizyty stacjonarne były bardzo proste do umówienia. Czesc w poz, czesc w luxmed

Dodam ze w tym samym czasie moja babcia miala zabieg na jaskrę dwa razy, i operowane biodro.
Awatar użytkownika
nicram

28-05-2021, 13:37

tomaszm pisze:
28-05-2021, 13:31
@Nicram

Chory jest system w którym nie możesz leczyć współistniejąc choroby ,bo covidovcy zasrali całe szpitale- nie raz bez sensu. Kurwa ja codziennie z służbą zdrowia mam do czynienia. Ten system jest totalnie zrujnowany. Jeśli masz wątpliwości zróbmy spotkanie Materfulowe- ja przedzwonie do pierwszych klikunastu obektów w Waszej obecności, Jeśli się mylę skrzynka gorzoły. Spotkajmy się. Ja w tym siedzę na codzień. Założe sie o każde pieniądze.
Tak, przypomnę jak zasrałeś szpital jak byłeś chory. Niepotrzebnie, mogli Cię zostawić, żebyś zdechł. Bym nie musiał tych bzdur czytać. Już zapomniałeś jak byłeś zesrany i pisałeś "uważajcie na siebie". :-) A teraz jaki hardy się zrobił. Gdyby nie szpitali i poświecenie ludzi to już wąchałbyś kwiatki od dołu. I ten zrujnowany system uratował Ci życie. Takie są fakty.
tomaszm

28-05-2021, 13:39

@Nicram

Ja pierdole Marcin. Trochę powagi- tu na forum nie siedzą 15latkowie. System dupnął przez ludzi Twojego pospołu. Z podobna mentalnością. Cudownie jest wzruszać temat społecznie,medialnie - w każdym możliwy sposób. Tam gdzie ludzie potrzebują waszej opieki medycznej- tam was nie ma(czego jestem żywym przykładem). Ale żeby zrobić zajebisty pijar wokół szczepionek na kanwie 50 tys ludzi rzekomo przebadanych(:D) tam jesteście wszędzie.
Awatar użytkownika
nicram

28-05-2021, 13:45

Jaki mam wpływ na duszących się ludzi, że idą do szpitala? Po chuj pojechałeś do szpitala? Trzeba było się udusić.

Człowieku, już Ci Sybir tłumaczył, że to nowa choroba i powikłania po niej to też nowość. Myślisz, że kurwa wiedza tworzy się od zaraz, procedury, schematy leczenia? Czego Ty oczekujesz? Cudów? To wybierz się z kościelnym pedałem, obrońcą pedofilów do kościółka i się pomódl. Na to trzeba czasu. Jak nie masz pojęcia o czymś to się nie wypowiadaj. A o szczepionkach tym bardziej, bo pierdolisz kocopoły jak typowy szur.
535

28-05-2021, 13:56

Czy ktoś może się najebać i wypierdolić tematykę kowidową z tego forum, albo chociaż dać możliwość zablokowania tych wątków na liście nowych wpisów? Ileż kurwa można przepychać się w tak banalnej sprawie?
Pacjent

28-05-2021, 13:57

maciek z klanu pisze:
28-05-2021, 13:36
Tomek ja o tym pisałem tutaj i czasie pandemi bez najmniejszych problemów bylem 3 razy w lekarza pierwszego kontaktu. Raz u optyka raz okulisty raz neurologa i dwa razy u kardiologa. Do tego trzy razy u dentysty. Pobierałem krew 3 razy i raz miałem robione ekg. Każda z wizyt była,,fizyczna,,. Miałem tez kilka teleporad, które są gownem, ale wizyty stacjonarne były bardzo proste do umówienia. Czesc w poz, czesc w luxmed

Dodam ze w tym samym czasie moja babcia miala zabieg na jaskrę dwa razy, i operowane biodro.
Spróbuj się dostać do lekarza pierwszego kontaktu po pozytywnym teście na COVID czyli wtedy gdy badanie jest kluczowe dla Twoich dalszych losów.
Zablokowany